gost 386492
Poznat
- Poruka
- 8.208
Da bivsi treneru imate nesto protiv?Trifunovicu, ti li si?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da bivsi treneru imate nesto protiv?Trifunovicu, ti li si?
Jel se znaju cene timova? Koliko ja znam nije nigde objavljenoI partizan i Zvezda imaju zaista velike budžete,najveće u istoriji tako da bi sve osimosvajanja trofeja bilo neuspeh....pola trenera ABA lige se žali kako je jedan igraš Zvezde ili Partizana skuplji od celog tima...a i partizanov stručni štab je ubedljivo najskuplji u ligi ove godine Partizan zaista dobro igra ima odličnu energiju i uvek pretrči protivnika...dosta su borbeni ,imaju dosta skokova i svi igraju odbranu i napad i preuzimaju...videćemo možda Zvezda na papiru ima jači tim ali partizan za sada deluje bolje posebno timski i trkački...svaki igrač partizana zna šta mu je uloga u timu dok kod zvezde još ima lutanja i neki igrači ne znaju šta im je uloga i koju poziciju igraju
Ne verujem da su dali bas pola miliona za Parahuskog kako igra ja bih imao veci doprinosNiti ce biti. Ali ne mora Ostoja da govori da je ovo najskuplji Partizanov tim, kada je svakome ko iole ozbiljnije prati jasno da Parahovski kosta minimum 350,000 a moze da dotera cak i do pola miliona, sto je maksimalan novac sto je Partizan ikada davao za jednog igraca (Beric, Scepanovic na vrhuncu iskustva i karijere) - a Partizan ima jos nekoliko manje placenih, ali sigurno jako dobro placenih igraca (samo Gordic je imao 350 u Buducnosti). Recimo, Rason Tomas nije preskup stranac, ali je ocigledna "kradja" ispred nosa drugim klubovima koja je kod nas i mozda zbog Trinkijerija i napretka, ali i zbog "pojacane" plate. Isto tako ni Bircevic nije jeftin igrac kao iskusni domaci igrac, a posebno nije jeftin za igre koje prikazuje.
O Panterima da ne pricamo, sa plejadom iskusnih stranaca i evroligaskih igraca koji mogu da igraju pa skoro bilo gde u EL, i koji su svojevremeno tukli milionske ugovore. Oba kluba imaju svoje najskuplje timove ikada, zasigurno.
Ni ja ne mislim da je celih pola miliona, ali verujem da je tu negde, izmedju cifara koje smatram za max i min.Jesu ali decko ima prosek u Aba ligi 3.3p a u Evrokupu 2.7p kao da igra u nekom nba timu... A toliko poena moze bukvalno svako da da mislim da je i Djumic mozda imao viseDogovorili su cenu pre nego sto je poceo da igra.Ni ja ne mislim da je celih pola miliona, ali verujem da je tu negde, izmedju cifara koje smatram za max i min.
Iskusan, ima pedigre, imao je dobru sezonu, navodno je bio trazen i od drugih, a centri su deficitarna roba.

![]()
![]()
![]()
Tajm-aut Trinkijerija na 72:71 posle brzopletog napada i primljenog kosa. Lokosi nisu posle toga kosa dali, a mi otisli i zavrsili sa 80:71.![]()