- Poruka
- 30.649
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://sportklub.n1info.rs/kosarka/aba-league/obradovic-nikada-se-nije-postavljalo-pitanje-ostanka/„Ovo je bila formalnost. Sve je bilo jasno onda kada sam navijačima pokazao da ću nastaviti da radim u Partizanu“, rekao je Obradović.
ћелава носурда која ничим не може да се нађе и даље у кошарци после каријере јер је глуп ко курGrbović nastavlja da kopa, neverovatno je koliko se neki ljudi mogu razotkriti...
"Mijailović je pogazio datu reč Čoviću"
Mnogo dugo znam Čovića, koji je pet decenija u našoj košarci. Kao što se zna da sam nekada dugo igrao za Partizan, u vreme nekih drugačijih, džentlmenskih odnosa klubova. Mijailović je od juče pod obručima. Prvi ima ogromno iskustvo, lično, uvek bih ga pitao ako nešto ne znam, nisam siguran ili slično. Nije to stvar hranjenja nečijeg ega. U pitanju je znanje, a sa druge strane neprepoznavanje. Nemam iluzija, naravno da Čović i te kako štiti klupske interese, ali je iskren po pitanju razvoja srpske košarke.

Oni za celu sezonu nisu prodali ni 12.000 kesica čipsa. Nisu u stanju da skupe toliko i kada sa ulice uvlače ljude u Arenu.зашто је човић за терен на којем ће циганка наступати као домаћин у плеј офу аба лиге пријавио ПИОНИР ако је већ истина да је летос тобож продано 12 000 претплатних - сезонских карата ???
![]()
![]()
Para vrti gde burgija neće ...Pogledajte prilog 1542070
Ситуација се очито компликује.
ta alba u evro ligi privlaci interese sirom evrope u kosarci koliko i jelena karleusa u astro fiziciTo za Vanju nisam procitao nista da je sigurno, samo da postoji prica.
Inace:
Losa vest pre svega zato sto ce sada Coravi finale ABA-lige da shvati kao zivot na borbu i smrt. Mislim, kao da dosad nije, ali sad jos vise.
Ja mislim da to nece igrati veliku ulogu, vrlo je ocigledno da ovi gledaju ne kroz prizmu ABA-lige, vec eto, neko od vas mora da otpadne. A svima je jasno da smo klubovi koji su pod sapom drzave i zavisimo od nje, s tim sto ne treba ni razmisljati ko je bolja opcija za EL izmedju nas.
Gledam sad kako panteri i zalizani trguju sa igracima koji ce igrati, bukvalno porodicne utakmice izmedju Zvezde i FMP-a budu konkurentnije od ovih namestaljki izmedju Covica i Zalizanog. Mi cemo vas da pustimo jednom u 40 utakmica da osigurate plej-of, a onda ce vama da se "povredi" najbolji igrac, pa jos jednog cemo da sklonimo, a vi posaljite Topica u NBA kamp. Ej, polufinale ABA-lige.
Povraca mi se od bukvalno svih liga, od Evrolige preko ABA-lige do srpske lige.