ChristopherWalken
Elita
- Poruka
- 19.035
U odnosu na proslu godinu nema igraca kao sto je bio Renfro koji je klasa za sve spoljne igrace koji trenutno igraju dok Marinkovic kakve god oscilacije je imao je neuporedivo bolji suter od svih spoljnih igraca u rotaciji. Si je imao znantno veci doprinos od Pejnersa koji igra na njegovoj poziciji dok je i Nikolic bio zahvalan igrac za defanzivnu rolu tako da kada se spolja uporedi doprinos te cetvorice i Voldena, Gordica i Pejnersa jasno je da je neuporedivo slabiji spolja.
Centarska linija je nesto bolja zbog Tomasa i Mozlija zato sam misljenja da u najmanju ruku nema bolji tim a po meni je i slabiji.
Ulozeno je evidentno vise para ali onaj ko je selektirao tim ocigledno je napravio previse propusta.
Gledajući utakmicu protiv Zvezde recimo, stekao sam utisak da je Gordić igrač koji sve njih onde zajedno na terenu može da napravi od lopte. Ali u trenutku kada se utakmica lomi, on daje 5 bitnih poena, Gavrilović traži tajm aut a Trinkijeri vadi Gordića iz igra.
Nekako ono njegovo rotiranje do iznemoglosti prosto ne da nikome od igrača da se "razmahne".
Slažem se za Sija i žao mi je što on nije zadržan, za razliku od Pejdža koji ne donosi nikakav kvalitet i ono što on radi mogao bi sigurno i neki momak iz omladinskog tima.
Generalno, mnogo bi bolje bilo da umesto nekoliko skupih stranaca koji ne doprinose ničemu i koji igraju skroz epizodnu ulogu u ekipi i koji samo čekaju da odu, ima nekih mladih domaćih igrača koji bi sutra mogli da postanu nosioci igre.