KK Partizan

Nisam ciganski trol nego sam ljubitelj košarke kome je dokur... da se rumeni stalno dere kao da je liga njegova

Znači druže ti decu iz Mege ne možeš da pobediš a ovamo se žališ na sudije ? Umesto da toj deci očitaš jednu bukvicu i da prosto odmaraš igrače ti od njih gubiš i onda ti svako drugi kriv ... daj bre ...

Kuka na sudije a ima više slobodnih bacanja od, ponavljam, dece iz Mege ?

Ne slažem vam se logika ako je uopšte i imate.
haha..jok nisi :D

Bitno da gazda Cova ne smeta ovim "ljubiteljima kosarke", samo Rumeni da ode iz srpske kosarke i sve ce biti super.

Niko ne prenosi ovaj KLS osim Arene? Na b92 nije bilo u ponedeljak, a ja ni racunara nemam ove nedelje.

Bitno da gazda Cova ne smeta ovim "ljubiteljima kosarke", samo Rumeni da ode iz srpske kosarke i sve ce biti super.

Niko ne prenosi ovaj KLS osim Arene? Na b92 nije bilo u ponedeljak, a ja ni racunara nemam ove nedelje.
1717059752184.png

Žoca možemo kritikovati , niko nije savršen pa ni on ali glupo je omalovažavati ga i kuckati debilizme tipa: provalili su ga, nije on više za ovo, vreme mu je za penziju.. još ciganske fore: rumeni, rumenoglu itd
moja konkretna zamerka su izmene i to što je previše tih na terenu i posle utakmica.. izmene u smislu da nekog ne ide a on ga drži u igri a ovo drugo.. treba jbti mater sudijama kad te kradu kao u prvoj a ne mirno sve posmatrati..al jbg on je ipak gospodin.. takav mu je karakter..nama bi u takvim utakmicama značio neko tipa Dule Vujošević.. dobio bi tehničku al ne bi sudili 42 bacanja nego 35 i pobedili bi
lično mislim da je problem sa ovom ekipom jer se tim pravio oko Mirotića a on nas je izdao.. ipak i to je greška uprave, Željka.. dok se ne potpiše nije gotovo.. a o oni su verovali.. škola za ubuduće

pogledao sam prvu četvrtinu samo ..razvaljivanje Miškovog ružičastog cirkusa.. Klinci nisu znali šta ih je snašlo
Protiv FMP a u finalu ono nećemo ponoviti ne zato što ne možemo nego će sudije da nas jbu od prvog podbacivanja.. očekujem ponovo između 30 i 40 bacanja za njih.. onaj svetski rekord od 42 teško da će ikad biti nadmašen

Колико сам ја прочитао у питању је суђење због старатељства над дететом, а ако је то истина, колико год је непоштено према тиму то што је урадио, мислим да може бити разумљиво... Нема потребе за наслађивањем са друге стране брда...

Колико сам ја прочитао у питању је суђење због старатељства над дететом, а ако је то истина, колико год је непоштено према тиму то што је урадио, мислим да може бити разумљиво... Нема потребе за наслађивањем са друге стране брда...
Ne naslađujem se .. naprotiv .. voleo bih da igra

Back