Možebitialinemoradaznači
Iskusan
- Poruka
- 5.262
Visiš i smrdiš na temi, a ti nekome spominješ da li je normalan? NE znaš o kome govorim. Govorim o drugu Slavku Komaru, bivšem ustaši koji je 1944. godine prešao u partizane, inače iz "divnog" mesta koji se zove Gospić. Artur Takač je promenio boje, a ne Tuđman kao što kažu maloumne super Ridže koje navijaju za onaj klub. Vi ste bili prvi za tu ligu, a posle odjednom niste. To je bilo u periodu kada je košarka bila nebitan sport. Što se tiče promaje na tribini, pre nego što ste napustili Arenu, protiv Baskonije u toj istoj Areni je bilo 2000 onih. Toliko ste dobro punili Arenu. Fiskulturna sala u Stjepana Supanca je za vas pojam, ni to niste sposobni da napunite.Sramota ste Srbije, blamirate nas gde god se pojavite, svi cigani bivše države navijaju za onaj tvoj turski klub. Da nije toliko cigana ovde, imali biste manje navijača od OFK BGD. I da se uključite u humanitarnu akciju vaše legende. Obavezno.Koga bre ti spominjes druze,da li si normalan?Ne znam jel znas jednu pesmu,boje kluba vam promenio tudjman franja,a ta pesme ide "Da njega nije bilo bili bi crveno plavi".Podrzavate Aba Ligu tojest jadransku ligu,a satro ste protiv takvih liga.A na Aba Ligu idete s vremena na vreme,u zavisnosti od protivnika.Puna su ti usta hrvata,a vec sam ti rekao da ti je najbolje da ih ne spominjes.Pricas o promaji na tribini?Pa vas je na fudbalskim utakmicama prosle sezone recimo znalo da bude 200,300 na celom JNA,veca guzva je u bioskopu.Evo ti jos jedan poklon od mene,sve sto zelim je da poslusas ovu pesmu od reci do reci.Veliki pozdrav!
Poslednja izmena: