KK Partizan

20240220_155840.jpg

I naravno da ništa nece naci...a onda prelaze u KKP i počinje igranka.

Ko nam je kriv kad su oni jedini klub koji transparentno predstavlja svoje podatke. Poreska ce kod njih da udje u salu za konferencije gde ce ih cekati lepo prezentovani podaci u Excell-u na video-bimu, a kod nas ce morati da kopaju i kopaju.

Vrlo čudno je da ti kao srpski nacionalist i četnik navijaš za klub koji se zove Partizan, osnovan u Zagrebu, predsjednik mu bio Tuđman, dan danas se zove jugoslavensko sportsko društvo.
Partizan nije osnovan u Zagrebu, nepismeno i neuhranjeno nedonošče. NIti ima prefiks jugoslovensko. Imao je nekada, sada nema. Prema tome, ajde lepo na lastiš sa drugaricama.

КК Партизан је, свјесно или несвјесно, дозволио себи да постане средством србомрзилачког олоша по антисрпским медијима "Данас" (текст овдје), Н1 и сличног смећа у њиховом штеточинском дјеловању са циљем распамећивања и слуђивања нације.
То прљање политичким муљем не треба ни Партизану ни српској кошарци, ако ће неки бивши Партизанов играч, попут Берића, бити чланом и експонентом странке Ђиласа и Маринике Тепић (то је она што воли опогањивати Србе и која назива сребреничке догађаје ђеносајдом), његов избор, по вољи, но Жељко Обрадовић је превелики тренер да би себи дозволио да га увуку у политичку жабокречину.

Ако могу и он и други одговорни у клубу извући коју корист од оних који одлучују у земљи о много чему, искламити коју пару, помоћи да клуб боље функционише, да преброди проблеме, да буде конкурентнији, добро и јест, но свакако водиља мора бити тежња да Партизан постане оно што је не тако давно био, пијемонтом српске кошарке. Он данас са осам странаца у првом тиму, са радом у млађим узрастима (Партизан чак и не игра У-19 лигу Србије) који мора бити бољим, то није, али има предуслове да то опет буде.

1000005966.jpg

Aj ta plakanja ostavite negde drugde,ima jedan isecak ne mogu da ga nadjem gde Zeljko posle svakog poraza od nas odrzi moralni cas svima i pljuje po nasem klubu.Satro se pohvali to sto smo ih pobedili e onda krene da sipa sve sto zapravo hoce da kaze.Tema o tome da je drzavni projekat nije niko spomenuo nego on sam,a da je Partizan pobedio ne bi bila ta prica.

Bato tebi svi panteri a?Bacas one fore sa drustvenih mreza klasicne najgore.Ti si ona najgora sorta ljudi koja stadion vidi jednom u nikad a prvi je da komentarise svuda plus baca decije forice svaki dan po ceo dan.Setaj druze
ma koje fore.. pa navijači FMP a su Panteri! kako da te zovem tulavi?
koja je tebi fora jbt našao si sliku rukovanja Željka sa Vučićem i time ti dokazuješ nešto? Zar ne vidiš kolko si jadan jbt!!!!!!!!!!?!? :D

ma koje fore.. pa navijači FMP a su Panteri! kako da te zovem tulavi?
koja je tebi fora jbt našao si sliku rukovanja Željka sa Vučićem i time ti dokazuješ nešto? Zar ne vidiš kolko si jadan jbt!!!!!!!!!!?!? :D
Ne znam sto gruvas 15 uzvicnika jel si nesto ljut?Opusti se malo druze prosetaj do stadiona malo,zagrejao si fotelju i telefon previse

nisam ljut batice nego raspoložen dok šamaram tulavog , priglupog Pantera :D uvek si doborodošao na temi ;)
ne mogu da prošetam , na poslu sam do pola 4.. :)
Raspolozen a stavljas vamo 15 uzvicnika aj saberi se malo.Kazem ti opet najgora sorta ljudi su bas takvi kao ti,sedi na poslu do 4 na utakmicu ode kad mu se digne jaje,a prvi je sve da komentarise i da misli da je najpametniji na svaku mogucu temu.Nadam se da razumes sta pricam

išo sam na sve utakmice ove sezone tulavi osim protiv Monaka.. al to ništa ne znači..
. imam sezonsku

je l gledaš ti FMP??

najgora sorta ljudi su oni koji lažu..
vi lažete sebe da niste FMP nego Zvezda
ima li jadnije nešto nego da navijaš za klub Pudlice Čovića koji sam nekoliko puta kaže da to nije vaš nego njegov klub??
Kazem ti opet to je kao da ti ja kazem da ste vi Partizan Igokea

Back