KK Partizan

Koga bre ti spominjes druze,da li si normalan?Ne znam jel znas jednu pesmu,boje kluba vam promenio tudjman franja,a ta pesme ide "Da njega nije bilo bili bi crveno plavi".Podrzavate Aba Ligu tojest jadransku ligu,a satro ste protiv takvih liga.A na Aba Ligu idete s vremena na vreme,u zavisnosti od protivnika.Puna su ti usta hrvata,a vec sam ti rekao da ti je najbolje da ih ne spominjes.Pricas o promaji na tribini?Pa vas je na fudbalskim utakmicama prosle sezone recimo znalo da bude 200,300 na celom JNA,veca guzva je u bioskopu.Evo ti jos jedan poklon od mene,sve sto zelim je da poslusas ovu pesmu od reci do reci.Veliki pozdrav!
Visiš i smrdiš na temi, a ti nekome spominješ da li je normalan? NE znaš o kome govorim. Govorim o drugu Slavku Komaru, bivšem ustaši koji je 1944. godine prešao u partizane, inače iz "divnog" mesta koji se zove Gospić. Artur Takač je promenio boje, a ne Tuđman kao što kažu maloumne super Ridže koje navijaju za onaj klub. Vi ste bili prvi za tu ligu, a posle odjednom niste. To je bilo u periodu kada je košarka bila nebitan sport. Što se tiče promaje na tribini, pre nego što ste napustili Arenu, protiv Baskonije u toj istoj Areni je bilo 2000 onih. Toliko ste dobro punili Arenu. Fiskulturna sala u Stjepana Supanca je za vas pojam, ni to niste sposobni da napunite.Sramota ste Srbije, blamirate nas gde god se pojavite, svi cigani bivše države navijaju za onaj tvoj turski klub. Da nije toliko cigana ovde, imali biste manje navijača od OFK BGD. I da se uključite u humanitarnu akciju vaše legende. Obavezno.
413862006_697599882523748_6052648190010081799_n.jpg
413867548_697599889190414_5247052373218420522_n.jpg

Poslednja izmena:
kod njh samo ispratim rezultat i vidim da su opet hrabro i časno izgubili sa 20 razlike

Skupi Partizanovi stranci razbijeni u Beogradu, hrabra Zvezda ispustila pobedu u Atini, mali Top blistao kraj klupe.

Fenjer u seriji 4-0, svako ko je promenio trenera pravi neke serije (osim pantera). Mogli bi mi da smenimo Zelimira, napravimo opet 5-0, pa ga vratimo.

И ово било на једну лопту, само отишло на другу страну, мада су водили цео меч није да нису заслужили, много смо лоши у шуту били.

Puno smo mi utakmica izvukli kod kuce, ovaj put nije htelo. Protiv Armanija gledah kod druga, i govorim, necemo svaki put preokretati. Tad jesmo, srecom, ovaj put nismo. Moramo naci nacin malo sigurnije da dobijamo utakmice kod kuce, a resenje je da se konacno kompletiramo, rasteretimo nosioce, zaigramo jos bolje jer prostora ima.

No, mozda i ja preterujem, izgubismo od dve ekipe koje su trenutno najbolje u EL, i to je to. Sutra Mornar, Asvel se dobiti mora, protiv pantera mozemo da se realno nadamo pobedi, i to nas moze izvuci iz mini-krize. To su sve poluozbiljne ekipe, ali videli ste da je Real teskom mukom dobio Asvel, a panteri ce da peru sezonu preko nas.

У самој песми се говори о невољности извођача да има телесне односе са Звездом, чак и бесплатне, пошто се како се наводи у стиховима иначе плаћа за њих и успут се истиче мањинска етничка припадност објекта. Јасно, у питању је навијачка песмица у којој се не говори позитивно о Црвеној звезди, напротив, тако да није превише ни изненадио пратиоце Лесор овим потезом будући да је сличне стихове умео да изводи и прошле сезоне играјући за црно-беле.
https://www.novosti.rs/c/sport/kosa...izan-panatinaikos-sramna-objava-zvezdu-ponude

Nadam se da ce nasi igraci za manje od nedelju dana imati voljnost da opste sa Zvezdom, svakako ne besplatno. :mrgreen:
O domacem novinarstvu ne vredi trositi dalje reci, osim da je ovo ozbiljan hit koji ce svakako jos dugo biti reprodukovan.

