KK Partizan

Zanima me kako ce Aca Matovic razmisljati u medjusezoni, covek je dokazano dobar individualni i pomocni trener, ali kako se vratiti korak unazad kada jednom preuzmes klupu?

Za Limara nemam nikakve sumnje da bi ga ostavio kao prvog trenera i sledece godine. Onda ima winwin situaciju, kao sa Scepom, ako dobro krene eto dao je sansu i isplatilo se, ako ne krene mir u zemlji vec u oktobru, razigravamo imaginarne mlade igrace, tralala.

Pozurio sam sa ocenom da sve prolazi bez prljavstine, evo "Rados Seslija" ima neke zvanicne prigovore na regularnost utakmice. :mrgreen:

Seslija idiot, panterska skola provokacija. Pritom pise kao da ide jos u osnovnu skolu.

Matovic nema pritisak na sebi, ali je za razliku od Scepe i Filipovskog poveo ekipu kako treba. Tesko da cemo ista uraditi do kraja sezone, ali treba probati i liciti na Partizan, ma sta god bilo.

A ako ostane naredne sezone, proci ce kao Canak. Stvarno respekt za njega, ali verujem da i on zna da je "samo" pomocni trener, i tako vodi sebi karijeru. Naravno, nista ne bi bilo bolje da vec imamo odlicnog trenera, ali mislim da mi je procena tacna.

Cenjeni potrošači sa našom karticom,srećno vam trogodišnje učešće :D

Screenshot_6.png

Najbolje sto on zna te datume. :mrgreen: To garant na onim njihovim debilnim forumima i tviterima sve imaju zapisano pa se prisecaju svojih najvecih uspeha, nema druge, ni mi sami ne pamtimo tacan datum kad je bila npr. Djordjeviceva ili Kecmanova trojka.

I naravno, NČ namestio prvo mesto u ligaškom delu ABA lige, isključio struju reportažnim kolima...svake godine obeležava Nolanovu trojku a i Kecmanovu ali je podigao dres MWilla pod svodove jer je ugasio lažnu instituciju. Na taj dan obavezno pozove komšije na čast.

A je li dolazi i Bircha?
vrtai se djole, tamo gde si pocinjao!

OVO BI BILA NAJLEPSA VEST...

srce bi bilo prepuno... dodji pa makar svaku izgubili, samo dodji !!!

raduljicu kljusinu ne bih komentarisao, od njega nema bas nista, a sto se veselog tice, pa i on je "mator" , ima 31 godinu... ali opet je mladji od panjine lazica koj iigra kod rupasa, a plus sto je za njega genijalac...
bar dve sezone mogli bi da gledamo jos odlicnog jana veselog...plus sto bi on opet procvetao u svom partizanu...

ovo bi stvarno bile prelepe vesti...

kakav bi to delirijum bio.. sale na klupi prpeunog pionira, u timu veseli...

to je ono o cemu pricah, institucija ima svoja slavna imena...

a ko ce covketu da se vrati? koga su to pa oni dali prije?

samo neka nama dodje djole , pa da uzivamo...

da vodi svoje grobare...

Имам принцип да не залазим у ове јазбине форума, али свим не могу да мојим суграђанима не честитам празник.

Бајрам шериф мубарек олсун, срећан вам Бајрам гробари. Нека вам Алах врати макар зрно разума које сте изгубили последњих неколико година.

Kakva licemerna izjava Vujoševića...

"Zadovoljan sam što sam isplaćen, Partizan jeste klub koji ja volim, ali kao što sam rekao i tada, isuviše imam godina i bolesti da bih prihvatao neku dečiju priču kako je ljubav prema klubu surogat za pare koje sam više nego pošteno zaradio"

Ma nije valjda?

Valjda je bilo jasno da je to propaganda u cilju stvaranja fame medju igracima i navijacima, u svrhu jace simbioze, a naravno kod takvog sujetnog lika ima veze i sa njegovim egom i njegovim liderstvom. Nikad to nije trebalo shvatati drugacije nego tako.

Meni drago sto su ga konacno isplatili, onaj poslednji intervju je bio neverovatan - ne mogu da verujem da neko moze toliko da prica, toliko puta, o jednoj jedinoj stvari (dug prema njemu). Mada je bilo korisno procitati naprednjacke Ostojine fazone. :mrgreen: A ovi "opozicionari" iz Nove bas uz onu stvar navalili na njega svaki put da ga zivkaju, sad je OK da se pojavljuje u medijima, a pre pet-sest godina kad su ga izjednacavali s Covicem, bio je "non grata". Djubrad.

Back