KK Partizan

Mislim stvarno sramna izjava Obradovica za Nanelija, pa da je i stvarno krivac, po snimcima bilo je medjusobno navlacenje i ovaj dobio udarac mogo je i Naneli da bude potkacen, po ovome Obradovic nije ni pito Nanelija sta se dogodilo, jel Obradovic cito saopstenje sopstvenog kluba da fali 1 minut sa snimka kamere neko izbriso.

Pisu nesto da nije Obradovic ne bi videli Evroligu, ko zna, da nisu suspendovani Ruski klubovi i bilo je mesta.

Toliko sam razocaran Obradovicem, tvrdoglavijeg coveka nisam video u zivot, odjavjujem se sa teme, do nekih boljih vremena.

1716155259927.png

"ODLUKA DA NANELI NE IGRA JE MOJA" Obradović OTVORIO DUŠU i govorio o TUČI uoči derbija: Svako treba da odgovara za svoje postupke​

Mislio sam da posle toga što se desilo jutros, proveo je u policiji ne znam koliko sati, on po mom mišljenju nije bio spreman da igra. To je odluka jer vodim računa o timu, stojim iza nje. Nemam nikakav razlog da ne verujemo Džejmsu u to što mi je ispričao, svako mora da odgovara za svoje postupke.

zbog dugog boravka u policiji danas. dobro to je razumljivo. dakle namerna sabotaza covica djubreta.

.
Осуђивање Жељка за ову серију пораза је као да неко осуђује тренера тима логораша што су изгубили утакмицу против тима управе логора.

Да ли сте ви уопште нормални и да ли вам памћење сеже даље од прекјуче?

.

Nisam uspeo da ispratim desavanja danas, utakmicu samo usput, ali mi se slosilo kad sam video pred utakmicu zasto ne igra Naneli, znaci zlo mi je. Jesmo mi bas losi sada, daleko od bilo kakve sampionske ekipe, ali jednostavno ovo je prevazislo granice sporta i sve je nerealno. Bukvalno smo igrali protiv kriminalne organizacije koja je po svojoj prilici uposlila svog jedinog igraca koji ne igra da izmami ovo od jednog od nasih najboljih igraca. Uz to smo ocevidno pokradeni u prvoj. Ovo sto sam pratio trecu utakmicu, jeste bilo opet razlike u bacanjima, ali ovaj put mi se cinilo da je dosta zbog nas samih, ne toliko do sudjenja, no svejedno, sustina ostaje - kriminalno sve.

Mozda nismo sampionska ekipa, ali zato nismo ni najbednija splacina od ekipe, trenera, igraca i kluba kao panteri. Jedino sto mi je zao sto su oni za sportsko-kriminalne radnje nagradjeni titulom. Domaci igraci koji su placipicke, floperi i coviceve podguzne muve. Trener koji titulu posvecuje jednom od njih. Bivsi sportisti koji su covicevi nosaci peskira. Jezivo. Naprednjacka Srbija, lobotomija, maksimalna korupcija, gubitak svakih kriterijuma. Ono jedva da zasluzuje da se naziva sportistima. I posle ti gledaj reprezentaciju i treba da ti zemlju predstavljaju takvi "ljudi" poput Lazarevica, Teodosica, Nedovica, Mitrovica, itd. Doduse, neki od njih su se vec sami izbacili iz bilo kog projekta koji nije covicev.

Sto se nas tice, definitivno u remont. Uzasna sezona, iako je sve bilo kao tu, blizu smo, uopste nije. Ova utakmica je bila uvek egal ili na par poseda, i nije izgledalo niti jednog momenta da dobijamo. Tako i cela sezona.

Nazalost, od ovih pojacanja ove sezone jedno veliko nista, posle vecerasnje partije ne bih ni Douzera ni Kaminskog dalje gledao. Momci, treba da se stisnete, a ne da sami sebe izbacujete iz igre. Ima jos kandidata, vrlo upitnih partija dugogodisnjih lidera (Panter i Ledej), ali sve je to na kraju krajeva na Zelimiru koji je i preuzeo odgovornost. Nadam se da cemo bolje birati igrace naredne sezone.

I da, najlosije je sto moramo cekati neke odluke idiota iz Evrolige. Da, kao sto Zelimir kaze, po svim kriterijumima mi treba da nastavimo da igramo, ali ne lezi vraze sa njima.

