vilivolas
Zainteresovan član
- Poruka
- 215
Na današnji dan 2002 godine, pobeda u Podgorici, u 1. meču finala plej ofa. Posle debelog minusa u prvom poluvremenu, pravimo preokret i kjučnim poenima Steve Nađfejia dolazimo do velike pobede.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ostace par igraca iz ove sezone, a po jacini bice skoro istoKakav roster Partizana možemo očekivat u novoj sezoni?
Sve mi se čini da skoro nećemo imati ovakvu ekipu do Korone
U drugurazrednom takmičenju prosle godine ste govorili da cete osvojiti a ispali u prvom krugu i obrukali se..apsolutno netacni podaci partizan nema ni pola toga sto si rekao
Realno je da bi zvezda ispala u podgorici.Bilo bi nerealno da su ponistili sezonu u EL i ubacili Partizan i Virtus iz EK u EL. Nije postojao nijedan osnov za tako nesto, vec je to bio plod Ostojine maste. To sto je Partizan bio prvi u grupi EK i prvi u ABA ne znaci nista. Nas narod je sklon preterivanju, a tako je bilo i u ovom slucaju.
Po takvoj logici Zvezda je teoretski mogla da dobije sve utakmice do kraja regularnog dela, udje u TOP 8 i cak osvoji EL. A mogla je i ABA ligu. A mozda bi cak i Buducnost osvojila. Ko zna sta bi sve moglo da se desi.
Sto se tice igraca, normalno je da nece da igraju. Pare su najmanji faktor, verujem da im je bilo bitnije da odmore telo i mogucnost normalne pripreme za narednu sezonu.
Partizan i virus bi ispali ko što bi zvezda otišla u fajnal ejt...Sto bi ispostovao bilo koga. Da li je kasna faza ili ne uopste nema veze kada ima plej-of da se igra. Nagradis Virtus ili Partizan, a obe ekipe su mogle da ispadnu u cetvrtfinalu. Sta cemo sa ostalih sest ekipa koje su u istom polozaju? Ista situacija i u ABA ligi.
To sto je Ostoja spinovao i skupljao poene i napravio situaciju kako je sada Partizan ostecen je problem vas naivnih koji ste verovali u to sto prica.
Nema nikakvih kompleksa vec samo realno sagledavanje situacije.
Peconi kada si poceo da pratis evroligu? Stice se utisak od juce.
Ove godine smo otisli daleko i imali dobre sanse za osvajanje al tebi je do svadje cim pricas o tomeU drugurazrednom takmičenju prosle godine ste govorili da cete osvojiti a ispali u prvom krugu i obrukali se..

evo stigao jos jedan bot 

Govorio sam za zvezdu. Filipos je ek nazvao drugurazredno takmicenje, zaboravio prošlu godinu i izjave da uzimaju e kup, a nisu uspeli ni grupu na pocetku proci!!!Ove godine smo otisli daleko i imali dobre sanse za osvajanje al tebi je do svadje cim pricas o tome
ostace par igraca iz ove sezone, a po jacini bice skoro isto
kiper lajk dis.Trinki ostaje.
i ja verujem zato i kazem da mislim da ce igrace koji budu otisli zameniti nekim igracima slicnog kvaliteta i da ce sezona izgledati slicno kao i ova, a iskreno ni prosla nije bila losa ali kradje...FIBA LS jedino daje pare, tako su primamili i jos neke solidne klubove kao Ritas i Darusafaku. Tako ce nam Evrokup biti jos jadniji.
Nazalost po nas koji pratimo kosarku, ova retardirana podela evropske kosarke na satro-biznismene i birokrate koji su dokazano nesposobni ce jos da potraje.
Ja bih isao u FIBA da znam da ce biti bolja kosarkaska organizacija, i da ce pobediti makar posle dugo vremena, ali posto mi to ne izgleda tako, ostajanje u ipak jacoj ligi mi je trenutno bolje. Ne znam ni otkud prica da nece biti tako, osim sto sam video negde da su tri clana UO za FIBA.
Tako je, bice verovatno skoro isto, a koliko ce tim biti jak zavisi od ostanka Trinkijerija. Ove sezone je dobro skockao tim od onoga sto je imao i izgledalo je potencijalno sampionski, verujem da ce uraditi isto i naredne.
Nikad mi nije bilo jasno cemu to prozivanje ako ode da igra tamo? to je kao kad bi ti igrao profesionalno u npr Kini i sta ti sad znaci jel si u ovom ili onom klubu? Lepo je Kinsi rekao da razume rivalstvo ali to nije njegovo rivalstvoKori Volden navodno blizu Pantera. Ovaj put bez "puno srece u daljoj karijeri", nadajmo se da ce imati slabiju sezonu nego kod nas. Dobar je bio Ananas, voleo bih da je ostao.
Naravno, jedino sto smo kao klub mogli uraditi je da nema klauzulu da ode uz obestecenje, a to sto ce otici da igra EL za bolju platu...
Uz to, pre nedelju dana sam citao da se sa Gordicem jos pregovara o ostanku.