KK Partizan

Šta kažeš
Na kraju jeste ušli u top 14?

Ne zanima vas a... Vi 8 godina igrate da bi vas drugi šamarali jel...

Čemu onda trud da se udje u evro ligu?

Namestite petokorak da biste ušli negde što vas ne zanima???
Aj ne brukaj se, smeje ti se narod.

Placi ali PARTIZAN JE OSTVARIO OGROMAN USPEH učinivši što još niko nije - naneo dva uzastopna poraza realu u Madridu u plej of seriji.

Drugi poraz ih je ponizio frustrirao, čitav svet im se smeje zbog one frustriranosti i nemoći kada je ljulj od besa i nemoći počeo da udara...

Kažeš top 8 nije bitno?

Bitno je učestvovati a...

Ne brukaj se svet ti se smeje.
O tome ti pricam, nikada ti smisleno ne mozes da odgoviris nekome, damo se menjaju teme. Pre ce tebi da se smeju, ali ajde.

Kao sto sam ti napisao nije mi bitno niti se tangiram ko je usao, a ko ne. Evo sad cu da pustim suzu :D
Da je ogroman uspeh jeste, ali ja nigde nisam ni napisao da nije.

Top 8 nije bitan, samo se pobednici pamte, a i sa parama i svom podrskom koju ima ove sezone top 8 se ocekivao pd Partizana. Sve vise od toga je samo bonus. Igrala je i zvezda taj famozni top 8 pa se pola niih vise i ne seca.

Ne znam koliki su ti kapaciteti da shvatis da para u kosarci nema. I sve dok drzava ulaze to nije uspeh. Da nema drzave oba kluba bi u najboljem slucaju igrali Evrokup. Sve ovo vazi i za Zvezdu.
Kada klubovi budu placali svoje igrace i zaradjivali tj. ziveli od kapitala vlasnika, prodaje karata, pravih sponzora, a ne sponzora nametnutih od strane drzave i dame drzave onda kapa dole.

I tebi da drzava da 20 miliona, halu, sponzore, znao bi da vidis klub, zar ne? Pravo stanje kada nema pomoci drzave se videlo u Zvezdi do cuvene fuzije tj prodaje grba Covicu i prethodnih sezona u Partizanu kada su igrali Vrabac i kompanija.

Disculpas aceptadas y a por todas en Belgrado, el madridismo está contigo.
учићи га озби
Nije ugašen, brend Crvena Zvezda nikad ne može biti ugašen, bar dok je Srbije.
.
У том смислу у којем га ти видиш, угашен је.

Кроз УППРЖЊНК Човић је постао власник грба, назива и обележја клуба.

Када би нешто решио да се пресели у нпр. ......... (Хрватска) и тамо оснује клуб, то би била Црвена звезда са свим трофејима и традицијом.

Као што хокејашк клуб (беше) Бостон игра у Канади. То је франшиза и Човић је власник франшизе Црвена звезда.

Вучићи га озбиљно даве да све то врати, али је то лисица са сто живота и тешко да ће га изјебати.

Не поручује он безвезе, купите клуб, па доводите плеја...

То су све ваше данашње легенде на гомили...

.

Poslednja izmena od moderatora:
Класика.
Screenshot_2023-04-28-01-32-58-457_com.facebook.katana-edit.jpg

Svaka cast za dvije velike pobjede.
I velika glupost nasjedati na ono sto je jedino spanskim prljavcima ostalo.
Jedino provokacijom su mogli nešto uraditi...setimo se pokojnog Drazena kada su ga provocirali...on trpi trpi stoku i zavljivao im po 50 na utakmicu...Namesto da ih sačekaju u reketu i polome zube u igri i nadmetanju Panter naseda na ono što je njima jedina šansa....provokacija pa šta bude...Ljulj stari smrad i ljigavac je uvek spreman na to....čudi me da ih Obradović nije upozorio na stare finte kraljevskog kluba .Pa to su radili kada su igrali Ruljan i ekipa 80 ih...uvek provocirali kada ih npr Cibona punila...ili bilo ko drugi.Ništa novo ni na ovoj utakmici.Klasika.

Očekujem suspenzije Lesora, Pantera, Deka i Ljulja na po jednu i suspenziju Jabuselea na tri utakmice, plus jedan meč bez publike Realu.

To bi bilo pravedno, ali ovo je Evroliga, tako da nisam siguran.

Mi treba da vidimo kako da smirimo Lesora do kraja sezone jer nije uračunljiv, a njegovo odsustvo u sledećoj će nam biti najveći hendikep. Panteru bi za primer oduzeo kapitensku traku, ali sumnjam da će klub tako postupiti.