Jednostavno se ne snalalizamo u ovakvom mulju i to je to..Prošle godine je bila druga priča zbog Lesrora i Exuma koji su kidali i Panter koji je bio svaku preko 20.. Zvezda bez sudija krac što se vidi u Evroligi.. ovde mogu šta oće.. i sinoć samo bacanja šutirali.. ne znam da l su opet imali 40 al tu je to.. oko 100 za ove 3..
Obradović me razočarao zato što je izostavio Nanelija.. dok nas oni pljuju i jbu on smiruje tenzije.. tu je Dule maher za Želimira..
Panter opet krac.. videlo se u prvoj četvrtini da gubimo pošto lik opet dao dva poena za 10 min..
Anđušić jedini odigrao da valja, znači i ovu smo igrali s jednim igračem..
šta je tu je, sezona za zaborav..još da otaljamo tu KLS Čovketovu ligu i onda u neki žešći remont.. vratiti Vanju, dovesti Monekea i Mekentajera.. trio iz Baskonije umesto nekih koji ne zaslužuju Partizanov dres..neću da ih imenujem
uz Partizan i kada je najteže..

ФК је пуштен низ воду између осталог и због кошарке јер је маса људи била у фазону "нема од фудбала ништа одох на кошарку, Евролига, сјај гламура". Ево господо уживајте у кошарци, ја нисам кошаркашки навијач нити ћу икад бити нити ме интересује било који спорт осим фудбала, за мене Партизан ван фудбала не постоји, а ЈНА нек зврји празан док се не удостојите да га почастите својим присуством (знам да је бојкот али овако је и годинама пре бојкота). Барем ви који и фудбал пратите поред кошарке, а ви који волите и пратите само кошарку немам вам шта замерити и свака вам част на искрености пре свега према себи, а онда и према другима..

Poslednja izmena:
Iskocio mi je negde snimak posle druge utakmice gde Naneli u pokusaju da obezbedi defanzivni skok drzi Lazarevica za vrat. Moguce je da njih dvojica vuku nesto od ranije.
Na kraju krajeva, nemojte zaboraviti da je i Vladimir Lucic imao sa Nanelijem problem na poslednjem gostovanju u Beogradu.

Jest, cudi me samo kako Trifunovic i Teodosic nemaju problem od ranije, ili kako Lazic, koji je samo u ovoj seriji pravio nesportsku po utakmici, nije navukao sebi neki "problem". Nemojmo se za'ebavati. Kad vidis njihove ranije radove, jasno ti je otprilike sta se desilo cim procitas sta se desilo - Cova poslao "malog" buduceg Lazica da napravi situaciju, "mali" napravio, udbasi spremni, nas igrac sedi u policiji pred utakmicu i daje izjavu, a snimak se pojavljuje kao onaj Babicev s naplatne rampe. Bukvalno im zelim svima da sto cesce prolaze u zivotu kao "mali" Lazarevic.

ФК је пуштен низ воду између осталог и због кошарке јер је маса људи била у фазону "нема од фудбала ништа одох на кошарку, Евролига, сјај гламура". Ево господо уживајте у кошарци, ја нисам кошаркашки навијач нити ћу икад бити нити ме интересује било који спорт осим фудбала, за мене Партизан ван фудбала не постоји, а ЈНА нек зврји празан док се не удостојите да га почастите својим присуством (знам да је бојкот али овако је и годинама пре бојкота). Барем ви који и фудбал пратите поред кошарке, а ви који волите и пратите само кошарку немам вам шта замерити и свака вам част на искрености пре свега према себи, а онда и према другима..
tek je fudbal leglo zla, tako da ne znam šta bih tu gledao...fk partizan je od 2012. godine ciganski b tim koji služi samo da daje prividnu regularnost prvenstvu i ništa više...kriminalci između sebe podelili dva kluba i zaebavaju se, a glupi navijači kao nešto navijaju i nerviraju se...potpuna budalaština

Što smo izgubili? Ova ekipa nema ni stav ni karakter ni inat ni želju. Kad uporedim sa prošlogodišnjom ekipom mogu samo da plačem. Lesor kako se ponašao i borio. Egzum, Panter, Ledej. Ovo sada.... Panter nije ni bleda senka onog što je bio. Centri - katastrofa. Od ovih novih jedino je Smit pokazao želju i borbu. Aleksa isto. Ledej isto. Ostali-totalni bolikurcitis.

