KK Partizan

Nije sve merljivo statistikom. Si je imao jako dobre periode, bio dobar u odbrani, aktivan na skoku, pa kad je imao i napadacku formu... Ali imao je i slabe, pa na kraju bio i povredjen.

Na kraju nam je nedostajao u zavrsnici sezone, kada je bio kao povredjen a onda izlazili snimci kako igra basket u Parizu. Ne bi me cudilo da je odradjeno da ga se odreknemo kako bismo se iznivelisali sa onim sto je Panterima nedostajalo u zavrsnici prosle sezone. :roll:
Bio je dobar u skoku i umeo da uhvati ofanzivni skok ili istrci po ceonoj liniji ali kad partizan izgubi 15 razlike znas koliko je bitno to sto je on dao 4 poena

Reding i zvanicno. Nadam se da cemo ovaj put malo vise usreciti sa kvalitetnim igracem u padu karijere. Imao je kvalitet u najboljim danima, ali njegov zenit je prosao, pa, videcemo.

Budžet se pravi u skladu sa takmičenjem koje se igra ipak je Evroliga najbolje i najzahtevnije takmičenje koje se igra u Evropi...ali Zvezda u Evroligi ima najmanji budžet os svih ekipa.....ne može se to porediti to je kao NBA i ostatak sveta tolika je razlika..svi NBA klubovi imaju veće budžete od najbolji evropskih klubova

Sto znaci da moze jos da izgura dobre kosarke, ali cinjenica je da je sezonu proveo u Ankari i da je dosad bio bez kluba, sto znaci da mu karijera nije bas na vrhuncu. Da jeste, ne bi dolazio kod nas, vec kod nekih od ovih sa najmanjim BuDJetom, sto lupeta ovaj gore.

Sto se njegovih karakteristika tice, svidja mi se sto je pametan i raznovrstan igrac koji ima sut, ali mi je na kraju pameti da bi nam najbolje legao cisti, a skroz perfektni suter. Nesto kao Bili Beron, samo da je u stanju da igra po pravilima kosarke. Ne znam dal se to moze naci u trzistu i dal se moze uklopiti u nas budzet. :hahaha:

Prefabrikovana mafijaska liga coravog i bokana, i liga statista koji su ili na ivici egzistencije, ili su naprednjaci, ili imaju neki sitnosopstvenicki interes - nista novo.

Sto se utakmice tice, nezanimljiva, resena sa dva minuta promenjene i dobre odbrane. Nikakav reper za bilo sta, odradjivanje posla.

Meni je ovo bila jedna od zabavnijih utakmica ove sezone i pored bas lose igre i sudijskog slihtanja. Nevidjeni zlocin je napravljen "organizacionim pomakom" (citaj prelaskom u Arenu). Jednostavno ne vidim kako onolika hala moze da bude na kosarci (u ABA, KLS ili EC) dovoljno popunjena, a da se ima osecaj buke. Pre bih isao i u Halu sportova (a nisma generacija sentimentalno vezana za nju), kad smo vec iz Pionira isterani.

Malo razbibrige, momci se ocito dobro zabavljaju. Naravno, Cibona je daleko iza nas po svemu sto cini kosarkaski tim i njegovu igru. Jako jadno njihovo izdanje, ali to je slika regionalne, pa i evropske kosarke danas. Mlako, skromno, bez borbe i sadrzaja.

Inace, nisam ispratio poraz od Lokomotive, ali mi zao jer smo ih mogli izbaciti iz takmicenja, bukvalno. Oni su jedan od na papiru najkvalitetnijih, i to moze znaciti ako udjemo u plej-of EK pricu...

Dosta tesku grupu smo dobili, najjaci tim iz "prvog sesira" i barem na papiru EL tim iz treceg.
Ipak je na kraju prvo mesto u grupi ispalo vazno, grupa u kojoj je Venecija je ubedljivo najlaksa.

Sinoc je bilo poprilicno dosadno za gledanje, sa razlogom se nije igralo ni jednoj ekipi.

Back