No Respect
Iskusan
- Poruka
- 5.368
https://www.facebook.com/reel/753236593375724Najsmešnija je stvar što mediji pišu da je otišao da igra za repku a repka tek igra u julu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://www.facebook.com/reel/753236593375724Najsmešnija je stvar što mediji pišu da je otišao da igra za repku a repka tek igra u julu![]()

Ledej noga u dupe!Znači opet Ledej, kada se lomi, preuzima ulogu da rešava meč a ne ume kroz reket ništa i eto, maši, po ko zna koji put. Ponitka, koji ne ume da postigne nijedan koš preko odbitka, tj iz skok šuta.
E sad sudjenje, lakat Mitrovića karakterišu kao običan faul. Onda sviraju Ledeju faul kada je dao koš iako nije bilo ni F od faula.
Nije bio faulZnači opet Ledej, kada se lomi, preuzima ulogu da rešava meč a ne ume kroz reket ništa i eto, maši, po ko zna koji put. Ponitka, koji ne ume da postigne nijedan koš preko odbitka, tj iz skok šuta.
E sad sudjenje, lakat Mitrovića karakterišu kao običan faul. Onda sviraju Ledeju faul kada je dao koš iako nije bilo ni F od faula.

а много смо бољи нили са кабоклом каминским и дозеромЗамало да победимо са оваквим тимом.
.Ponoviću, igra nam je golo g0vno, sezona je otpisana, pamet u glavu tokom prelaznog roka.
Preterali smo sa strancima, nismo to mi i sada nam je sve naplaćeno.
To mi je najjace. Kao, otvoris SK ili neku nova.georgiev.panteri.rs i ceka te strucna analiza zasto Partizan ne moze da pobedi Zvezdu evo vec sesti ili sedmi put zaredom. A oni pokrali pola od toga, ebe im se..
Међутим, од свих првенстава у Србији направљено је позориште лутака у којем нико жив не сме да се огласи док траје представа, а када све прође, праве се анализе као да је све ту било у равни НБА..

.To mi je najjace. Kao, otvoris SK ili neku nova.georgiev.panteri.rs i ceka te strucna analiza zasto Partizan ne moze da pobedi Zvezdu evo vec sesti ili sedmi put zaredom. A oni pokrali pola od toga, ebe im se.![]()
Ilić objasnio situaciju iz završnice meča
Košarkaš Crvene zvezde Dalibor Ilić objasnio je situaciju na kraju utakmice, kada su sudije bile dugo kod zapisničkog stola.
"Mislim da se desila greška kod zapisničkog stola, u vezi izmena je nešto bilo, da li je u mrtvom vremenu napravljena izmena, ali su napravili grešku".
Јесмо.а много смо бољи нили са кабоклом каминским и дозером
Imali smo skupe igrače a nismo imali igru..
Па брате, када је Навијач ангажовао и цркву(!) да би спречио Србина, једног од најбољих кошаркаша Европе, Миротића да дође и да игра у Србији, кога мислиш из Србије да ми можемо да доведемо?
.Imali smo skupe igrače a nismo imali igru.
Niko nam nije kriv sem nas.
zasto su oni skupi je stvar do ostojeImali smo skupe igrače a nismo imali igru.
Niko nam nije kriv sem nas.
Pa ne mogu da se složim, možda nismo imali hemiju ali hemija se stvara pobedama i dobrom igrom..
У односу на прошлу годину, једино што ове године нисмо имали у довољној мери је хемија.
Видиш на примеру приватног државног Ћокијевог ФМП да скупи играчи не могу да донесу ту превагу да побеђујеш "боље од себе".
.