Budjavci jedni, nisu mogli da se naloze na Buducnost, samo kad Partizan dolazi onda mobilizacija. A Lebron 4 poena i plus/minus od -14.

Mi zasad cim malo zategnemo defanzivu izlazimo lako na kraj sa Mornarom, koji je dosta nizak i mekan. Imali smo los period, koji je predovio Jare nazalost, taman kad se podigao. Smit je morao na klupu jer je sutirao trojke kao da sutra ne postoji. :mrgreen:

Visiš i smrdiš na temi, a ti nekome spominješ da li je normalan? NE znaš o kome govorim. Govorim o drugu Slavku Komaru, bivšem ustaši koji je 1944. godine prešao u partizane, inače iz "divnog" mesta koji se zove Gospić. Artur Takač je promenio boje, a ne Tuđman kao što kažu maloumne super Ridže koje navijaju za onaj klub. Vi ste bili prvi za tu ligu, a posle odjednom niste. To je bilo u periodu kada je košarka bila nebitan sport. Što se tiče promaje na tribini, pre nego što ste napustili Arenu, protiv Baskonije u toj istoj Areni je bilo 2000 onih. Toliko ste dobro punili Arenu. Fiskulturna sala u Stjepana Supanca je za vas pojam, ni to niste sposobni da napunite.Sramota ste Srbije, blamirate nas gde god se pojavite, svi cigani bivše države navijaju za onaj tvoj turski klub. Da nije toliko cigana ovde, imali biste manje navijača od OFK BGD. I da se uključite u humanitarnu akciju vaše legende. Obavezno.
Pogledajte prilog 1472507Pogledajte prilog 1472508
Sta si ti ovde napisao hahahha,ja stvarno ne verujem.Kazes mi brukamo Srbiju gde god se pojavimo?Pa mi zadnjih 7 godina igramo Evropu u fudbalu,grupne faze svaki put sto lige sampiona,sto lige evrope,dva puta smo prolazili grupnu fazu lige evrope,dobili smo jedan Liverpul kod kuce,dvomec sa Milanom gde smo bili bolji od njih i mnogo toga jos,i ti ces meni da kazes kako mi brukamo Srbiju?Ajde da odjeeeeebes u skokovima.Sta ste vi uradili za sve te godine u Evropi?Jedan Nordsjeland vam spakuje 5 golova,Sabah neki iz Azerbejzdana vas pobedi,neka Flora Talin,a ti kazes mi brukamo Srbiju.Sto se tice Prosineckog,poredis babe i zabe,a kacis Tudjmana koji vam je boje kluba promenio.A sto se tice kosarke mi igramo Evroligu 8 godina,ne znam sta je problem?Vi ste igrali ligu sampiona u kosarci i evrokup tako da samo cuti.Srecna Nova godina!

Sta si ti ovde napisao hahahha,ja stvarno ne verujem.Kazes mi brukamo Srbiju gde god se pojavimo?Pa mi zadnjih 7 godina igramo Evropu u fudbalu,grupne faze svaki put sto lige sampiona,sto lige evrope,dva puta smo prolazili grupnu fazu lige evrope,dobili smo jedan Liverpul kod kuce,dvomec sa Milanom gde smo bili bolji od njih i mnogo toga jos,i ti ces meni da kazes kako mi brukamo Srbiju?Ajde da odjeeeeebes u skokovima.Sta ste vi uradili za sve te godine u Evropi?Jedan Nordsjeland vam spakuje 5 golova,Sabah neki iz Azerbejzdana vas pobedi,neka Flora Talin,a ti kazes mi brukamo Srbiju.Sto se tice Prosineckog,poredis babe i zabe,a kacis Tudjmana koji vam je boje kluba promenio.A sto se tice kosarke mi igramo Evroligu 8 godina,ne znam sta je problem?Vi ste igrali ligu sampiona u kosarci i evrokup tako da samo cuti.Srecna Nova godina!
prvo nam pustis provocirajuci video, i popisas se po nama a potom nam pozelis srecnu novu godinu

srecna nova godina

sad tutanj s teme

Bruka-sudjenje jos jednom, samo bez ikakvih posledica, za razliku od Virtusa. Ja ne znam sta znaci ovo da se dozvoljavaju laktovi u glavu i slicno, gde je postradao Kaminski... Pa onaj rvacki zahvat, podmetanje... Naravno, kad je Naneli napravio ono nesportsko guranje, odmah su to videli. Ne svidjaju mi se takve tendencije.

