KK Partizan

O kojoj disciplini Filipovski prica, radi ko sta hoce i u odbrani i u napadu. Ne moze Dangubic da sutne kad god i odakle god hoce. Ne moze Rade da digne trojku u 5. sekundi sa 8 metara i cuvarem ispred. Ne moze CMM da se bacaka unazad. Rason iz kornera pogodi svaku 10, a uzme uvek, trci u kontru nismo skok pokupili. Primera koliko hoces.

Uvek je bilo nedisciplinovanih, zrelih da idu da kake, al da je ceo tim zreo za nosu, to je vec ogroman siri problem.

Po meni je ovo najneuspesnija sezona u poslednjih 20 godina koliko pratim, naravno bilo je gorih rezultata, ali uvek gledam odnos ulozeno/dobijeno. Mi smo u Pera Bozic sezoni od fenjera dosli do 5. mesta, dobijali Cedevitu i Zvezdu, sad tesko da cemo i dotle stici.

Ako ovo urade definitivno je zavrnuta slavina do maksimuma. Niko sa sportskim motivom ne otpusta 4 igraca, a dovodi jednog iz donjeg doma Poljske.

Realno ludak se nece smiriti dok ne provuce Partizan kroz 2 uppr-a i promeni ime u Partizan Prislonica.

Time se mozda i najbolje objasnjava zasto je Trinkijeri otisao. Ostoja rekao ono sto mu je Vucic rekao - no, no, nema vise suske. :namcor:

Bas steta, super nam je krenulo kao drzavnom projektu.

Jasno je od pocetka da ne dobacujes bas daleko svojim prdsposobnostima, ali nadam se da nisi bas toliko zglajzao vec da se "salis". :pop2:

Uostalom, sto bih te zalio. Tebi je zapravo dobro. :cool:

Izgleda na kraju jedino ekonom pozitivan. Oglasio se i limar, kaze strucni stab odlucuje ko ce da igra i kada su potrebna pojacanja.

U to ime, "strucni stab" odlucio da odstrani CMM-a iz ekipe, trenira individualno, a protiv Lokomotive cemo sa Glivicom kao prvim i jedinim plejmejkerom.
Ili nek puste Ogija, Pejdza, Zagorca, Tomasa i Mozlija 40 minuta, nek igraju za statistiku do kraja sezone. Svakako stavljamo tacku na jos jedno takmicenje pre kraja januara.

Izgleda na kraju jedino ekonom pozitivan. Oglasio se i limar, kaze strucni stab odlucuje ko ce da igra i kada su potrebna pojacanja.

U to ime, "strucni stab" odlucio da odstrani CMM-a iz ekipe, trenira individualno, a protiv Lokomotive cemo sa Glivicom kao prvim i jedinim plejmejkerom.
Ili nek puste Ogija, Pejdza, Zagorca, Tomasa i Mozlija 40 minuta, nek igraju za statistiku do kraja sezone. Svakako stavljamo tacku na jos jedno takmicenje pre kraja januara.
Totalno glupo pred najvaznije utakmice odstraniti CMM koliko god bio u padu forme ima on kvalitet dokazao je ranijim klubovima

Ne igra se danas, gotovo sigurno ni EC sledece nedelje. Zakucala Corona i kod nas, jedan potvrdjen slucaj u strucnom stabu, pola tima oseca simptome.
Zvezda odlože protiv Cedevite - vi skačete kako bežimo sa giljotine.
Vama neki ekonom zaražen - moralo je tako.
Što se pravite blesavi.Kakva crna korona?!
Ovi vaši treš-retardizmi hteli da upadnu u halu i iskažu divljenje dosadašnjim rezultatima KK Prostitucija.

Nije skocio niko, pantercicu, samo sam vas ja prozivao. A posto danas citam da niko nije zapravo zarazen, i ja verujem da je to ista naprednjacka skola spinovanja. Mada nije da imaju razloga posto ionako utakmica protiv vesninih pulena nema prevelik rezultatski znacaj. Eventualno potez ocajnika da se bolje spreme za utakmicu protiv Lokosa koji, koliko vidim, ni sami ne stoje najbolje rezultatski.

Grobarski treseri tesko da su upadali u halu, to su mogli samo vase i vuciceve frakcije bivsih delija koje su pocele da otkazuju poslusnost. Jel ima u tom sukobu vasih bivsih navijaca nesto sto bi trebalo da interesuje nas partizanovce, osim sto se oni izdaju kao nasi navijaci? Ako ne, ostatak mozes nastaviti da raspravljas po rsb i slicnim covic-glasilima.

Mozlija su sudije izbacile, od 4 faula 2 nepostojeca. Iste situacije na drugoj strani nisu svirali.

Za ovo sto je Zagorac sad uradio bi mi ostao u hladnom Sibiru. Sa neresenog na 5 u jednom napadu. Resio nas Rade.

Pre nedostatka pameti ili raspolozenih igraca, ovde fali duha. To je nestalo jos pre Filipovskog.

Apatija i beznadje, naprednjaci su se malo zaigrali u ovom balansiranju izmedju dve vatre, tj. samog Partizana, ocekivanja i navijaca, i njihovog vrlog predsednika.

Pre nedostatka pameti ili raspolozenih igraca, ovde fali duha. To je nestalo jos pre Filipovskog.

Apatija i beznadje, naprednjaci su se malo zaigrali u ovom balansiranju izmedju dve vatre, tj. samog Partizana, ocekivanja i navijaca, i njihovog vrlog predsednika.

Ko bi, po tebi, bio idealan za trenera u ovom trenutku ?
Ovaj se, evidentno je, pogubio u praznom prostoru.

Back