KK Partizan

A o onom Dangubiću ne treba trošiti reči.. Ko je onog lika slagao da je košarkaš ja ne znam.

Jedini gori od Dangubica je Zagorac... Lik koji je prosle god osnovao neku uniju igraca i izmisljao neka prava, tipa, da se smanji broj treninga u toku nedelje.
Zao mi sto nije pao pod Duletovu ruku, ili bi od njega napravio igraca ili bi ga oterao u pm...

Jedini gori od Dangubica je Zagorac... Lik koji je prosle god osnovao neku uniju igraca i izmisljao neka prava, tipa, da se smanji broj treninga u toku nedelje.
Zao mi sto nije pao pod Duletovu ruku, ili bi od njega napravio igraca ili bi ga oterao u pm...
Pa taj kod Duleta ne bi izdržao 2 treninga. Najurio bi ga Dule samo tako. Tužno je na šta smo spali da nam igraju razni Dangubići, Zagorci, Mike i ostale boranije.

Ni sa Salicem i Vrabcom nismo imali 7 uzastopnih poraza u ABA ligi. Ovo je bruka, ali me ne cudi nista.. Tim pun stranaca koji jedva cekaju da se zavrsi sezona pa da beze..

A uprava...U upravi kao da sedi Čovic licno...
Što je najgore, mislim da će se promeniti par igrača a roster manje više će ostati isti i sledeće sezone. Nema se para da odu svi, a dovedeš jovo nanovo sve. Meni je to najtužnije.

Sto je najgore, ne nazire se da ce biti bolje...
Pa neće se menjati. Ostoja će tu da nastavi da mrači i oblači, a nama grobarima neće uskoro svanuti. Ne okrivljujem ja pantere, oni imaju pomoć države tu i tamo koliko i mi. Ali druže oni dovode te strance i ubodu nekog korektnog. Mi dovodimo nekog Miku, Angolu i ostale koje niko nije video da igraju košarku.

Pa neće se menjati. Ostoja će tu da nastavi da mrači i oblači, a nama grobarima neće uskoro svanuti. Ne okrivljujem ja pantere, oni imaju pomoć države tu i tamo koliko i mi. Ali druže oni dovode te strance i ubodu nekog korektnog. Mi dovodimo nekog Miku, Angolu i ostale koje niko nije video da igraju košarku.

Oni pare koje dobiju potrose na igrace a mi pola na vracanje dugova...Tu je najveca razlika.

Jel da da je lepo sto se Ostoja otarasio Italijana u prevari, ovako ste guzeni od njega samo dva puta po sezoni i to preko levog Bajerna.

E srece nase, sta sve mora da se radi da biste se vi igrali bitnog faktora u kosarci, a naprednjacima ni hvala, samo coronji.

Партизан чека тежак меч са Морнаром,. Не тако давно, ово би била уписана побједа и прије меча, но ствари се мијењају, сада и на домаћем паркету шансе Партизана су минималне. Такво вријеме дошло.

На тако давно, Партизан бјеше пијемонтом српске кошарке, тим који је имао систем, визију, армију навијача чија оданост клубу бјеше легендарна, тим из којег су стасале генерације врсних српских играча, и из којег су само добре ствари излазиле.
Времена се, како написах већ, мијењају, задњих година у Партизану све наопако, тим без визије, без система, тим који је раније улагао у развој младих српских играча постаје све више гадљив и на српске играче и на српске тренере, од мноштва странаца који су протутњали Партизаном нису се усрећили, напротив.

Створен је и нездрав амбијент, један бивши тренер који је прозивао играче како нису довољно одани и који се клео у Псртизан, тужио је тај исти Прзтизан а богами и најпоганије олајао једног свог насљедника на клупи, навијачи чија оданост Партизану некад бјеше легендарна, еволуирали су у армију нарикача у сталном надметању у нарицању и јадиковању (а видимо и на теми то нарицање, мада ко зна куда ти ударају), мислим може и тако, али се одредите, хоћете ли бити политичка партија или спортски колектив који ће радити у интересу српске кошаре, хоћете ли бити онај стари Партизан који је пркосио недаћама или промијените име у КК Нарикача. Или или.

Довођење Зорана Савића на мјесто спортског директора је наговјештај да би Партизан могао бити оно што је био, играч којем борбеност бјеше заштитни знак, ако у ову све више анемичну екипу удахне макар пола борбености која га је красила, црно се пише протвницима.
Партизану наравно пуно среће у меу против Морнара и да се некако ишчупа из ове ситуације, посртања којем се не види крај, и буде поново оно што је некад био.

Bilo je i vreme da i pet partizanovaca ovde dobiju svog ostojinog svedoka. :super: Totalno u naprednjackom duhu, daj da se zagadi svako parce bilo kakvog prostora, ma koliko malo ili nebitno bilo.

U prvom poluvremenu, bolno ocigledno koliko je nedostajao Vil Mozli. I na ovoj utakmici, dok je bio na klupi, bezopasni pod oba obruca. Kako je usao u igru, osigurao defanzivni skok i uhvatio koji u napadu, i igraci prave seriju 14:2.

Jaramaz je opet na dnu, ispaljivao airball-ove i masio polaganja, ali je uspeo neku trojku iz ocaja. Gljivica kao gljivica, cak i Trifunovic mora da igra pleja.

Sa ovom nijansom povratka Mozlija mozemo izvuci ovo, ali treba jos puno da se radi u drugom poluvremenu.

Koliko mi je cudno da napisem, ali rutinirali! :mrgreen:
S obzirom na kvalitet selekcije, gledali smo dobru igru do poslednjih 5 minuta. Srecom danas i Mornar u kanalu, pa nisu uspeli i oni da nas okrenu.

Nerealno sta ljudi pisu, cuj Partizan gadljiv na srpske igrace i trenere. Sve stoje u redu da dodju, a mi pogani hocemo samo Miskove sto im karijera otisla dodjavola. Dobrodoslica Ostoji :mrgreen:

Panteru, kontamo sprdnju, ali zar jos niste ucili matematiku u skoli? :rumenko: 5 i 7 nisu brojevi koji su blizu 14. Recimo, kad igraju Panteri i Himki ili Panatinaikos u EL, to je vec derbi fenjerasa i donjeg dela tabele.

Dve pobede uzastopno. :namcor: :super:

Sprdnju na stranu, kako se vracaju igraci u sastav, i kako ocito Matovic ume da sabere dva i dva za razliku od joga-trenera, neke stvari su se normalizovale, gledajuci makar poslednju cetvrtinu na koju sam stigao. Koliko je lakse kada je Mozli pod kosem, kada je Tomas koncentrisan, kada Dangubinjo ne dribla, Jaramaz ne carini previse, itd. Promakao mi je ucinak Dangubinja, video sam da je usao u poslednja tri minuta utakmice, al' kontam da mu se moze protiv ovih kilavaca iz Mege.

Sta je radio muceni Saso kad kao profesionalni trener nije mogao da dovede ekipu na nivo da rutiniramo barem ovakvu boraniju.
Prvo poluvreme odlicno odigrano, drugo indijanstina, sto je ocekivano kad je 20+ razlike.

Dugo nije bilo ovako mirne utakmice protiv pantera, zli jezici bi rekli da je to zbog toga jer nismo ni na koji nacin pretnja. Tokom prenosa komentator opusteno konstatuje da se neki igraci bore za mesto u "prvom timu". Odavno je nenormalno, postalo normalno.

Back