KK Partizan

Lepa analiza, po Paviju KMM je ranga Voldena, pa čak i malo ispred za naše potrebe tako da nema razloga da tugujemo. Naravno, Volden je od nas otišao u tim gde će biti zamena, dok će Kodi kod nas biti prva opcija, tako da je ovo jedna od onih situacija gde na papiru svi dobijaju :)

Takve price ne prolaze nigde osim u komentarima vesti na portale, i da ne zaboravimo ovdasnje pantere.

Sve tacno receno, osim sto preteruje za Trinkijerija (radi se o prostoj sujeti trenera i sujeti coveka kom je ovaj mal'ko ugrozio status legende).

Ono sto je u ovom intervjuu upadljivo je nedostatak pominjanja Ostoje, iz prostog razloga sto mu ovaj na jedvite jade isplacuje neke rate, i to ovaj intervju cini delom kampanje blacenja Trinkijerija. Prvo Varda, kom je dosadno u zivotu pa izigrava onu najgoru sortu objektivnog Partizanovca i laprda kako ga ko nazove iz medija, pa onda Tegeltija koji radi za svoje zaposlenje u klubu, pa se sad preko opozicionog medija (ciju sportsku sekciju vode naravno dokazane pantercine) pristupa Vujosevicu da i on gukne koju.

Tako ce se na kraju napraviti od Trinkijerija krivac sto nas je napustio, umesto da se prica o tome zasto mu je smanjena ponuda plate za trecu godinu ugovora sa 550 na 440 i zasto nema garancija za iole konkurentan tim, da se nastavi tamo gde se stalo. I da se pita zasto je to Ostoja uradio, zasto odjednom nema para iako u predgradju preliva (a isti nam je izvor), koja je uloga onog koji ga zove na telefon i pusta na utakmice, i zasto je toliko veliki problem sto je Partizan u nedovrsenoj sezoni u svemu bio prvi.

Trinkijeri2_1000x0.jpg

Zao mi je sto je Trinkijeri otisao nedorecen, ja sam u sezoni uzivao i ne mogu mu nista zameriti sto je odlucio da ode zbog para i verovatno drugih razloga.

Volden mi je bio simpatican kao pojava, uglavnom zbog frizure :mrgreen: Vise puta pomenuto da je za nase uslove i takmicenja u kojima smo ucestvovali obavljao odlican posao. Sto se odlaska u suprotan tabor tice, jbg, pare + evroliga, sve je jasno, ne krivim ga niti cu mu zvizdati.

Sto se ocekivanja za ovu sezonu i buducnost tice, ne ocekujem previse dok god je politicka situacija kakva jeste. Ako se smiri situacija sa pandemijom ici cu na utakmice dok god vidim da se igraci zalazu za klub, za upravu me zabole k...c, oni ce otici kad tad a klub ce i dalje biti tu.

Mladost je razvojni klub Partizana. Dresel je interesantan igrac koji ima kvalitete i ljudi koji su radili sa njim tvrde da moze da igra u Partizanu.
mislim da je hteo nesto drugo da kaze
mladost jeste razvojni klub partizana ali verovatno je mislio da ako taj vredi nesto poceo bi sa 19-20 da igra u nekom ozbiljnijem klubu bar sa nekom minimalnom ulogom, a on sa 24 i dalje u mladosti koja je ok samo za juniore koji predju u seniore pa ne mogu bas u prvoj sezoni da igraju ne znam gde
ovako kad sa 24 i dalje igra u megi tesko da ce od njega biti nesto mnogo veliko

Marcus Paige je sa 24 potpisao prvi profi ugovor, Goss sa 23, a ovo su ipak igraci koji su i pre toga bili na glasu. Ovog Dreslera su probali u Mladosti i zakljucili da moze da udje u rotaciju u Partizanu. Ne ocekujem od njega da bude nekakav vazan sraf, kao sto se u Srbiji obicno smatra za strance, dobice neku rolu srazmernu kvalitetu. Broj stranaca je igrao ulogu dok kls nije potpuno obesmisljen.

Penzionisao se doktor Koprivica, mozda i najveci udarac pored odlaska Trinkijerija.

Marcus Paige je sa 24 potpisao prvi profi ugovor, Goss sa 23, a ovo su ipak igraci koji su i pre toga bili na glasu. Ovog Dreslera su probali u Mladosti i zakljucili da moze da udje u rotaciju u Partizanu. Ne ocekujem od njega da bude nekakav vazan sraf, kao sto se u Srbiji obicno smatra za strance, dobice neku rolu srazmernu kvalitetu. Broj stranaca je igrao ulogu dok kls nije potpuno obesmisljen.

Penzionisao se doktor Koprivica, mozda i najveci udarac pored odlaska Trinkijerija.
samo sto je koledz kosarka mnogo iznad mladosti

Scepanovic je novi sef struke, tu nema neke vece dileme. Ako je mogao Pera Bozic moze i Vlado.

Limar oteze sa prezentacijom, kao da nije vec odluceno, naprednjacka rijalti fora.

Scepanovica momci poznaju, pokusace da iskopira nesto od onoga sto je Trinkijeri radio. Mozemo samo da se nadamo najboljem, ali defakto amater na klupi.

Sad vidim da se po internetima spominje i Dangubic, ja stvarno ne znam gde bi sa njim. Hodajuca bolnica, bez kreacije. Kad nemas trenera treba ti par igraca koji mogu sami, zao smo valjda i doveli Mekintajera. Baza domacih nam je solidna, pod uslovom da su sve zadrzali (Bircevic excluded). Pojurio bih Todorovica, jeste da se kune u Partizan, a draze mu sunce Andore, ali je verovatno najbolji domaci kog mozemo da dohvatimo.

Dangubic je pre svega karakterno ono sto nama ne treba, a treba naprednjackom Partizanu. Lik koji je imao izbor izmedju KKP i Vujosevica, i otisao kod Cokija i Radonjica u ILR (jer evroliga novac ovo ono, a igracki razvoj nula) i time sebi zapecatio karijeru na Estudijantes max. I sad, posto je propao kao zeton, mi bismo da ga dovodimo jer nam je dostupan. Neka vrsta Djordje Gagic varijante, ogranicena gluperda pisljivog morala. Mada ne bi bio tolika stetocina kao ovaj saditelj sadnica.

Back