tek je fudbal leglo zla, tako da ne znam šta bih tu gledao...fk partizan je od 2012. godine ciganski b tim koji služi samo da daje prividnu regularnost prvenstvu i ništa više...kriminalci između sebe podelili dva kluba i zaebavaju se, a glupi navijači kao nešto navijaju i nerviraju se...potpuna budalaština
У кошарци је верујем другачије, потпуно је КК независтан од циг. структура, поштење, идила, све по реду....... Ах да....у кошарци се деси некад резултат па навијачима резултата буде угодније да буду у халу тада. Као кад се 2017-е славила дупла круна па сви похрлили....или кад дође Манчестер..... Како год, само немојте да кукате онда кад ФК нестане. Било би лицемерно.

У кошарци је верујем другачије, потпуно је КК независтан од циг. структура, поштење, идила, све по реду....... Ах да....у кошарци се деси некад резултат па навијачима резултата буде угодније да буду у халу тада. Као кад се 2017-е славила дупла круна па сви похрлили....или кад дође Манчестер..... Како год, само немојте да кукате онда кад ФК нестане. Било би лицемерно.
ma kakvi drugačije, svi su u istom kolu, nego što ti reče, dođe po neki rezultat pa se probudi neka nada, dok je fudbal dno dna
druže, džabe se mi ovde kurobecamo, dok je vućića ovako će biti

ma kakvi drugačije, svi su u istom kolu, nego što ti reče, dođe po neki rezultat pa se probudi neka nada, dok je fudbal dno dna
druže, džabe se mi ovde kurobecamo, dok je vućića ovako će biti
Аха за све је он крив, а и пре је било много боље.....то је иста она прича како се живело лепо у југославији.....а у ствари живело се мање горе....е тако и са Партизаном....пре 10-12 година је било мање горе него сада, а да је тада добро било - није било ни тада..... Ово је само кулминација пре свега нашег односа према ФК као навијача па тек онда свега осталог. Замисли навијаче који чекају резултат да дођу на стадион, који чекају било шта заузврат да би дошли на стадион.....па од тог клуба ће остати само дугмићи. Ево сад се сви окрећу против Жељка и играча као да су они највећи проблем, а до јуче "браво мајстори"......сви су огорчени на снс, а кад дође Жељко онда нема везе ко јбе што је снс у КК само да ми играмо Евролигу, дај гламур, дај резултат, дај велике мечеве и може све...а кад тога нема ијаоо уааа
Срамота ме на шта су се претворили навијачи Партизана. Навијачи ових других су још гори али они ионако никад и нису знали за срамоту. Њима бесрамност иде уз карактер кроз историју целу.
У шкотcкој људи долазе на стадион без обзира на стање клуба и резултата, то је традиција, то је обавеза морална према клубу, према себи.....а овде.....само навијачи резултата, преко 90%. И код нас и код цигана

Poslednja izmena:
Daj ne prdi.. da dolazim na stadion? kog da gledam raspalog Antića što centrira nebu pod oblake ili onog Kovačevića, Svetu Markovića? Brazilce neke leve itd.. nemam pametnija posla.. jednostavno ti poluinvalidi nisu dostojni mog vremena a ni para.. brukaju Partizanovo ime .. Igor Duljaj? haha.. Albert Nađ?? ko je jbni trener Albert Nađ? Kog je on trenirao ranije? Duljaj isto..ugasili su nam FK i to je to.. po kvalitetu trenutno Bačka Palanka selo od 500 kuća je bolje od nas što su nam i dokazali.. može dolaziti svako kolo 30 000 navijača i opet će Antić iz 10 centaršuteva 9 poslati na tribine.. jednostavno ne znaju da igraju fudbal a niko nije lud da gleda i da plaća neznanje.. zamisli u kafani si dobra je klopa i ti dolaziš svaki vikend.. promeni se gazda i krenu da serviraju smrdljive ubuđane pljeskavice, ćevape itd.. .. i sad ti mene ubeđuješ da iz lojalnosti prema toj kafani ja treba da jedem smrdljivo meso i da me boli stomak svaki put? kad dođe novi gazda, kad vrati kvalitet eto mene a do tad boli me k ..
kažeš navijači rezultata.. ne rezultata nego kvaliteta.. ok je da nemaš rezultat ako imaš kvalitet, potencijal..
koji rezultat imaju košarkaši ove sezone? nikakav.. a svi koji su kupili godišnju ove kupiće i sledeće.. zato što Panter, Naneli i ostali znaju da igraju košarku za razliku od fudbalera..od njih možeš da očekuješ pobede, poraze, uspone, padove a od ovih samo nastavak posrnuća i nove blamaže

