diletant
Domaćin
- Poruka
- 3.135
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znate da sve ne zavisi od nas, nego i od drugog tima? Usput je taj drugi tim ekstremno jak.Opet 50 za poluvreme, opet olako izgubljena prednost...
I koji je sad plan?
Pretpostavljam, isto kao i svaki put kad zagudi - dovesti kontigent novih igrača na poziciji beskorisnog crnca! Par novih izblajhanih NBA asova koji u Beograd stižu pravo preko Kine i Indonezije da zgrnu još neko milionče za prosek od 3 poena i 6 izgubljenih lopti u 9 minuta po utakmici.
Ja uvek stojim iza cinjenice da u Evropi ima dovoljno talenta za basket, ali nema struke. I ono malo sto je ima bilo je dobro za sezdesete godine proslog veka.
Ovde nisu potrebni americki igraci koliko americki treneri i strucni stabovi. Ko to prvi shvati napravice poso. Ovi "majstori" koji konstantno gube tekme u zavrsnici ali na najgluplji moguci nacin su sramota za kosarkaski sport. Ne, nisam mislio na NJEGA nego pre svega na onog babuna Pozzecca.
A NJEGA bih samo pitao zasto Brunu ne odigra drugo poluvreme?
Toliko bio los u 1. cetvrtini?
Ako vec u "modernoj kosarci" plej i centar nisu potrebni ( kako tvrdi ) nego 12 sutera, sta ce mu ondaK u timu suter koji je pogodio samo 1 poen iz slobodnog bacanja?
Takav ucinak sam i ja mogao ostvariti, onako "pro bono" tj. besplatno.
Inace, tim ima ogroman potencijal sto se sinoc na momente moglo videti, bez obzira na konacni rezultat. Efes je pobedio, zato sto je za razliku od nas imao pleja koji nam se povredjen usra u zivot. Sta bi bilo da je bio zdrav?
oslabili smo puno kvalitetomNe znam, igramo tako neku divlju košarku da je to za zaplakati. Neke neverovatne podatke i statistiku imamo svaku utakmicu.
Mi smo sinoć 'ladno imali 15 skokova više od njih, najbolji u šutu za 3 nam je bio centar, prvi plej je imao šut iz igre 0 od 2 za 19 Minuta, LeDej 2 poena za 27 minuta, neke neverovatne rotacije... I gubimo i dobijamo na neke cirkuske preokrete, na neke koševe iz odbojke u zadnjoj sekundi, stvarno je ovo neka zapanjujuće nakoso ekipa.
razmisli se dublje o vukcevicu...ništa se nije promenilo
očajno smo odigrali odbranu
50 poena primili za pol.. preslikana svaka utakmica
imamo tri kući.. Pao, Monako, Milano.. ajmo jednu po jednu.. bio bih zadovoljan i sa dve pobede.. ABA me ne zanima tj ovaj njen regularni deo
ne vidim kako nešto možemo da popravimo do četvrtka ali možda me igrači demantuju..
Pao ima 5 pobeda zaredom ali svakom nizu dođe kraj
Glupo je kritikovati najboljeg evropskog trenera ali evo jedne male kritike od mene... Vezao je Vukčevića već treću utakmicu na klupu zato što ne igra odbranu a mi i dalje primamo po 50 za pol.. dakle nije problem u Vukčeviću kao pojedincu nego u celom timu
Vidim kuka se po komentarima.. kukalo se i prošle sezone u ovo vreme pa smo uzeli ABU i bili na loptu od F4..
Čeka se ta jedna utakmica gde ćemo primiti 80 minus.. ( vidim i Gagi Nikolić i Tegi pomenuli 79 poena kao granicu u Zoni Press, kao da čitaju šta ja ovde se rem.. ) posle će sve biti bolje, nadam se