KK Partizan

Nismo jos izgubili, stizali smo ovo jos i kasnije tokom meca. Ali mi smo procitani kao bukvar, a onda nam opasnije ekipe surovo namlate trenutno nepostojece samopouzdanje. Zato ne izgleda nimalo dobro.

Da nije Blat pogodio ove dve, imali bismo izvanredan rezultat od oko -10. :mrgreen: Ali tako to ide kad otvoris protivniku sve, onda pogadjaju i ovo.

Ne znam, mi smo stizali i prestizali pre ovo, ali imam utisak da nam to nista ne znaci, jer nista nismo naucili iz onih 5-6 preokreta pre. Nesto ne radimo kako treba ove sezone kad to dozvoljavamo, kad smo dozvolili onoliko kikseva u ABA-i, i slicno.

Mozda najbolje sad da tresnemo, a onda da se porazgovara, stavi prst na celo i trenira, i trenira. Jos jedan preokret ce nam samo dati laznu nadu kao, mi mozemo sve. Naravno, navijacu za njega. :mrgreen:

Smit ukanaljen od starta, ali to je i za ocekivati. Panter i Ledej u stetocinskom kontra-ritmu, to nas najvise boli, sva sreca da se vratio Smajli da malo popravi nesto i da je Naneli u pozitivnom ritmu makar sto se volje tice.

Ne znam, verovatno gubimo, ali sve i da pobedimo, ceka nas zanimljiv period.

Da nije Blat pogodio ove dve, imali bismo izvanredan rezultat od oko -10. :mrgreen: Ali tako to ide kad otvoris protivniku sve, onda pogadjaju i ovo.

Ne znam, mi smo stizali i prestizali pre ovo, ali imam utisak da nam to nista ne znaci, jer nista nismo naucili iz onih 5-6 preokreta pre. Nesto ne radimo kako treba ove sezone kad to dozvoljavamo, kad smo dozvolili onoliko kikseva u ABA-i, i slicno.

Mozda najbolje sad da tresnemo, a onda da se porazgovara, stavi prst na celo i trenira, i trenira. Jos jedan preokret ce nam samo dati laznu nadu kao, mi mozemo sve. Naravno, navijacu za njega. :mrgreen:

Smit ukanaljen od starta, ali to je i za ocekivati. Panter i Ledej u stetocinskom kontra-ritmu, to nas najvise boli, sva sreca da se vratio Smajli da malo popravi nesto i da je Naneli u pozitivnom ritmu makar sto se volje tice.

Ne znam, verovatno gubimo, ali sve i da pobedimo, ceka nas zanimljiv period.
да није ово да није оно

е најбоље да не играју!

пич.ке без крви.

како и рекох на почетку сезоне ми смо квалитетом пуно слабији од прошле сезоне поготово на месту центра где је лесор био ПОКРЕТАЧКАЕНЕРГИЈА У ТИМУ!
папапетру се пуно осети... он је тимски играч...

понитка којег шутнули из панатинаикоса ... камински пј дожер ... и пантер који упали једном у три ил 4 ове сезоне.... ледеј дебил вец месец и по дана скоро....

а остоја подиго цјене карата, обећо фајнал фор....

10 ти ако будемо све супер

9 до 10 плафон

и то ће бити повуци и потегни

Za nekog ko je kucao preko centara, pre bih rekao da jos nije dobio dozvolu da ide na kos dok ne postane komforan sa uobicajenom igrom. Zato ja i cekam da treniramo, jer ce doci i do toga, nadam se.

Smanjili smo na -5 preko ludog Nanelija, ali sada nesportska.

Za nekog ko je kucao preko centara, pre bih rekao da jos nije dobio dozvolu da ide na kos dok ne postane komforan sa uobicajenom igrom. Zato ja i cekam da treniramo, jer ce doci i do toga, nadam se.

Smanjili smo na -5 preko ludog Nanelija, ali sada nesportska.
што волим такве....

еј дошли смо били смо близу знаш....

али!

нормално да буде али кад на старту имаш минус 20

Evo ga 60:60, nije nas poremetilo -4 iz nesportske. Kakvi ludaci, ali svejedno, nisam srecan.

Ali mnogo me je razveselila ona sekvenca Smajli potpuno random iz auta, pa Trifunovic za Jaramaza isto iz auta. :mrgreen: I dok se radujemo, ostavljamo im zicer.

стигну и иде кењање ... све ће да проспу...јер немају за цело полувреме...

није битно да изгубиш 1 или 20....

на старту си већ пуко... после првих 10 мин...

Svejedno, ove lose stvari ostaju. Hajde sto u losoj formi prospemo -18 protiv jedne od najboljih ekipa u gostima, ali stvarno ne treba mi da stizemo -24 na domacem parketu. Moramo se sabrati i stabilizovati, prikljuciti te igrace. I hajde sto se ovo desavalo u prvom delu sezone, ali sad?

No, kako smo ih rastavili opsa. :mrgreen:

Back