Nisam uspeo da ispratim desavanja danas, utakmicu samo usput, ali mi se slosilo kad sam video pred utakmicu zasto ne igra Naneli, znaci zlo mi je. Jesmo mi bas losi sada, daleko od bilo kakve sampionske ekipe, ali jednostavno ovo je prevazislo granice sporta i sve je nerealno. Bukvalno smo igrali protiv kriminalne organizacije koja je po svojoj prilici uposlila svog jedinog igraca koji ne igra da izmami ovo od jednog od nasih najboljih igraca. Uz to smo ocevidno pokradeni u prvoj. Ovo sto sam pratio trecu utakmicu, jeste bilo opet razlike u bacanjima, ali ovaj put mi se cinilo da je dosta zbog nas samih, ne toliko do sudjenja, no svejedno, sustina ostaje - kriminalno sve.
Mozda nismo sampionska ekipa, ali zato nismo ni najbednija splacina od ekipe, trenera, igraca i kluba kao panteri. Jedino sto mi je zao sto su oni za sportsko-kriminalne radnje nagradjeni titulom. Domaci igraci koji su placipicke, floperi i coviceve podguzne muve. Trener koji titulu posvecuje jednom od njih. Bivsi sportisti koji su covicevi nosaci peskira. Jezivo. Naprednjacka Srbija, lobotomija, maksimalna korupcija, gubitak svakih kriterijuma. Ono jedva da zasluzuje da se naziva sportistima. I posle ti gledaj reprezentaciju i treba da ti zemlju predstavljaju takvi "ljudi" poput Lazarevica, Teodosica, Nedovica, Mitrovica, itd. Doduse, neki od njih su se vec sami izbacili iz bilo kog projekta koji nije covicev.
Sto se nas tice, definitivno u remont. Uzasna sezona, iako je sve bilo kao tu, blizu smo, uopste nije. Ova utakmica je bila uvek egal ili na par poseda, i nije izgledalo niti jednog momenta da dobijamo. Tako i cela sezona.
Nazalost, od ovih pojacanja ove sezone jedno veliko nista, posle vecerasnje partije ne bih ni Douzera ni Kaminskog dalje gledao. Momci, treba da se stisnete, a ne da sami sebe izbacujete iz igre. Ima jos kandidata, vrlo upitnih partija dugogodisnjih lidera (Panter i Ledej), ali sve je to na kraju krajeva na Zelimiru koji je i preuzeo odgovornost. Nadam se da cemo bolje birati igrace naredne sezone.
I da, najlosije je sto moramo cekati neke odluke idiota iz Evrolige. Da, kao sto Zelimir kaze, po svim kriterijumima mi treba da nastavimo da igramo, ali ne lezi vraze sa njima.