KK Partizan

Nista bolje ni posle 3/4. Mnogo energije smo ulozili u odbranu, a i oni su dobri u tome. Bas teska utakmica.

Mi bas imamo puno igraca van forme, Panter naravno vola u dupe ne moze sad odma'.

Panter da udje u stos...sa njim ce ledej opet biti onaj stari a i naneli...

Ponitka ce doć on je majstor a kaboklo ce biti sve bolji... Ako douzer poboljša a kanjda hoće ide bolje bice to odlično...
A kad bi vukcevic eksplodirao Dje bi nam kraj bio...

Jaramaz je tu jedino beznadezan

Poslednja izmena:
Cu jednom, samo ovako i dobijamo. :mrgreen: Ovo je bilo tesko, ali je i lepo.

Mnogo je energije ulozeno u to da se igra odbrana, da se igra kontrolisano i stalozeno posle dosta jadnih utakmica. Uz defanzivno jakog protivnika, otud i ovako teska utakmica. Ja se nadam da se sad kompletiramo i ulazimo u svoj ritam i da nema vise zezanja sa primanjem po sto poena, i slicno.

Ovo nam je bukvalno izguzio Ledej svojom debelom guzicom, izmisljao je poene i skokove, borio se. Za njime PJ, a onda je faktor bio i Panter koji je iz povrede i jedne slabe utakmice poceo da pogadja i resava. I na kraju Kaboklo, koji je presedeo dobar deo utakmice (igrao samo na pocetku), i uneo mnogo energije, ono prikucavanje, skokovi... Pohvale i Andjusicu koji je bio pouzdan, nije mnogo resavao, a borio se lavovski i pokupio neke bitne skokove. Puno igraca je ostalo duzno, nije se snaslo veceras, ali ima prilike sledece nedelje.

Ne znam, nadam se 2/2, ali ni 1/2 nece biti katastrofa. Monako i Milano su nezgodni rivali, Monako nam je jako lezao prosle sezone, a Milano ne. I naravno da su pobedivi. Ako dobijemo obe, idemo gore...

lepa pobeda sinoć
i na minus 10 sam verovao da ćemo da dobijemo..osećalo se nekako u hali sve vreme da je ovo naša utakmica..
Ledej nas nosio do pred kraj a onda je Panter rešio..
konačno smo odigrali odbranu da valja a valjda je zbog utrošene energije u odbrani napad malo zakazao ali nema veze..
sledeće nedelje dobiti obe a neće biti tragedija ni da bude jedan od dva..
baš bitna utakmica i pobeda..

javlja se problem sa Arenom i treninzima u maloj sali..
potpisali smo 2019 te pa 2021 ve da koristimo malu salu za treninge ceo dan za sve naše kategorije
sad u priču upada Čović koji hoće pola termina iako mi imamo ugovor
Nebojša kaže da ugovor ne važi od maja ove godine
kako Nebojša zna da ugovor ne važi? ko mu je pokazao papire ako ne važi ? i kako i dalje treniramo tamo ako ne važi ? ko prima kintu na crno i ko daje kintu bez ikakvog ugovora ako ugovor ne važi?
Grba je nešto opasno zamutio sa Ostojom izgleda..ne bi se ovaj indijanac bunio da nema nikakvog osnova a i Grba mora da sluša Vođu ako želi da ostane direktor Arene

Inače Ostoja napravio priču da ko ne dođe na utakmicu da preko nekog sajta odjavi mesto i klub tj Ostoja prodaje nekom drugom kartu a taj koji ne dođe dobija neke tokene da ima popust za sledeću sezonu.. znači lik klasično tapka tj preprodaje ulaznice .. ako ne budem išao daću nekom za dž šta ima on da preprodaje moju kartu

Ostoja i Grba naravno da su kadri da zamute kao i svi drugi, ali Cokiju ne treba razlog da radi sta mu se prohte.

Sto se karata tice, da li postoji neki sistem u Evropi ili NBA? Da se razumemo, to da se iskoristi mesto od onih sto nece/ne mogu doci je sasvim OK, samo je pitanje pravedne kompenzacije za to, da ne bude to sto kazes preprodaje karata. Neki proporcionalni popust mi zvuci kao OK resenje.

Screenshot_20231201_200521_X.jpg

Back