- Poruka
- 23.911
Kakav demagog i debil.
Reakcija Duška Vujoševića: Trinkijeri napravio veleizdaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kakav demagog i debil.
Vise puta pomenuto da je za nase uslove i takmicenja u kojima smo ucestvovali obavljao odlican posao. Sto se odlaska u suprotan tabor tice, jbg, pare + evroliga, sve je jasno, ne krivim ga niti cu mu zvizdati.izgleda da se vraca vreme kad je marinkovic sa 19 god bio kapiten a jedini dobar igrac sasa pavlovic koji je doveden tako sto su navijaci drzali papire i molili da dodjeDošao Trey Drechsel iz zemunske Mladosti 24g. bek. Kakav je mali? Nešto mi ima puno godina, ajd da dolazi iz poznatijeg kluba ali iz Mladosti??
Došao Trey Drechsel iz zemunske Mladosti 24g. bek. Kakav je mali? Nešto mi ima puno godina, ajd da dolazi iz poznatijeg kluba ali iz Mladosti??
mislim da je hteo nesto drugo da kazeMladost je razvojni klub Partizana. Dresel je interesantan igrac koji ima kvalitete i ljudi koji su radili sa njim tvrde da moze da igra u Partizanu.
samo sto je koledz kosarka mnogo iznad mladostiMarcus Paige je sa 24 potpisao prvi profi ugovor, Goss sa 23, a ovo su ipak igraci koji su i pre toga bili na glasu. Ovog Dreslera su probali u Mladosti i zakljucili da moze da udje u rotaciju u Partizanu. Ne ocekujem od njega da bude nekakav vazan sraf, kao sto se u Srbiji obicno smatra za strance, dobice neku rolu srazmernu kvalitetu. Broj stranaca je igrao ulogu dok kls nije potpuno obesmisljen.
Penzionisao se doktor Koprivica, mozda i najveci udarac pored odlaska Trinkijerija.
samo sto je koledz kosarka mnogo iznad mladosti
Scepanovic je novi sef struke, tu nema neke vece dileme. Ako je mogao Pera Bozic moze i Vlado.