kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 62.142
Ledej konj. Dve tri usere pa jednu utakmicu zablista.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve crne pobede u te dve.Ne znam, ovo nam nije trebalo da izgubimo, ali ocito smo u mini-krizi prouzrokovanom zasicenjem i povredama. Dodajmo na to da smo igrali i bez Douzera veceras maltene. Glavni igraci su vec svima ocekivani i "procitani", ali izvukli su maksimum veceras sto su mogli.
Rekao bih jos rec-dve o sudijama, ali utisak je da smo sami prodali utakmicu losim izborima i brzopletoscu, promasajima, gde se moze reci da smo i dosta ispucani pa kao malo opravdanja. Virtus me je pozitivno iznenadio pametnom kosarkom, ali utisak je da su se debelo izvukli veceras i da su dosta kasapili, a za to imali siri sastav i neki sumnjiv sudijski kriterijum (kontakt, faul u napadu).
Sad da dobijemo kuci Asvel, i da se vise kompletiramo: Smailagic, Trifunovic, Smit, na kraju i Avramovic. Kumovima (Panter i Ledej) treba malo da se ributuju, ocigledno. Da se ne salimo, u riziku smo od ozbiljnije krize zbog povreda, povredica, novog igraca, treba nam novi start i to brzo.
Vrlo brzo idu teske utakmice protiv pantera i Fenera u gostima, gde moramo juriti pobede a protivnici ce biti zeljni osvete za one preokrete koje smo im priredili.
 Nismo ga jos dobili, sut je varljiva kategorija, ali deluje da nalazi polako neku svoju zonu komfora. I ta slobodna bacanja, ono se zaista moze i mora popraviti. Da primas 1,000eur mesecno pa da moras nauciti osnovne stvari, a ne te desetine hiljada sto ih oni primaju, pa ti nabija bacanje bez luka u obruc.
 Nismo ga jos dobili, sut je varljiva kategorija, ali deluje da nalazi polako neku svoju zonu komfora. I ta slobodna bacanja, ono se zaista moze i mora popraviti. Da primas 1,000eur mesecno pa da moras nauciti osnovne stvari, a ne te desetine hiljada sto ih oni primaju, pa ti nabija bacanje bez luka u obruc.igrali su agresivno i dobili nas.
Не знам просто шта да мислим о овој утакмици.
Док смо гледали кажем друштву, као да гледам хокеј, а не кошарку. Бодичек за бодичеком.
Овакав интензитет контаката на целом терену до сада нисам видео.
Јаре се препородио, а Анђушић.... брате она цигла из чистог шута, немам речи. Баш ми жао. Ти играчи нам јако недостају.
Пантер баци лопту у аут када имамо напад да поведемо!
И на крају, Жељко је увео Каминског да шутира тројку. Лопта направи круг по обручу и иизађе напоље.
Јбг, вратиће се то...
.
.igrali su agresivno i dobili nas
procitani smo
bez nekih resenja u napadu sa losim panterom nanelijem
o konju ledeju je bespotrebno govoriti, tri utakmice usere da bi jednu zablistao.
nek ide u zalgiris ili asvel za bolje nije, ni za tamo nije.
Ne kaki, prvi put koliko toliko objektivno sudjenje i eto rezultata... Da je bilo takvo od pocetka sezone, a i prosle, ne bi sad imali vise od 5 ili 6 pobeda... Ali kako je tako jeOvi u narandzastom su nas masakrirali suptilno iako smo i mi u dobroj meri pomogali Virtusu. Opet ponavljam i sa ovim porazom stojimo bolje nego u isto vreme prosle godine i zato nemamo razlog da puno zamerimo Zeljku i igracima.
.Ne kaki, prvi put koliko toliko objektivno sudjenje i eto rezultata... Da je bilo takvo od pocetka sezone, a i prosle, ne bi sad imali vise od 5 ili 6 pobeda... Ali kako je tako je
Koga bre ti spominjes druze,da li si normalan?Ne znam jel znas jednu pesmu,boje kluba vam promenio tudjman franja,a ta pesme ide "Da njega nije bilo bili bi crveno plavi".Podrzavate Aba Ligu tojest jadransku ligu,a satro ste protiv takvih liga.A na Aba Ligu idete s vremena na vreme,u zavisnosti od protivnika.Puna su ti usta hrvata,a vec sam ti rekao da ti je najbolje da ih ne spominjes.Pricas o promaji na tribini?Pa vas je na fudbalskim utakmicama prosle sezone recimo znalo da bude 200,300 na celom JNA,veca guzva je u bioskopu.Evo ti jos jedan poklon od mene,sve sto zelim je da poslusas ovu pesmu od reci do reci.Veliki pozdrav!Normalna stvar, to je stvar lične higijene. Ti si jedini kompleks ovde, jer se pojavljuješ kao poslednji padobranac, a niko te ništa nije pitao. Ja na temu tvog kluba ne dolazim, zašto bih kada vas mrzim i ne podnosim? Što se tiče HRV, prvi pšredsednik tvog fudbalskog kluba je iz te države, bratski klub iz te države vam omogućio igranje EL, bili ste u zajedničkoj tugi kada vam je umro maršal, sa cvećem ste na aerodromu čekali vaše legende iz FK Kroacija. Naravno da ste mislili, kada on međutim. Zahebala vas legenda kao mlade majmune. Kao i za klub za koji navijate, pa ste nervozni i besni. Pa ti legenda visi na tv-u kod prepodbne JOvane i Sarape. Ništa niste uradili u EL, šta ste uradili? Mlatio i urinirao po vama ko je hteo, o promaji na tribini da ne govorim, protiv Baskonije 2000 navijača u Areni. Blam i sramota, pravi ste "Who the **** are you" tim.
Srećna ti nova i sve najbolje ti želim.
kod njh samo ispratim rezultat i vidim da su opet hrabro i časno izgubili sa 20 razlikeCiganija nek se suzdrži od komentara.
Ja vašu utakmicu nisam ni gledao, ne zanima me. Uradite isto.