E da, čini mi se da će Dante igrati sledeću ;)
Evo moje prognoze, Jabusele i Panter su dobili više, Ljulj pošteđen, ali ok je, pravedno.

Hteo sam da ne verujem u "spanski lobi" i teorije zavere, bez ulazenje u to jer ne mogu da nagadjam takve stvari, ali bas veliko razocarenje od Evrolige.

Ovim su bukvalno zastitili Real, oznacili Pantera kao krivca za incident, a incident podelili na ravne casti, sto nimalo ne odgovara realnom stanju.

Ljulj posle nesportske ulece u Pantera, a klepali su se u najmanju ruku jos i Musa, Hezonja. Necu da napominjem da je nesportska Ljulja i vise od iste, tj. flagrant foul za koji iskreno ni ne znam da li evropska kosarka prepoznaje.

Izgleda da sam bio toliko srecan sto smo izasli malo iz covic-aba-lige da sam pomislio da ce ovde da se malo vise gleda kosarka. Ali interes i moc su izgleda svuda isti.

.
Јбг, како направити од готовог вересију...

Сада би нам најбоље било да изгубимо прву и добијемо другу, да Пантер одслужи казну (и Остоја узме додатну лову).

Из онаквог победничког ритма улазиш у нестварне калкулације...

Основно правило није испоштовано, када играш са медитеранцима не наседај на било какве провокације.

.

Hteo sam da ne verujem u "spanski lobi" i teorije zavere, bez ulazenje u to jer ne mogu da nagadjam takve stvari, ali bas veliko razocarenje od Evrolige.

Ovim su bukvalno zastitili Real, oznacili Pantera kao krivca za incident, a incident podelili na ravne casti, sto nimalo ne odgovara realnom stanju.

Ljulj posle nesportske ulece u Pantera, a klepali su se u najmanju ruku jos i Musa, Hezonja. Necu da napominjem da je nesportska Ljulja i vise od iste, tj. flagrant foul za koji iskreno ni ne znam da li evropska kosarka prepoznaje.

Izgleda da sam bio toliko srecan sto smo izasli malo iz covic-aba-lige da sam pomislio da ce ovde da se malo vise gleda kosarka. Ali interes i moc su izgleda svuda isti.
.
Одмах сам рекао да су нас навукли на свој терен, којекакве зелене столове где ми не постојимо, штагод цигани о томе мислили.

.

.
Јбг, како направити од готовог вересију...

Сада би нам најбоље било да изгубимо прву и добијемо другу, да Пантер одслужи казну (и Остоја узме додатну лову).

Из онаквог победничког ритма улазиш у нестварне калкулације...

Основно правило није испоштовано, када играш са медитеранцима не наседај на било какве провокације.

.

Kakve provokacije... Provokacija je kad ti neko nesto dobacuje, kao Petrusev Lesoru, ili kad te cupa i udara na kvarno. Panter je bio ulicarski udaren usred utakmice, a onda su nasrnuli na njega.

To jedino pomaze da igraci nose stitnike za jaja i da trce na klupu svaki put kad budu udareni kao na ulici.

Zapravo, moramo da izgubimo samo u utorak, pa da pobedimo bez Pantera u cetvrtak i onda cemo biti kompletni na F4. Takve stvari nije moguce kalkulisati. Kao da se Real ili Barselona pobedjuju na dugme.

Kakvi ste postali, samo kuknjava na neke nepravde, ranije smo se romulancima smejali za ovakvo ponašanje, ne znam šta vam je. Meni je samo drago da Lesor nije više kažnjen jer bi nas to pokopalo, bez Pantera možemo.

Naravno, idemo na pobedu u trećoj.

Kakve provokacije... Provokacija je kad ti neko nesto dobacuje, kao Petrusev Lesoru, ili kad te cupa i udara na kvarno. Panter je bio ulicarski udaren usred utakmice, a onda su nasrnuli na njega.

To jedino pomaze da igraci nose stitnike za jaja i da trce na klupu svaki put kad budu udareni kao na ulici.

Zapravo, moramo da izgubimo samo u utorak, pa da pobedimo bez Pantera u cetvrtak i onda cemo biti kompletni na F4. Takve stvari nije moguce kalkulisati. Kao da se Real ili Barselona pobedjuju na dugme.
.
Ма разумем, али неразумно је када видиш последице.

Да се окренуо и јебомукеву у ваздуху, узео лопту и извео бацања ништа од овог не би било.

И ја волим што је Рикардо набо оног цигана у претпрошлом дербију, али то ништа није променило, као ни ова реакција.

Остала је само штета за клуб.

Сада можемо да скандирамо евролига мафија и то је то...

.

Back