diletant
Domaćin
- Poruka
- 3.135
I naravno da ništa nece naci...a onda prelaze u KKP i počinje igranka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko prica o klubu?Ja govorim o navijacimaMi smo poslednji ušli u ABA, pod pritiskom ULEB, dok ste vi (FMP) ušli kao prvi tim iz Srbije, navodno da bi imali fer suđenje.
Nema razloga da se vraćamo u KLS, ta liga je uspešno uništena od strane Čovića i Vučića.
.ceo život čekam da čujem nešto pametno od nekog navijača FMP a
i čekam.. .i čekam..
Partizan nije osnovan u Zagrebu, nepismeno i neuhranjeno nedonošče. NIti ima prefiks jugoslovensko. Imao je nekada, sada nema. Prema tome, ajde lepo na lastiš sa drugaricama.Vrlo čudno je da ti kao srpski nacionalist i četnik navijaš za klub koji se zove Partizan, osnovan u Zagrebu, predsjednik mu bio Tuđman, dan danas se zove jugoslavensko sportsko društvo.
Bato tebi svi panteri a?Bacas one fore sa drustvenih mreza klasicne najgore.Ti si ona najgora sorta ljudi koja stadion vidi jednom u nikad a prvi je da komentarise svuda plus baca decije forice svaki dan po ceo dan.Setaj druzePanter našao sliku Željka kako se rukuje sa Vučićem.. au brt pokopao si nas sve..![]()
ma koje fore.. pa navijači FMP a su Panteri! kako da te zovem tulavi?Bato tebi svi panteri a?Bacas one fore sa drustvenih mreza klasicne najgore.Ti si ona najgora sorta ljudi koja stadion vidi jednom u nikad a prvi je da komentarise svuda plus baca decije forice svaki dan po ceo dan.Setaj druze
Ne znam sto gruvas 15 uzvicnika jel si nesto ljut?Opusti se malo druze prosetaj do stadiona malo,zagrejao si fotelju i telefon previsema koje fore.. pa navijači FMP a su Panteri! kako da te zovem tulavi?
koja je tebi fora jbt našao si sliku rukovanja Željka sa Vučićem i time ti dokazuješ nešto? Zar ne vidiš kolko si jadan jbt!!!!!!!!!!?!?![]()
nisam ljut batice nego raspoložen dok šamaram tulavog , priglupog PanteraNe znam sto gruvas 15 uzvicnika jel si nesto ljut?Opusti se malo druze prosetaj do stadiona malo,zagrejao si fotelju i telefon previse

Raspolozen a stavljas vamo 15 uzvicnika aj saberi se malo.Kazem ti opet najgora sorta ljudi su bas takvi kao ti,sedi na poslu do 4 na utakmicu ode kad mu se digne jaje,a prvi je sve da komentarise i da misli da je najpametniji na svaku mogucu temu.Nadam se da razumes sta pricamnisam ljut batice nego raspoložen dok šamaram tulavog , priglupog Panterauvek si doborodošao na temi
ne mogu da prošetam , na poslu sam do pola 4..![]()
Kazem ti opet to je kao da ti ja kazem da ste vi Partizan Igokeaišo sam na sve utakmice ove sezone tulavi osim protiv Monaka.. al to ništa ne znači..
. imam sezonsku
je l gledaš ti FMP??
najgora sorta ljudi su oni koji lažu..
vi lažete sebe da niste FMP nego Zvezda
ima li jadnije nešto nego da navijaš za klub Pudlice Čovića koji sam nekoliko puta kaže da to nije vaš nego njegov klub??
Što je onda ovo https://jsdpartizan.rs/ ?Partizan nije osnovan u Zagrebu, nepismeno i neuhranjeno nedonošče. NIti ima prefiks jugoslovensko. Imao je nekada, sada nema. Prema tome, ajde lepo na lastiš sa drugaricama.
То ти је спортско друштво а не кошаркашки клуб, па ајде сад разгули, треба да добијемо лиценцу и освојимо Евролигу само да видимо како.Što je onda ovo https://jsdpartizan.rs/ ?