KK Partizan

Sredice nam EL koju zasluzujemo da igramo ako nista zbog ranijih zasluga, imacemo krs tim, nabiti dug i zatvoriti vrata opet za EL na duzi period pod izgovorom bili ste, niste se proslavili, a dug uduplan.

Jel istina da smo doveli Jakovljevica za trenara u filijali, Mladosti? Sta, Gurovic bio zauzet pa Ostoja pokupio prvog sledeceg stranackog ortaka. :roll:
Ipak je on napravio Bogdana :mrgreen:

Otprilike, Trinkijeri ako ode a ne dođe trener tog ranga sve će da se sruši kao kula od karata. Bez trenera tog kalibra ima da se gubi od Zadra dvaes razlike u Areni, kakva ****** Evroliga. Toliko loše se radi.

Meni vise bode oci ovo:
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:801811-Vucic-Nadam-se-da-ce-Partizan-igrati-Evroligu

Bas bi bilo idilicno da Partizan zaigra Evroligu pa da pred izbore i on dodje da gleda nas i svoje Pantere.

Upravo, ne kupuje on nama EL nego sebi. Mora da preda Kosovo u najkracem roku, negde se spominjao kraj 2019, idu mu redovni izbori sledece godine.
Upregnuce sve moguce poluge samo da obezbedi jos 4 godine lopovluk.

I ja bih radije da ulozimo u stabilan tim nego da placamo EL i budemo dzak za udaranje. Ali EC i stabilnost ne donosi politicke poene. Mora da bude bombasticno (videti pod Trinkijeri), onda niko ne obraca paznju na to sto nemas prvu postavu. Tako se i limenke hvataju za trenera, bez obzira kakav smo ostali kadar uzeli.
Isto kao sto su se u fudbalu svih hvatali sa Sumu i njegovu cenu, a nama kao pojacanje na zadnjem veznom doveden Lola. :mrgreen:

Panteri nemaju dna niti granica, sta god da se uradi ili desi, postojace neka prica. Imaju ove sezone 30-50% skuplji tim sa sve strucnim stabom (i imace ga i dalje), i sad je uzasna situacija po njih, jer razlika vise nije da imaju 70-100% skuplji i bolji tim kao prethodnih sezona.

Evo ga Ostoja:
Svi znamo šta se dogodilo u finalu KLS, za suštinske promene na tom polju, borimo se kroz institucije, a ne kroz medije. Pred nama je još jedna važna stvar, a to je odluka borda Evrolige krajem meseca. Kakva god ona bude bila, mi ćemo nastaviti da se borimo za #KKPartizan

To je moj predsednik. :heart:
:gace:

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2019&mm=06&dd=21&nav_id=1557324

Lepo.
Čovek veoma realan i mislim da se na pravi način bori za Partizan.
On nemora ni da zna košarkaška pravila, bitno d aje vrhunski iorganizovao klub.
Šta vredi što si košarkaška legenda kada se bodeš noževima po kafanama?

Partiuzan se poslednjih godina nalazi u situaciji u kojoj je dosta dugo bila Zvezda.
Ako već neki kvlaitetan košarkaš mora da izgubi godinu ili dve da bi ponovo oživeo karijeru, onda je bolje i za manje para igrati Evroligu, nego za više para Evrokup.
Ta disproporcija i dovodi do razlike u kivlaitetu koju Partizan i sma mnogo više para ne može da stugnbe, izuzev ako Čović ne pametuje pa postavi klovna na mesto trenera(čitaj Alimpijevića).
Pozivnica za Evroligu je pokušaj Partizana da preskoči taj stepenik, i ja se nadam da će uspeti, jer samo novac ne igra ulogu kod odluke borda Evrolige, nego i novac i geografski položaj pre svega, koji će ove sezone posebno biti bitan za ligu koja će se skoro igrati tempom NBA

Kingsi zele odmah da dovedu Vanju, sto znaci da nama ide obestecenje. Onih 500-650,000 kol'ko vec. Nama, tj. Limaru, tj. Vucicu, u nadi da ce ih utrositi tamo gde treba. :whistling:

Jeste Vanja dosta sazreo ove sezone, nije sad skroz top i ludilo, al' solidan je bio. I imam utisak da ce na drugom mestu biti bolji nego ovde ikada, stvorila se neka nezdrava atmosfera. Decko najlosije igra na domacem parketu. Nasi mu zvizde jer su umislili da ce odma' biti Bogdan, panteri mu broje koliko je puta klimnuo glavom, i slicno. Verovatno bolje da ide, pre svega za njega.

Nisu ni do glavnih medija izasli clanci o (navodnom) BAT-u (Milutinov i jos neko), a Limar se vec oglasio, tj. klub.

A ovamo mogu da te kradu do mile volje, da ti uzmu pobedu i otrce u svlacionicu, da te Psiho zove pred trecu utakmicu plej-ofa ABA-lige koja ti odredjuje i narednu sezonu, da ti otruju igrace i prebiju pod blagoslovom Zandarmerije publiku sa decom u kaficu, ti ni rec neces reci.

#MiSmoSpremni

Sjajno, nadareno, duhovito i precizno. Svaka cast.

9fd2cbb3e7e31912f356ef815af40123441142c2.jpg

A sad, natrag Zeleznik. I poradi malo na pismenima preko raspusta, vidi da ti neko od starijih ukucana da neki diktat da vezbas pisanje, umesto sto blejis medju panterima. Jbt, jedna kratka recenica i uspes da je useres na kraju.

Ne bi me čudilo. Eto izvisili smo za A licencu zbog jebenog Prokoma koji ne postoji više. Sad nek ostanu verni sebi i daju Zenitu, pa će u Rusiji da bude vrela atmosfera u školskoj sali sa 157 ludih navijača.

Jedino sto sad nema Cibone pa da se preko bratskog hrvatskog gospodarstva i IDEA-e napravi neka kombinacija, a i ne verujem da su Zenit, Uniks, Ritas i ostali spremni na odustajanje.

Back