Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.170
Sta god da se desi u ovoj seriji, Real nije ni svestan koliko ce biti karan u narednim sezonama od strane Zelimira.
A koliko je lud, mozda ce ih iskarati i sledecu bez dva bitna igraca.
Inace, nadao sam se smirivanju strasti, kako sto se kazni tice, odnosa medju igracima, i sto se navijaca tice, ali bukvalno je sada OK da se i mi sluzimo prljavim trikovima. Znaci, navijaci pred hotel, pred autobus, bakljada u 3 ujutro, megafoni, a Ostoji ce sada biti najbolje da nalozi da se razapne mreza u Areni, da ne placamo kazne. Sada su otvorili put da se desava svasta, a to moze da sklizne i u drugu krajnost.
Jebeni bezmudasi koji ne mogu da zastite sport koji organizuju.
A koliko je lud, mozda ce ih iskarati i sledecu bez dva bitna igraca.Inace, nadao sam se smirivanju strasti, kako sto se kazni tice, odnosa medju igracima, i sto se navijaca tice, ali bukvalno je sada OK da se i mi sluzimo prljavim trikovima. Znaci, navijaci pred hotel, pred autobus, bakljada u 3 ujutro, megafoni, a Ostoji ce sada biti najbolje da nalozi da se razapne mreza u Areni, da ne placamo kazne. Sada su otvorili put da se desava svasta, a to moze da sklizne i u drugu krajnost.
Jebeni bezmudasi koji ne mogu da zastite sport koji organizuju.