KK Partizan

I partizan i Zvezda imaju zaista velike budžete,najveće u istoriji tako da bi sve osimosvajanja trofeja bilo neuspeh....pola trenera ABA lige se žali kako je jedan igraš Zvezde ili Partizana skuplji od celog tima...a i partizanov stručni štab je ubedljivo najskuplji u ligi ove godine Partizan zaista dobro igra ima odličnu energiju i uvek pretrči protivnika...dosta su borbeni ,imaju dosta skokova i svi igraju odbranu i napad i preuzimaju...videćemo možda Zvezda na papiru ima jači tim ali partizan za sada deluje bolje posebno timski i trkački...svaki igrač partizana zna šta mu je uloga u timu dok kod zvezde još ima lutanja i neki igrači ne znaju šta im je uloga i koju poziciju igraju

I partizan i Zvezda imaju zaista velike budžete,najveće u istoriji tako da bi sve osimosvajanja trofeja bilo neuspeh....pola trenera ABA lige se žali kako je jedan igraš Zvezde ili Partizana skuplji od celog tima...a i partizanov stručni štab je ubedljivo najskuplji u ligi ove godine Partizan zaista dobro igra ima odličnu energiju i uvek pretrči protivnika...dosta su borbeni ,imaju dosta skokova i svi igraju odbranu i napad i preuzimaju...videćemo možda Zvezda na papiru ima jači tim ali partizan za sada deluje bolje posebno timski i trkački...svaki igrač partizana zna šta mu je uloga u timu dok kod zvezde još ima lutanja i neki igrači ne znaju šta im je uloga i koju poziciju igraju
Jel se znaju cene timova? Koliko ja znam nije nigde objavljeno

Niti ce biti. Ali ne mora Ostoja da govori da je ovo najskuplji Partizanov tim, kada je svakome ko iole ozbiljnije prati jasno da Parahovski kosta minimum 350,000 a moze da dotera cak i do pola miliona, sto je maksimalan novac sto je Partizan ikada davao za jednog igraca (Beric, Scepanovic na vrhuncu iskustva i karijere) - a Partizan ima jos nekoliko manje placenih, ali sigurno jako dobro placenih igraca (samo Gordic je imao 350 u Buducnosti). Recimo, Rason Tomas nije preskup stranac, ali je ocigledna "kradja" ispred nosa drugim klubovima koja je kod nas i mozda zbog Trinkijerija i napretka, ali i zbog "pojacane" plate. Isto tako ni Bircevic nije jeftin igrac kao iskusni domaci igrac, a posebno nije jeftin za igre koje prikazuje. :roll:

O Panterima da ne pricamo, sa plejadom iskusnih stranaca i evroligaskih igraca koji mogu da igraju pa skoro bilo gde u EL, i koji su svojevremeno tukli milionske ugovore. Oba kluba imaju svoje najskuplje timove ikada, zasigurno.

Niti ce biti. Ali ne mora Ostoja da govori da je ovo najskuplji Partizanov tim, kada je svakome ko iole ozbiljnije prati jasno da Parahovski kosta minimum 350,000 a moze da dotera cak i do pola miliona, sto je maksimalan novac sto je Partizan ikada davao za jednog igraca (Beric, Scepanovic na vrhuncu iskustva i karijere) - a Partizan ima jos nekoliko manje placenih, ali sigurno jako dobro placenih igraca (samo Gordic je imao 350 u Buducnosti). Recimo, Rason Tomas nije preskup stranac, ali je ocigledna "kradja" ispred nosa drugim klubovima koja je kod nas i mozda zbog Trinkijerija i napretka, ali i zbog "pojacane" plate. Isto tako ni Bircevic nije jeftin igrac kao iskusni domaci igrac, a posebno nije jeftin za igre koje prikazuje. :roll:

O Panterima da ne pricamo, sa plejadom iskusnih stranaca i evroligaskih igraca koji mogu da igraju pa skoro bilo gde u EL, i koji su svojevremeno tukli milionske ugovore. Oba kluba imaju svoje najskuplje timove ikada, zasigurno.
Ne verujem da su dali bas pola miliona za Parahuskog kako igra ja bih imao veci doprinos

Dogovorili su cenu pre nego sto je poceo da igra. :mrgreen: Ni ja ne mislim da je celih pola miliona, ali verujem da je tu negde, izmedju cifara koje smatram za max i min.

Iskusan, ima pedigre, imao je dobru sezonu, navodno je bio trazen i od drugih, a centri su deficitarna roba.

