Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.103
Odbijeni svi napadi i belih i ovih u plavom.
Kontam ja korumpirani uleb, al' malo su ga preterivali sa navlacenjem. Moralo valjda da ne bude i +40.
Nasi ekstra motivisani i nalozeni, a Kinder sramotno lose pripremljen i motivisan. Otuda i razlika, koja je, naravno, nerealna. Ali naravno, kad se ovako poklopi, ekstra je da razvalimo jednog renomiranog protivnika - sad imamo i razliku koju valjda necemo ispustiti u medjusobnom duelu.
Raduje me sto je u ovakvoj utakmici Trinkijerijeva filozofija sa raznovrsnim igracima i visokim tempom dala ovakve rezultate, nadam se da ce to sve vise dolaziti do izrazaja kako sezona bude odmicala.
Videcemo na prvom sledecem gostovanju malo bolje, ali sa ovim mozemo da se lozimo komotno da prolazimo grupu i napadamo prvo mesto.
Kontam ja korumpirani uleb, al' malo su ga preterivali sa navlacenjem. Moralo valjda da ne bude i +40.Nasi ekstra motivisani i nalozeni, a Kinder sramotno lose pripremljen i motivisan. Otuda i razlika, koja je, naravno, nerealna. Ali naravno, kad se ovako poklopi, ekstra je da razvalimo jednog renomiranog protivnika - sad imamo i razliku koju valjda necemo ispustiti u medjusobnom duelu.
Raduje me sto je u ovakvoj utakmici Trinkijerijeva filozofija sa raznovrsnim igracima i visokim tempom dala ovakve rezultate, nadam se da ce to sve vise dolaziti do izrazaja kako sezona bude odmicala.
Videcemo na prvom sledecem gostovanju malo bolje, ali sa ovim mozemo da se lozimo komotno da prolazimo grupu i napadamo prvo mesto.