KK Partizan

Ljulj je posle ove serije bivsi igrac, i po godinama, i posle ovoga sto je uradio. Ugasice ga publika ako se pojavi, zaista je moguce da povedu nekog drugog da popune mesto.

Za sada niko iz uprave nije komentarisao kaznu. Verujem da naša pravna služba radi posao iako nemamo pravu na žalbu. Da ne nagadjamo bez veze, znaćemo u narednim danima više.
Ova kazna je dogovorena sa nama, gotovo sigurno, zato nema prava zalbe. Sigurno su se cenjkali ceo dan, i ovo je najbolje sto smo mogli dobiti za nase. Simultana saopstenja svih igraca ucesnika tuce preko mreza govore o tome, mada sam se ja nadao da to ide da bi se sve opeglalo skroz.

Mozda samo vrhovni bord EL moze da ponisti ovu kaznu, ali bice kao kad su se panteri zalili na Kampacovu blokadu - znate, mi bismo hteli, ali ipak necemo.

Dok su otprilike igraci i javnost u Evropi na strani Partizana, a protiv sramotne predstave Reala i EL, panteri se nasladjuju. Imamo pobednika, u pitanju je najnebitniji perspektivni nikad-NBA zalizani prospekt. :mrgreen:
https://www.telegraf.rs/sport/evrol...ci-reala-i-partizana-naravno-da-nije-slucajno

Ne otvarati link ako se gadite na ljigavo.
nije

u pravu je covicevac prljavko

itsa ekipa je ucinila sa realom sto niko nije U ISTORIJI PLEJOFA U MADRIDU , obe ga ubila... videli smo nisu mogli da podnesu...

ista ekipa uzela covicu prednost terena...

ne mogu da podnesu navikli su na prljavo

Sad vam Vučić kriv što vi imate lošu upravu? Daj ne vadite se. Vučić urgirao da se ovako kazni Partizan. Pustite te priče, teren je jedino merodavan.

Vučić kontroliše sve. Malo se košarkaška uprava Partizana otrgla toj kontroli dok fudbalska uprava radi sve po nalogu bez greške.

Nije Vučić urgirao, nisam to pomenuo. Napisao sam da se vaš uspeh poklapa sa dolaskom Vučića na vlast. Sa dolaskom Vučića na vlast, uništili smo fudbal dolaskom poljoprivrednika na čelo saveza, od nekadašnjih favorita za zlato u vaterpolu borimo se za peto mesto, košarka nam u rasulu takodje jer Čović se pita za sve.

Hajde da lažem ali sve se da proveriti.

Screenshot_20230429-015025.png

Vučić kontroliše sve. Malo se košarkaška uprava Partizana otrgla toj kontroli dok fudbalska uprava radi sve po nalogu bez greške.

Nije Vučić urgirao, nisam to pomenuo. Napisao sam da se vaš uspeh poklapa sa dolaskom Vučića na vlast. Sa dolaskom Vučića na vlast, uništili smo fudbal dolaskom poljoprivrednika na čelo saveza, od nekadašnjih favorita za zlato u vaterpolu borimo se za peto mesto, košarka nam u rasulu takodje jer Čović se pita za sve.

Hajde da lažem ali sve se da proveriti.
Teren je jedino merilo, tu vas deremo evo već 10 godina. Nema potrebe da se vadite na Vučića.

Znate li šta ćemo da vam uradimo u ABA ligi i u domaćem prvenstvu? Počistićemo vas. Ima da vas pojedemo za doručak.

Poslednja izmena:
Teren je jedino merilo, tu vas deremo evo već 10 godina. Nema potrebe da se vadite na Vučića.

Znate li šta ćemo da vam uradimo u ABA ligi i u domaćem prvenstvu? Počistićemo vas. Ima da vas pojedemo za doručak.
Jel ti možeš da se tornjaš odavde, trenutno ste nam potpuno nebitni, bavimo se Evroligom i vrlo izvesnim F4 (to je onaj deo Evrope koji nikad niste posetili).

Ovo je svakako tema o Partizanu, čak i kad nam prođe Evroliga imaš ABA temu da tamo diskutuješ sa onima koji to žele.

Čibe sa teme navijača Partizana.

Prvaci ABA lige poslednjih godina:

Pobeđujemo vas redovno, doduše osvojite neki kup mora se priznati.
Ponavljam, trpaš se gde ti nije mesto pokušavajući da diskusiju odvučeš tamo gde ti imaš nešto da kažeš.

Mi se sada bavimo Evroligom, Realom i odlaskom na fajnal for.

Imaš temu o svom KK, imaš temu o ABA ligi, idi tamo pa piši šta ti volja i dopisuj se s onima koje to zanima.

Ovo je tema o KK Partizan koji se trenutno bori da ode na F4.

Poslednja izmena od moderatora:
Nije bilo dogovora jer skoro nikakve provokacije i nije bilo.
Sve to što se desilo nije bio razlog da Panter onako odreaguje i nasrne na protivničkog igrača.
Da, bilo je dogovora na klupi...to rade svi bogati klubovi jer je u pitanju ozbiljno velik novac...učiniti sve da se mali odstrane...
Pa to rade u pojedinci...koliko je puta to samo uradio đoković, čim gubi on se nešto beči, vata za stomak, ide u wc...onaj klinac italijan vodio 2:0 a nolo otišao u wc na pola sata, saseko dečka i naravno pobedio....
Malo je pravih džentlmena među sportistima kao što su bili medžik, , džordan, sampras, federer, pele...

Ponavljam, trpaš se gde ti nije mesto pokušavajući da diskusiju odvučeš tamo gde ti imaš nešto da kažeš.

Mi se sada bavimo Evroligom, Realom i odlaskom na fajnal for, nemaš ti šta da doprineseš toj diskusiji, nema tvoj nakaradni mutant mesto u toj diskusiji.

Imaš temu o svom KK, imaš temu o ABA ligi, idi tamo pa piši šta ti volja i dopisuj se s onima koje to zanima.

Ovo je tema o KK Partizan koji se trenutno bori da ode na F4.
Brate, ja sam ovog prijavio

Poslednja izmena od moderatora:

Back