gost 433281
Ističe se
- Poruka
- 2.545
Žalim za onim vremenima kad je igrao Đoko Šalić i onaj Vrabac. Beš mi sve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A o onom Dangubiću ne treba trošiti reči.. Ko je onog lika slagao da je košarkaš ja ne znam.
Pa taj kod Duleta ne bi izdržao 2 treninga. Najurio bi ga Dule samo tako. Tužno je na šta smo spali da nam igraju razni Dangubići, Zagorci, Mike i ostale boranije.Jedini gori od Dangubica je Zagorac... Lik koji je prosle god osnovao neku uniju igraca i izmisljao neka prava, tipa, da se smanji broj treninga u toku nedelje.
Zao mi sto nije pao pod Duletovu ruku, ili bi od njega napravio igraca ili bi ga oterao u pm...
Što je najgore, mislim da će se promeniti par igrača a roster manje više će ostati isti i sledeće sezone. Nema se para da odu svi, a dovedeš jovo nanovo sve. Meni je to najtužnije.Ni sa Salicem i Vrabcom nismo imali 7 uzastopnih poraza u ABA ligi. Ovo je bruka, ali me ne cudi nista.. Tim pun stranaca koji jedva cekaju da se zavrsi sezona pa da beze..
A uprava...U upravi kao da sedi Čovic licno...
Ma nemamo mi upravu, sportskog direktora i sve što treba. Struku generalno,odatle sve kreće. Zato nam se ovo i dešava.
Pa neće se menjati. Ostoja će tu da nastavi da mrači i oblači, a nama grobarima neće uskoro svanuti. Ne okrivljujem ja pantere, oni imaju pomoć države tu i tamo koliko i mi. Ali druže oni dovode te strance i ubodu nekog korektnog. Mi dovodimo nekog Miku, Angolu i ostale koje niko nije video da igraju košarku.Sto je najgore, ne nazire se da ce biti bolje...
Pa neće se menjati. Ostoja će tu da nastavi da mrači i oblači, a nama grobarima neće uskoro svanuti. Ne okrivljujem ja pantere, oni imaju pomoć države tu i tamo koliko i mi. Ali druže oni dovode te strance i ubodu nekog korektnog. Mi dovodimo nekog Miku, Angolu i ostale koje niko nije video da igraju košarku.
Ostoja rece nemamo para, ali predsednik i drzava pomazu.![]()
Oni pare koje dobiju potrose na igrace a mi pola na vracanje dugova...Tu je najveca razlika.
Totalno u naprednjackom duhu, daj da se zagadi svako parce bilo kakvog prostora, ma koliko malo ili nebitno bilo.

5 i 7 nisu brojevi koji su blizu 14. Recimo, kad igraju Panteri i Himki ili Panatinaikos u EL, to je vec derbi fenjerasa i donjeg dela tabele.