KK Partizan

"Primarna stvar je pronalaženje kvalitetnog trenera, pa će on i sportski direktor da prave ekipu, u kojoj ćemo imati velike ambicije i pokušati da ostvarimo ono što smo uradili pre dve sezone. Veoma smo blizu da nađemo novog trenera. Iskreno o imenima ne mogu ništa da vam kažem u ovom trenutku", poručio je Mijailović za 24sedam.

Blizu smo. :super: A onda cemo da probamo da ga dovedemo.

Ako sam dobro razumeo rezime Obradovicevog gostovanja na N1, upitan je da li ima ponudu od KKP, kao ima i odlucice do kraja meseca.

Ovo kao ono nase (Ostojino) cekanje za WC u EL, svi smo znali da je mizerija, ali eto, radi se nesto. :andjeo:

https://www.maxbetsport.rs/fredi-ha...ca-zao-mi-je-zbog-saobracajne-nesrece-287517/

VUJOSEVIC-DZIKIC-HAUS_01-768x536.jpg

Fredi Haus je toliko uživao u Beogradu da je stekao prijatelje i van parketa. Ušao je na kratko u muzičke vode kada se pojavio u spotu Grua.

– Gru mi je bio veliki prijatelj i zaista me je pogodila njegova smrt. Često smo se čuli svih ovih godina. Sećam se da sam ga upoznao u nekom klubu i od tada smo bili dobri prijatelji. Čak sam se pojavio u jednom spotu sa mnogo devojaka. Posle toga su me saigrači zadirkivali, ali je posebno komično bilo kada je Dule video spot pa mi je prišao sa Džiletom da me pita da li sada hoću da budem reper ili želim da bude košarkaš?

Dulo i Dzilo. :hahaha:

'ladno je covek dosao! Ne pamtim, kada sam se ovako lepo osecao! Sve za ljubav, sve za Partizan! Realno, ovo je najveca vest u Evropi ovog leta!

Da se ogradim na vreme, iako su svi nasi mediji preneli vest da je dosao. Eurohoops demantuje.. Dakle, cekamo

Na stranu sve, ovo lici na Ostojino jurenje WC EL, pa kao zamalo da uspemo, al evo igracemo EC bez rostera. :mrgreen:

Jurili smo jednog od najtrofejnijih trenera Evrope, zamalo da uspemo, potpisemo Martineza i damo mu da igra sa Trifunovicem i Stevanovicem.

Ok i Sizoje pricao o Zeljku tako da mozda i imaju zeleno svetlo, izborna je godina. Cini mi se da je u takvoj situaciji i Trinkijeri doveden, mrzi me da proveravam datume. Svi znamo kako je to proslo, tako da bez euforije, eventualno cemo gledati malo bolji basket godinu dana, malo pripretiti u EC i ABA i toliko. U neke stvari se ne dira ko zeli da zadrzi vlast.

Dalek je put do srece. Nit' je sta uradjeno, a i ako potpise, nije nista reseno. Tek cemo videti sta ce biti i u kom pravcu idemo.

Mi smo lako zaboravili da nam se desio Pekovic.

Ostoja o angažovanju Žoca: Pojedini tekstovi štete Partizanu​

Ostoja-Mijailovic-e1615898295355-750x403.jpg

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović oglasio se povodom spekulacija da će Željko Obradović biti novi trener crno-belih i pozvao navijače na strpljenje.

Vest da će se legendarni Žoc vratiti u Humsku snažno je odjeknula. Sportski direktor Zoran Savić potvrdio je da se pregovori vode, ali da odluka još nije doneta.

Sada je svoje viđenje situacije dao je i prvi čovek kluba.

Molim javnost i navijače za strpljenje. Pojedini tekstovi koji su objavljeni u medijima jednostavno nisu dobronamerni i profesionalni prema KK Partizan. Onog trenutka kada klub donese odluku i angažuje trenera, o tome će bez odlaganja obavestiti javnost„, napisao je Mijailović na tviteru.

Podsetimo, Obradović nema klub otkako je prošlog leta napustio Fenerbahče. Trenersku karijeru započeo je u Partizanu sa kojim je 1992. osvojio titulu prvaka Evrope, prvu od ukupno devet u svojoj karijeri.

Sport Klub

Ipak gospodar Vučić priznaje samo silu ,vidi se da se plaši kad je priteran kao i svi diktartori naravno... pošto se otvaraju stadioni i hale od sledeće sezone a zna se šta će biti na repertoaru partizanove publike vučiću pederu i ostojo marš iz partizana napravio je plan sa njegovim posilnim ostojom da se smire strasti...još pre deset dana vučić je najavio da će Žoć biti trener partizana i rekao da se čudi zašto ga partizanovi navijači prozivaju kad je on dao tolike pare u partizan i kad je ostoja dobar predsednik..čak šta više vučić je otišao i korak dalje najavio je da će partizan od seldeće sezone igrati i evroligu..srećan vam aleksandar vučić navijači partizana oprostite mu ružnu prošlost i zahvalite na dovođenu željka obradovića i na neograničenom budžetu

Davljenik ce i za slamku da se uhvati. Doduse, nije on jos davljenik, ali kao i svakom diktatoru, doci ce mu kraj brze nego sto sad misli.

Zamolio bih ga da povede i Ostoju.

Panteri nek' se ne muce, ja verujem da ce dobiti neke poklone da se utese. Nece ih bratija ostaviti ovako da cvile.

jbg to je srbija ovde samo najgori mogu da opstaju ostoja je sve upropastio,nesposoban je neškolovan promenio je deset stranaka,za tolke godine u partizanu je imao samo promašaje ali ga zato vučić drži i dalje i još mu daje poslove oko osiguranja i oko automobila....znači samo su mu se povećali prihodi i još više zarađuje samo negativna selekcija ..svi pametni ljudi ćute od sramote ili su pobegli iz zemlje a ostaju samo vučićevi poltroni kojima ide sve bolje i bolje

Back