Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.616
Ostoja li je kriv što skupi igrači ne ispunjavaju očekivanja? Od kad je to njegov posao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo je 24 u 12 minutu
ovo je makabiNismo jos izgubili, stizali smo ovo jos i kasnije tokom meca. Ali mi smo procitani kao bukvar, a onda nam opasnije ekipe surovo namlate trenutno nepostojece samopouzdanje. Zato ne izgleda nimalo dobro.
Ali tako to ide kad otvoris protivniku sve, onda pogadjaju i ovo.
да није ово да није оноDa nije Blat pogodio ove dve, imali bismo izvanredan rezultat od oko -10.Ali tako to ide kad otvoris protivniku sve, onda pogadjaju i ovo.
Ne znam, mi smo stizali i prestizali pre ovo, ali imam utisak da nam to nista ne znaci, jer nista nismo naucili iz onih 5-6 preokreta pre. Nesto ne radimo kako treba ove sezone kad to dozvoljavamo, kad smo dozvolili onoliko kikseva u ABA-i, i slicno.
Mozda najbolje sad da tresnemo, a onda da se porazgovara, stavi prst na celo i trenira, i trenira. Jos jedan preokret ce nam samo dati laznu nadu kao, mi mozemo sve. Naravno, navijacu za njega.
Smit ukanaljen od starta, ali to je i za ocekivati. Panter i Ledej u stetocinskom kontra-ritmu, to nas najvise boli, sva sreca da se vratio Smajli da malo popravi nesto i da je Naneli u pozitivnom ritmu makar sto se volje tice.
Ne znam, verovatno gubimo, ali sve i da pobedimo, ceka nas zanimljiv period.
од када је два пута бацио лопту у празно мени би већ био у шахту.ja se ponavljam,ali prati li ko tog Jaramaza
lik nema muda da krene prema košu,napravi višak igrača,ma ništa bre,lik samo prenese loptu preko pola i doda prvom slobodnom igraču,
ми странце плаћамо озбиљне паре, да кењају по терену. пантер и ледеј поготовоOvo spašavanje i koš u izvedbi Smailagić, Trifunović, Jaramaz je primer zašto stranci nikad ne mogu parirati domaćim po poržtvovanju, čast retkim izuzecima.
што волим такве....Za nekog ko je kucao preko centara, pre bih rekao da jos nije dobio dozvolu da ide na kos dok ne postane komforan sa uobicajenom igrom. Zato ja i cekam da treniramo, jer ce doci i do toga, nadam se.
Smanjili smo na -5 preko ludog Nanelija, ali sada nesportska.
I dok se radujemo, ostavljamo im zicer.

Jaramaz uz Nanelija i Smajlija igrac utakmice, da ne zaboravim ni Trifunovica i Kabokla. Ljudi porobili trecu cetvrtinu.Pantera nigde,Jaramaz bezopasan,onaj novi plej nije ni igro.Dozer sve odradi,Naneli takodje samo da nije sjebo stvar.