Dogovorili su cenu pre nego sto je poceo da igra. :mrgreen: Ni ja ne mislim da je celih pola miliona, ali verujem da je tu negde, izmedju cifara koje smatram za max i min.

Iskusan, ima pedigre, imao je dobru sezonu, navodno je bio trazen i od drugih, a centri su deficitarna roba.
Jesu ali decko ima prosek u Aba ligi 3.3p a u Evrokupu 2.7p kao da igra u nekom nba timu... A toliko poena moze bukvalno svako da da mislim da je i Djumic mozda imao vise
Pejners isto predstavljen kao dobro pojacanje a nije ni on skoro nista pokazao

Veceras protiv mozda i na papiru najbolje EK ekipe, ali na nasem terenu. Ocekujem da ih dobijemo tako sto cemo se bolje pripremiti i vise zeleti pobedu, ali ne mozes pretiti ekipi koja je igracki i iskustvom jaca od tebe.

Pobeda bi nam maltene osigurala prolaz dalje lagano, ostalo bi samo da se ocuva domaci parket. Mislim da je to najbitnije zbog doziranja igara i treninga u narednom periodu.

Bez euforije, tek je pocetak sezone. :mrgreen:

Naravno, odusevljenje je razumljivo i opravdano, ovo je podsetilo na one stare evroligaske dane, bar dopola. A energija je svakako bila vrhunska, od pocetka do kraja. Utakmica dobro postavljena na svaki moguci nacin, dobro otvorena, ne kao one sa pocetka sezone. Ovaj rival se drugacije nije mogao ni dobiti.

Sto se Lokosa tice, individualni kvalitet veci od naseg, odlicni i dominantni igraci, pre svega fizicki, ali smo mi na boljem timskom nivou, a imamo i mi nekog kvaliteta da odgovorimo.

Tomas i Mozli su pokazali u punom sjaju zasto su doveden - narocito Mozli. Ogranicen kao taraba u nekim stvarima, ali kad postavi blok, kad se odmota, prikuca, pa na skoku, u odbrani od pika, blokade... Sjajna utakmica igraca koji je dosao iz nekakvog Trsta.

Pejdz je pokazao da ima kosarkaskog stofa i da ga je vredelo cekati celu proslu sezonu - jer verujem da ce nastaviti sa dobrim partijama. U sustini, na kraju je Pejdz resio ovaj mec kad nas je vratio trojkom, pa ukrao loptu, asistirao iza ledja Tomasu da ovaj raspali publiku i posalje Lokose na put bez povratka.

Jankovic je odigrao svoju rolu konacno, cak je i Bircevic nesto uradio. Ostali domaci igraci na nivou, ali ipak u senci pobrojanih stranaca koji su se dobro pokazali.

U ovakvoj utakmici je strasno nedostajao, i nedostajace - Parahovski, da unese sigurnost pod kosem. Tomas je bio odlican u realizaciji pod kosem i to je nadomestio, ali bilo je mnogo muke.

Vecinu muka su nam priredile sudije koje su u drugom poluvremenu pocele da sramotno favorizuju favorita i najskuplji tim takmicenja. Onakva zastita tih igraca Lokomotive, dvostruki arsini, sramotno za takmicenje nivoa Evrokupa, to je nesto sto prilici ABA ili pasteta-ligi, belosevicu, obrknezevicu i kretenu radovicu.

U svakom slucaju, posle 4-0 u EK mozemo da doziramo malo vise i da se opustimo. Lepa partija da podseti na stare dane i prikaze trenutni maksimum ove ekipe, ali maksimum treba juriti na prolece. A ukoliko nastavimo sa solidnim partijama protiv Cedolimpije itd, imacemo i lepu zalihu da krckamo tokom zime.

xDBp0sX.gif

G0vkkiE.gif

RoNQd9g.gif

Tajm-aut Trinkijerija na 72:71 posle brzopletog napada i primljenog kosa. Lokosi nisu posle toga kosa dali, a mi otisli i zavrsili sa 80:71. :aha2:

Mnogo luda utakmica, neverovatna borba i najvaznije od svega nismo se predali kada je krenulo nizbrdo.
Jos uvek se cekaju najskuplja pojacanja, a ispada tacno da okosnica tima moraju da budu domaci, par stranaca treba da imaju kvalitet tamo gde skripi.

Pionir i ovako ruzan i pretrpan i dalje miljama ispred Arene.

Ništa bez Mozlija i Tomasa.
Petica nam je baš problem.
Parahuski je zalutao, ni Janković nije daleko.
Sve u svemu ja sa zadovoljan.

Pionir je hram. Odlična atmosfera juče.
Još kada ne bi bile podeljene tribine ...

Back