KK Partizan

Bolonja ce biti odlican protivnik, zeljan sam takvih utakmica u moru ovih bezlicnih. Nedostaju nam jaki rivali. Samo da se ne pravi atmosfera doceka Djordjevica i Srba, vec mora biti atmosfera prolaska u narednu rundu i borbe za prvo mesto u grupi.

Sto se grupe tice, ocekujem iskorak dalje od prosle sezone i prolaz u plej-of. Darusafaka i Trento nisu rivali za strah, ali posto sad vise nema Limoza i preslabih rivala, sve moramo respektovati.

Zaista mi se dopada kako izgleda nas tim, pogotovo koliko poena dajemo iz asistencija tj tečne igre. Imamo mnogo prostora za napredak a to sto se igrači kapiraju i dobro kreću u napadu ima mnogo da nam znači u top16.

Reding je zasluzan umnogome za to, mnogo inteligentan i koristan igrac, koji doprinosi i timu.

Malo rezultatske gnjavaze sa dodikovcima, ali mislim da pobeda niti jednom nije dolazila u pitanje. Sad je vec otislo na +18.

Meklin, jos jedan u moru stranaca ove sezone. Pojacanje kao Reding, vrlo solidan igrac evroligaskog nivoa - ali pre 3 godine (sad svakako ne). Reding se zasad pokazuje kao vrlo koristan, nadam se da ce i Meklin, i da nije nesto dovedeno zurbe radi.

Sutra dolaze indijanci iz Bara, ako uopste dodju, posto je ovih dana u ABA-ligi aktuelno pitanje bezbednosnih razloga. :hahaha:

Pojacanje/Zamena u skladu sa ocekivanjima, iznenadio bih se da smo promenili sve sto nam se ne svidja proverenim opcijama.
Nadam se da Trinkijeri dobro poznaje igraca, pa da je na osnovu toga doveden. Sa Tomasom, Mozlijem i Redingom je odlicno izbunario,
dok je sa ovim "proverenim" Pejnersom i Parahovski debelo promasio. Mada se ja i dalje nadam da Zanis moze nesto da krene da igra, interesantan mi je kosarkas.

Mornar ima vise prava da se ne pojavi, nego junose prosle nedelje. Najsrbskiji od svih Srba im u ime ljubavi i bratstva juce palili zastave, sa sve pesmom kako su Srbi i Crnogorci ista familija. Sizofrenija na max :mrgreen:

Kakav je ovo blam, Ostojah bizmismen! :worth:
Gore od onoga kad nije doveo Zagorca, a ipak drzao konferenciju za novinare.

Ja sad ne mogu da skapiram, jel smo mi stopirali Meklina, ili Sasari? U nekim medijima nalazim jednom u drugim drugo?
I da li uopste moze da se registruje igrac, cak i pasteta KSS, a da nije jos uvek potpisan? :think: Cini mi se da je i sa Kuridzom bilo tako.

In another news, Milija sportski direktor Aba lige :mrgreen:

Rutinski, ovo ne bismo izgubili do sutra da se igralo.

Sad ide prava provera gde smo. Samo da ne napravimo svadbarsku atmosferu do srede. Tu mislim i na dovodjenje centra, sto mora da se zavrsi do 6.1.

Back