Sad "idemo" kod pantera, koji ce biti opasniji jer vise nemaju moranja ni tereta, a oni su najopasniji tada. Nisam ih gledao protiv mucenog Fenjera (mada me zanima taj nivo odbrane i koliko im znaci Gilespi), ali mozda to i govori o tome. Oni nemaju puno da izgube, mi protiv njih i Fenjera u gostima mozemo onako izgubiti dve prilike u teskoj borbi za PO.

U svakom slucaju, treba nam Ledej, da bude da smo kao kompletni, pa ce biti da se probere i za tu utakmicu.

Bruka-sudjenje jos jednom, samo bez ikakvih posledica, za razliku od Virtusa. Ja ne znam sta znaci ovo da se dozvoljavaju laktovi u glavu i slicno, gde je postradao Kaminski... Pa onaj rvacki zahvat, podmetanje... Naravno, kad je Naneli napravio ono nesportsko guranje, odmah su to videli. Ne svidjaju mi se takve tendencije.

Sad "idemo" kod pantera, koji ce biti opasniji jer vise nemaju moranja ni tereta, a oni su najopasniji tada. Nisam ih gledao protiv mucenog Fenjera (mada me zanima taj nivo odbrane i koliko im znaci Gilespi), ali mozda to i govori o tome. Oni nemaju puno da izgube, mi protiv njih i Fenjera u gostima mozemo onako izgubiti dve prilike u teskoj borbi za PO.

U svakom slucaju, treba nam Ledej, da bude da smo kao kompletni, pa ce biti da se probere i za tu utakmicu.
ledej je panjina koja tri utakmice je dibidus pa cetvrtu eksplodira

protiv virtusa bi bolje ubadao i covicev kuzmić

Crno-beli su ostali bez važnog sponzora u noboj godini. MTS, odnosno državna kompanija Telekom neće više biti sponzor Partizana što će biti finansijski udarac za crno-bele.
https://nova.rs/sport/evroliga/part...ra-u-novoj-godini-veliki-udarac-za-crno-bele/

Prosli su izbori, vreme je da se kaznjava KKP za ono sto je uradio protekle sezone, narocito Vucicevoj mezimici. Inace, pisalo se i o "odlasku" Obradovica juce, danas... Vreme je ocito za najzesci pritisak na klub, po misljenju naprednjaka, sto smo se igrali, igrali smo se.

https://nova.rs/sport/evroliga/part...ra-u-novoj-godini-veliki-udarac-za-crno-bele/

Prosli su izbori, vreme je da se kaznjava KKP za ono sto je uradio protekle sezone, narocito Vucicevoj mezimici. Inace, pisalo se i o "odlasku" Obradovica juce, danas... Vreme je ocito za najzesci pritisak na klub, po misljenju naprednjaka, sto smo se igrali, igrali smo se.
pa kad necete da cutite o patrijarhu i miroticu

e sad k rece yavrcanje slavine... drugim recima od sledece sezone necemo imati ni za sibicu

drugo je tu u pitanju, od sledece seyone aba liga nece davati predstavnika u evro ligi

partiyan je bio u opticaju da dobije ugovor sto bi ynacilo da yveydana ide u evro kup

ugovora nece biti bey stabilnog sponzora tako da to je to

uostalom mts je tu da kupi 12 000 sezonskih karata covicu... a ne da finansira nas.

to je definitivno završni obračun sa obradovicevim partizanom.

ugovor za evro ligu je u pitanju. e sad šta dobijaju ako nas spreče?

pa upravo to, da nas spreče. njih niko nece pozvati za pricu oko ugovora jer ih niko i ne smatra dostojnim imenom stalnog člana evro lige

Back