KK Partizan

Super rezultat na poluvremenu kako je odigrano, bez ikakve odbrane. Ako Trinki pronadje petorku i raspolozene igrace, i ako odgovore energijom, izvuci cemo ove... Tofas ima dosta rutinera, ne boje se, solidan su tim, ali daleko su od nekog bauka.

Od Arene, sve najlosije sto smo ocekivali, kao da nije domaci parket. Ne znam, hajde da racunam da je ova utakmica pocetna trema. :roll:

Ozbiljno dobro odigrano drugo poluvreme. :worth: Momci su stigli i razliku da navuku. Mnogo ih je dalo velik doprinos, Zagorac poveo, Parahovski se probudio iz zimskog sna, Volden i Gordic vukli u pojedinim momentima, kao i Novica koji je podsetio na stare dane. Jedino Pejdz malo losiji ali ne brinem za njega, a iskreno mi je Bircevic visak. Kratka horor-prica iz prvog poluvremena je: "Izlazi Velickovic, ulazi Bircevic".

Raduje da i takticki igramo solidno za pocetak sezone, mogli ste da vidite kako je razbijana njihova zona sa visokog posta, cime je utakmica i otisla na nasu vodenicu.

I sve to bez jednog od najvaznijih igraca.

Sad imamo neugodno gostovanje Primorskoj koja nas je namucila na Superkupu 3 cetvrtine, ali vise nisu iznenadjenje.

Onda bi trebao da ide Ritas u Litvaniji, tu vec ne ocekujem pobedu, ali se nadam.

Počivajte u miru, braćo crno-bela! I Gru i Boske. Zločinci sa vlasti biće leširani i likvidirani, Vi osvećeni!...I sportski, kao večeras, i lopatom!!!
foto_vest__1568044091.jpg

ksek9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTTJZN01EQV8vZmVmYjg1NzkwMGQ3NTQyZDhiZTA0NWNmYm...jpeg

Sutra od 18h kod Primorske, treba se paziti - nasutani su kod Pantera i morace da reaguju, videli smo da mogu da nas ugroze, i ne sme biti opustanja. Samo sa sirokom postavom, na ritam i fiziku, odraditi kako god.

Kiksa ce biti, mozda i bolje da bude, ali bolje u Baru nego sad.

Nismo na superkupu prosli kao Panteri, ali sad prolazimo posle 3 cetvrtine. Nije preveliko cudo, visilo je u vazduhu prethodne 2 utakmice, a Primorska je ranije pokazala da je u stanju i sa jacima.

Oducili su nas veceras od kosarke, zasluzeno.
Kad imas ovakav start sezone, samo 2 domacinstva u prvih mesec i po, razumno je da bude kikseva. Nadam se da ce i nasi pokazati reakciju nakon ovakve partije.

O tome i ja razmisljam, sad peske u Vilnus po pobedu. Mora biti reakcije.

Poraz je tu i tamo ocekivan, ali je ponavljanje nekih stvari zabrinjavajuce. Koliko smo samo losi na 4 bez Rasona, onaj Bircevic je samoubistvo. Nisam puno ocekivao od njega, ali i ovo je ispod svih ocekivanja. Valjda je umor od sedenja na klupi na SP, ne znam.

Upada u oci kriminalna partija bekova koji kreiraju, bez Gordica i Jaramaza smo nista. Ostali se samo utopili u sivilo.

Ma šta Primorci znaju ko je institucija. Bitno da ste vi osvojili onaj Drakulin turnir i ovo za Aba kup kako li se zove.
Opet ste skupili gomilu slepaca. Dzaba SNS, Ostoja i Vučko.

Zar jedna takva institucija da očekuje poraz protiv tamo neke Primorske :lol:
Tu i tamo je bilo za očekivati (u zavisnosti koliko ste oprostili ružnu prošlost Izabranom) da vas ugase ili prebace u majčinsko krilo Kolinde.
Posle ulaganja u Notr Dam moraće Izabrani od Oproštene Ružne Prošlosti još koje milonče da sipa u njegov projekat bez ikakvog cilja..
Očekujemo od novog srpskog "Slavka Cvitkovića" nove video materijale iz Slovenije za TV KK Prostitucije sa stručnom analizom o kriminalnom suđenju :lol:

Normalno da se ocekuju porazi i kiksevi, kad redjamo gostovanja i trosimo pocetni elan koji je bio potreban da ekipa na startu stekne neophodno samopouzdanje. Niti smo kupili evroligasku postavu pa da nas bas briga za te stvari, niti namestamo utakmice kao neki, da citiram krimo-doktora Cokija. :namcor:

Sve je to OK, ne brini se.

Necu stici da gledam nas protiv Ritasa, mozda uhvatim na kraju. Posle poraza od Primorske, porasla su mi (mala) ocekivanja od tradicionalno luzerskog gostovanja u Vilnusu. Nadajmo se najboljem, time bi uradili mnogo za ocekivani plasman u 16 EK.

Uhvatio sam poslednju cetvrtinu. Cripple fight, teska utakmica, ali volja i borba, i pobeda. :ortaci3:

Dovoljno zasad, posebno na ovakvom gostovanju gde smo redovno gubili i u najboljim danima.

Back