Poslednja izmena:
Zvezda 106 bacanja za 3 utakmice.. 35 u proseku
nek mi neko nađe jednu od 34 utakmice u Evroligi da su imali 30 bacanja.. samo jednu..
Željko je poentirao na konferenciji za štampu sa paralelom naših i njihovih rezultata u EL ali nek Žoc poradi malo i na svojim greškama i izboru igrača za sledeću sezonu

Daj ne prdi.. da dolazim na stadion? kog da gledam raspalog Antića što centrira nebu pod oblake ili onog Kovačevića, Svetu Markovića? Brazilce neke leve itd.. nemam pametnija posla.. jednostavno ti poluinvalidi nisu dostojni mog vremena a ni para.. brukaju Partizanovo ime .. Igor Duljaj? haha.. Albert Nađ?? ko je jbni trener Albert Nađ? Kog je on trenirao ranije? Duljaj isto..ugasili su nam FK i to je to.. po kvalitetu trenutno Bačka Palanka selo od 500 kuća je bolje od nas što su nam i dokazali.. može dolaziti svako kolo 30 000 navijača i opet će Antić iz 10 centaršuteva 9 poslati na tribine.. jednostavno ne znaju da igraju fudbal a niko nije lud da gleda i da plaća neznanje.. zamisli u kafani si dobra je klopa i ti dolaziš svaki vikend.. promeni se gazda i krenu da serviraju smrdljive ubuđane pljeskavice, ćevape itd.. .. i sad ti mene ubeđuješ da iz lojalnosti prema toj kafani ja treba da jedem smrdljivo meso i da me boli stomak svaki put? kad dođe novi gazda, kad vrati kvalitet eto mene a do tad boli me k ..
kažeš navijači rezultata.. ne rezultata nego kvaliteta.. ok je da nemaš rezultat ako imaš kvalitet, potencijal..
koji rezultat imaju košarkaši ove sezone? nikakav.. a svi koji su kupili godišnju ove kupiće i sledeće.. zato što Panter, Naneli i ostali znaju da igraju košarku za razliku od fudbalera..od njih možeš da očekuješ pobede, poraze, uspone, padove a od ovih samo nastavak posrnuća i nove blamaže

Шкоти су пратили Ренџерс и у нижим лигама, 40.000 душа сваки меч, енглески петолигаш има већу посету него ЈНА итд итд примера безброј....
А ти кафану поредиш са стадионом, фудбалом....па по томе се види да није ствар у квалитету фудбала него у нашем јајарском спортском менталитету, наша навијачка куктура и навијачка свест је дно дна и твој пост то одлично осликава. Никад бесплатан улаз не би дао нашим навијачима, никад. А кад дође неки Манчестер или Бајерн улаз би дозволио само власницима сезонских улазница и никоме више.

Шкоти су пратили Ренџерс и у нижим лигама, 40.000 душа сваки меч, енглески петолигаш има већу посету него ЈНА итд итд примера безброј....
А ти кафану поредиш са стадионом, фудбалом....па по томе се види да није ствар у квалитету фудбала него у нашем јајарском спортском менталитету, наша навијачка куктура и навијачка свест је дно дна и твој пост то одлично осликава. Никад бесплатан улаз не би дао нашим навијачима, никад. А кад дође неки Манчестер или Бајерн улаз би дозволио само власницима сезонских улазница и никоме више.
pa da ali Rendžers i kad je izbačen u petu ligu imao je kvalitet.. mogao si da vidiš lepe poteze, golove, dobar fudbal.. zato su se ekspresno vratili u prvu ligu.. šta mogu da vidim od Antića, Markovića i onih poluretardiranih Afrikanaca?
ako dođe Bajern ljudi bi napunili stadion zbog Bajerna a ne zbog Partizana.. jbg tužno je ali to je realnost..

pa da ali Rendžers i kad je izbačen u petu ligu imao je kvalitet.. mogao si da vidiš lepe poteze, golove, dobar fudbal.. zato su se ekspresno vratili u prvu ligu.. šta mogu da vidim od Antića, Markovića i onih poluretardiranih Afrikanaca?
ako dođe Bajern ljudi bi napunili stadion zbog Bajerna a ne zbog Partizana.. jbg tužno je ali to je realnost..
Ти стварно верујеш да имаш обавезу бити навијач и волети неки клуб, ићи на стадион, само у случају да екипа има квалитет, а у супротном си изузет од истог ? С којим правом се онда изјашњаваш као навијач неког клуба ако тако поступаш? Лицемерно. Па то је тај наш лузерски навијачки менталитет. Срамотни менталитет.

