KK Partizan

Kad sam video kako smo defanzivno otvorili 4/4, pa jos ona nesportska Andjusica, vec sam nas video gotove. Ali onda se malo zateglo i ukazao se bog kosarke iz Cacka, a da nije Zelimir.

Svidjaju mi se reakcije Andjusica i Avramovica na svoje partije. Srecni su, ali daleko od euforije, ima mnogo da se radi ako hocemo dalje, bas smo daleko. Bitno da se pobedilo, davno nismo pobedili.

идемо пролеће наше!

ко и прошле године!

добити ефес сада када су се коначно вратили у ритам, од лошег старта вратили су се у живот, повређени се вратили, није ни мало лако...

тешка утакмица. имали смо мање падове али смо били ту, нисмо одзвољавали да се отцепе. то значи да смо истрајали коначно до краја ...

браво жељко !

Kakva utakmica, borba, emocije, lepota.

Još uvek imamo iste boljke ali grizemo, prorade Aleksa, ožive Panter, Ledej i Ponitka odlični, za Anđušu mi je posebno drago.

Samo čvrsto u svakoj narednoj, sa štitom ili na njemu! Molon labe!

A naredne dve utakmice: gostovanja Milanu i Barseloni. Tu moramo da se zapalimo i dobijemo bar jednu.

Onda nas ceka 5 utakmica kod kuce gde ce biti ludnica za svaku.

PS: Pardon, jedna od tih 5 je gostovanje Albi, sto moramo racunati kao "siguricu" posebno u ovoj situaciji i gde je Alba najslabija.

429686439_3688584281461225_2447866393621340838_n.jpg

„Dobro ja zaista mnogo više volim da pričam o utakmici i o igračima nego o sebi, ali očigledno da je došlo vreme da se kaže nešto na tu temu. Ponosan i srećan da su navijači izbacili to da sam jedan od njih. Ponosan i srećan da sam trener kluba koji najviše volim i da to navijači prepoznaju. Posoban i srećan da sam posle Kupa imao mnogo poziva i poruka da su me ljudi zvali i davali svaku vrstu podrške i ja nemam nkakvu dilemu o tome šta je moja budućnost“, rekao je Obradović
:heart:

„Klub raste, svi su to prepoznali u Evropi. Evroliga prepoznaje kada je jedan klub stabilan, to je kada ima sopstvene izvore finansiranja. To čine ovi navijači i da Partizan može da izađe pred Evroligu sa planom i programom koji je odličan i koji su klubovi prepoznali, ja sam veliki optimista, ali da ne žurimo, želim da se zahvalim svima. Mi drugu godinu za redom reprezentujemo i ovaj grad i državu na najbolji način, nadam se da ljudi to prepoznaju i da će prepoznavati i dalje.“
Pa, on nije bilo ko, neki Tegeltija ili neki Covic, vec covek koji je u vrhu Evrope u svom poslu, sa onim sto zna, sa kontaktima, pa ako kaze da je optimista, mislim da to nesto znaci.

Samo da mi zveknemo Milano, a ostali veceras i sledece nedelje nek' igraju kako hoce. Jasno nam je da bez 4 ili 5 pobeda nema nista. Mislim da je 4 minimum zato sto ne racunamo da ce Valensija imati vise od 3, a tu treba da da imamo bolji medjusobni skor, a i da se poklope rezultati u smislu da niko ispod nas ne izdivlja.

Efes smo sinoc bacili u tesku situaciju, a imacemo prilike da to uradimo i u Milanu.

večeras odgovaraju pobede domaćina i pobeda Zvezde u Minhenu koja naravno neće pobediti
никад се не зна.

бајерн није тим који заслужује макар и плеј ин. то што су нас добили је кривица нас.

прошле године је звезда тамо изгубила јер је просула велику предност и у последњој четвртини примила 35 поена.

"Udare" koje sami vi vidite i probleme unutar kluba koji vaš totem obožavanja pokušava nakon svakog poraza da skrene pažnju na drugu stranu.Kako juče posle utakmice nije balavio o "udarima"? Plakanje i ridanje u Areni da ti se creva okrenu :bljak:

Njima je vrlo lagano sto su zavrsili, sad mogu da se spremaju za ABA polagano, to im je nivo. Da se izbore da sude srpske sudije jer je na njih najlakse uticati, to im je sad problem broj jedan. I da Teodosic moze da nastavi da igra uz taj vinjak.

Znaci, mi naredne nedelje igramo da dokusurimo Milano. Mora da se igra odbrana kao nikad do sad ove sezone, i da se oseti razlika izmedju takmicarske ekipe (nas) i skupih rekreativaca (njih). Mnogo vise bih voleo da Silds ne igra nego Mirotic, al' sta je tu je, ako moze Asvel, mozemo i mi. Ni Barselona nije briljirala kuci, ali Monako stvarno dobro igra, tesko nama sad meriti se sa njima. Sad barem imamo distancu od ovih iza nas, osim naravno Bajerna kom bezimo samo jednu pobedu.

Back