KK Partizan

Rashodovan kao stari Fap na otpadu. Da i mi ne budemo uvek dezurna gerijatrija.

Ja ima da stavim neke pare na njega protiv nas, poeni + zagarantovani. :mrgreen:
Posle toga se mozda raspadne.

Ja njega nisam nesto ni prizeljkivao kod nas, svaki put kad se stvori fama ispadne duplo golo. Nek sacekaju jos malo da vide ge skripi.
Imamo mi prostora za napredak, ili da zakljucimo da smo totalno omanuli, Parahovski, Pejners...

Mali Trifunovic dobio otkaz sa pozajmice u Megi, i ne znaju jos sta ce s njim. Navodno je krenuo da se fizicki obracuna s Milojevicem, verovatno nije video kako se ovaj jednom pomlatio jer je tad piskio u pelene.

Ja nisam srecan sto smo skupili pa raspustili klince, verujem da treba verovati u bar neke od njih i Trifunovic je ostavio dobar utisak (za razliku od npr. Pecarskog), ali brate, sta je s danasnjom decom...

Danas standardna prica, Mornarcima ce da se digne na nas, hvala bogu pa imaju veliki napadacki potencijal u vidu gomile igraca koji "jedu" loptu.

Bice ovo jos jedan tezak ispit za nase, ne mozemo si priustiti ocajan start utakmice kao mnogo puta dosad, jer cemo da prodjemo kao protiv Primorske.

Naravno, imamo kapaciteta i da im odgovorimo, i da pobedimo, ali ja se pribojavam one vec vidjene matrice iz prethodnih sezona.

Odlicna energija i pored lose igre u prvom poluvremenu. I dalje previse (skupih, da ne kazem kvalitetnih) igraca ne doprinosi.

Nego, jel pricao nesto Limar u svakodnevnim izjavama o borbi za bolje sudjenje kroz institucije? :mrgreen:

Ova utakmica tesko da je mogla bolje da se odigra od ovoga, tako da, svaka cast. :ortaci3:

Linija za 3p branjena i odbranjena, pa i po cenu lakih prodora (duel Pulen-Zagorac), skok kolko-tolko osiguran, protivnik udavljen i iscrpljen, i na kraju rutiniran.

Mali Trifunovic dobio otkaz sa pozajmice u Megi, i ne znaju jos sta ce s njim. Navodno je krenuo da se fizicki obracuna s Milojevicem, verovatno nije video kako se ovaj jednom pomlatio jer je tad piskio u pelene.

Ja nisam srecan sto smo skupili pa raspustili klince, verujem da treba verovati u bar neke od njih i Trifunovic je ostavio dobar utisak (za razliku od npr. Pecarskog), ali brate, sta je s danasnjom decom...
Ni Pecarski ni Trifunovic nisu imali velike sanse u Partizanu sto je i razumljivo, ali ovo da je Trifunovic piskio u pelene je prilicno glupa izjava. Ispade da je on kriv sto je previse mlad uspeo?

hqdefault.jpg

the-visitors-1-1.jpeg

Igrajmo se (ociglednih) asocijacija.

Back