Па зато би само власницима сезонских дозволио да гледају такве мечеве, а ви који долазите због Бајерна или ПСЖ-а сви лепо у кавез за госте ако нађете места. Надам се да ће да се нађе некад неки "лудак" који ће да пресече и тако нешто да уради било у Партизану било у Звезди. Али неће то да се деси јер ти што воде клубови су исти као већина вас који се изјашњавате као навијачи овог или оног клуба. Исти сте ментални склоп. Тотално сам разочаран и огорчен на наше ткзв љубитеље спорта и фудбала. Баш срамотан и лузерски менталитет.

Ти стварно верујеш да имаш обавезу бити навијач и волети неки клуб, ићи на стадион, само у случају да екипа има квалитет, а у супротном си изузет од истог ? С којим правом се онда изјашњаваш као навијач неког клуба ако тако поступаш? Лицемерно. Па то је тај наш лузерски навијачки менталитет. Срамотни менталитет.

Па зато би само власницима сезонских дозволио да гледају такве мечеве, а ви који долазите због Бајерна или ПСЖ-а сви лепо у кавез за госте ако нађете места. Надам се да ће да се нађе некад неки "лудак" који ће да пресече и тако нешто да уради било у Партизану било у Звезди. Али неће то да се деси јер ти што воде клубови су исти као већина вас који се изјашњавате као навијачи овог или оног клуба. Исти сте ментални склоп. Тотално сам разочаран и огорчен на наше ткзв љубитеље спорта и фудбала. Баш срамотан и лузерски менталитет.
ne dolazim ja zbog Bajerna.. ja neću da dođem ni na jednu utakmicu Partizana dok je klub pod ovakvom okupacijom..
ok dođem i platim kartu.. gde idu moje pare?
1) u SNS sektašku blagajnu
2) za Vazuru, Vučelu i ostale lopine tj njima dirketno u džepove
3) za one na jugu da im pojačam prihode od poslova sa narkoticima
4) za Antića i ostale panjeve?

gde ide moj novac?

ne dolazim ja zbog Bajerna.. ja neću da dođem ni na jednu utakmicu Partizana dok je klub pod ovakvom okupacijom..
ok dođem i platim kartu.. gde idu moje pare?
1) u SNS sektašku blagajnu
2) za Vazuru, Vučelu i ostale lopine tj njima dirketno u džepove
3) za one na jugu da im pojačam prihode od poslova sa narkoticima
4) za Antića i ostale panjeve?

gde ide moj novac?
То је најглупљи изговор икад. А где иду твоје паре кад гледаш Евролигу или Манчестер ? Јел тада магично постају чисте ? А буде некад и бесплатан улаз па опет.....

Срамотан менталитет, срамотан. Само навијач на Екс-ЈУ Балкану је у стању да осмисли толико широк дијапазон изговора за недолазак на стадион. У свему је проблем само у њему није. Мислим, причам безвезе, трља баба лан....овде ће увек да буде исто, проблем је у главама људи не у квалитету фудбала, кошарке

То је најглупљи изговор икад. А где иду твоје паре кад гледаш Евролигу или Манчестер ? Јел тада магично постају чисте ? А буде некад и бесплатан улаз па опет.....

Срамотан менталитет, срамотан. Само навијач на Екс-ЈУ Балкану је у стању да осмисли толико широк дијапазон изговора за недолазак на стадион. У свему је проблем само у њему није. Мислим, причам безвезе, трља баба лан....овде ће увек да буде исто, проблем је у главама људи не у квалитету фудбала, кошарке
kad platim sezonsku za Evroligu ja dobijem nešto za taj novac.. dobijam da uživam u dobroj košarci..
u fudbalu šta dobijem?

Back