crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
Kakav Derbi. Jedva da možeš na prste jedne ruke da izbrojiš Srbe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...тако је ,нажалост..Kakav Derbi. Jedva da možeš na prste jedne ruke da izbrojiš Srbe.
Ne moze se Markus racunati Srbinom zato sto mu je dat pasoš...тако је ,нажалост..
И то ако рачунамо и Гордића,Маркуса и оног њиховог "из Призрена"
Ови су сад играли,а идуће сезоне...? Ко ће остати ...
Oba tima su očajno odigrali. Zvezda je u velikoj krizi, ogromne para su uložili da bi tim bio jači ali izgledaju očajno dok Partizan po meni ništa posebno ove godine neće uraditi, tim nije jači nego prošlogodišnji, otprilike i rezultat krajnji će biti sličan a uloženo je više, para za neku doselekciju evidentno nema, napravljeni su veliki promašaji dovođenjem Parahuskog i Pejnersa.
Samo se ne slažem da Partizan nema jači tim od prošle godine. Mislim da ima i jači i daleko skuplji ali ne igra baš ništa bolje.
I ovo što pobeđuju, pobeđuju na silu i neko bukanje. Evo protiv Zvezde, mi jednu pismenu i smišljenu akciju nismo napravili. Svodi se na to da plej vuče loptu 20 sekundi trčeći oko reketa, pq u reket, pa protrči ispod koša jel se plaši da ga Odžo ne zalepi za Geneks (kao što je to učinio Jaramazu) i onda 5 sekundi pre kraja napada kreće panično dodavanje u krug kao u hrkljušu i onda cigla u zadnjoj sekundi ko sme i mora. Pa ako uđe - uđe. Eto, na to se naša igra svodi.
Tinkijeri samo rotira i rotira i rotira do iznemoglosti i pojma nema šta da radi sa ovim igračima.
Pejnersu i kad krene da mozda 7-8 poena sto i nije nesto,a pogotovu sto to daje retko kako si i rekaoNije bio cak ni u hali, ispisao (ispisali su ga) se on ranije. Steta, dobar je kosarkas, a izgleda i ok osoba. U nedelju je slavio sa saigracima i publikom.
Ja sam mislio da je dobio neki period da se sredi, recimo kao sto je Trinkijeri dao Novici do Nove godine prosle sezone.
Sad trazimo i centra pored famozne 2/3. Meni ni Pejnersov status nije bas najjasniji. Preskup je on da bi ga koristili kao dzokera (citaj ako mu krene),
jednom u 5 meceva. Pritom deluje da Trinkijeri ni ne pokusava nesto da ga uklopi.