jukabg
Iskusan
- Poruka
- 6.551
Sjebo je jer je prerano izasao sa 5 a bio odlican.Jaramaz korektan u odbrani ali ne gleda kos u napadu.Smajilagic vrlo korektan u oba smera.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa on ih plaćaOstoja li je kriv što skupi igrači ne ispunjavaju očekivanja? Od kad je to njegov posao?
партизан је показао колко играччи могу бити *****
нема то везе са намаJedna od najluđih utakmica i najdražih pobeda...
Na 20 razlike sam seo dole i reko sebi : Ma ko im jbe mater.. onda kreće haos u publici.. pozitiva i pesma... Mislim se: e pčko nisi pravi Grobar.. ustanem prekrstim se..
Koš po koš, odbrana... i tu smo...
Jako bitna pobeda..
I manje od 80!
https://basketballsphere.com/zeljko...ija-ovo-se-zivi-jednom-u-zivotu-i-pamtice-se/Na pitanje da prokomentariše da li je zadovoljan kvalitetom igre, uz konstataciju novinara da ne prihvata odgovor kako “pobeda pokriva sve”, Obradović je oštro odgovorio:
“Ja ću verovatno da odem da se isplačem. Direktno ću da odem u kancelariju da se isplačem koliko smo loše igrali i koliko je katastrofa bilo. Je li to odgovor koji očekujete? Stvarno ne razumem neke stvari. Posle ovakve utakmice gde su ljudi izginuli, gde smo igrali prepametno u napadu… 30 minuta vrhunske utakmice. Da se bavimo 10? Hoću jer je moj posao, ali ću isto i da se bavim sa ovih 30. Kao što sam se bavio prvim poluvremenom u Istanbulu gde smo igrali fenomenalno i drugim… To je deo posla. Ja moram da objasnim igračima šta su radili dobro, a šta loše. Večeras sam im rekao u svlačionici da su me učinili ponosnim.”

Јесте и није више ово за гледање за мене, нека ме обавесте само о резултату на крају.
Jedini Boltauzer nije hteo da iskljuci Nanelija, kaze nije nista grubo, ova dvojica navalili da ga iskljuce. Jezivo, iskljucili su nam najboljeg igraca a ni prva nesportska nije bila s namerom ali kao ajde, Naneli je izbacio ruku i slucajno udario po glavi. Ovo drugo je sramotno i s namerom. Makabi je vestacki odrzan do poslednjeg minuta, ali imali smo srece da im iscure sve one lopte.Уз све и судије су биле одвратне, само срећа да не погоде ништа у последњих 2 минута је осигурала победу.
ЖОЦ: Идем сада у канцеларију да се исплачем!
Горан 12/01/2024
Жељко Обрадовић је после меча са Макабијем одржао једну од бурнијих конференција за медије.
![]()
Црно-бели су славили тријумф резултатом 88:79, након што су губили са 24 поена разлике.
Обрадовић је упитан зашто је Партизан играо толико лоше у првом полувремену (утакмицу почео са 0:16).
После утакмице ћу да одем у канцеларију и да се исплачем колико смо лоше играли? Је ли то одговор који желите? Свашта… После оваке утакмице играчима сам рекао да су ме учинили поносним. А ви ме питате зашто смо лоше играли? Одиграли смо препаметно у нападу, препознали све што треба, били смо изванредни…“, разљутио се Жељко Обрадовић.
Не мислите да је ово Партизан добио на срећу?
То ви једини у дворани мислите. Да видимо имали још неко међу колегама да тако мисли”, брецнуо се Обрадовић ка новинарима.
Оригинални текст B92.net

.gif)
Gde ste vi u fudbalu zadnjih preko deceniju?Ne pisi komentar samo da bi nesto napisao,ili ako vec pises razmisli sta pisesGde ste vi bili 17 godina? Ah da. Nije bio bitan sport.