KK Partizan

Ovo je olako pusteno, cak sam i ja znao da ce Beron da zavrsi kao prethodnih puta. :roll: Jedino je Trinki namestio da bude preuzimanje sa brzim S.Jankovicem, ali gde je pomoc?

Ima i nesto vrlo zanimljivo kod poslednjeg kosa Berona, ali to cuvam za ove Pantere i njihovo poznavanje pravila.

Nema veze, sa ovako nepromenjenom i nekonzistentnom igrom svakako ne bi pobedili petu utakmicu. Samo bi gledali jos jednom ono maltretiranje. Svaka cast za borbu i trud, ali limiti su ocigledni cak i za vasarsku ekipu Pantera, ciji igraci ipak nesto bolje znaju sta rade na terenu od nasih. Ima mnogo razloga za to, nisu ni samo novci, nisu ni samo treneri, a o tome cemo svakako moci da razmisljamo narednih dana i meseci.

Nego, jel' Ostoja sad moze da se vrati na samit naprednjaka? :cool:

Nismo zasluzili poraz, ali katastrofalna zadnja odbrana. Licno sam se nadao da pravimo falul i uzamo loptu u svoje ruke..

To bi bilo to od Pionira

U jbt. sad videh snimak!

Zurnal: Prema pravilima 3 koraka su prekrsaj, u poslednja 2 minuta 4 koraka se ne vaze

Ko je pored tv-a. Jel stvarno niko ne sme da pusti snimak pobedonosnog kosa? Drzava bolida.

Poslednja izmena:
To kako su oni osvojili tacno ide uz njih, i poslednji kos je njihova poetska pravda. U to necemo da diramo, nas treba da zanima zasto nismo dorasli da makar kod kuce rutiniramo ove sibicare. Ne zbog neke strasne kritike, vise zbog sledece sezone.

Pojava ovog coveka na kosarkaskoj utakmici na +50 u hali, nadrealno. Kao Kusturicin film.

owuSDdZ.jpg

Ostoja je osigurac, veciti poltron i ljigavac, jedan od onih koji ce vecito da budu druga liga, ali i uvek na vlasti.
Za ove napredne moze svasta da se kaze, ali vrhunski vozaju ovaj narod, koji se bas nesto i ne opire. Ne bih se iznenadio da kupe El i za Partizan pa da se svi zabavljamo, dok oni odradjuju posao.

Trinkijeri vrhunski. Ako treba da izvucem poentu: "Sistem ne funkcionise." Ili mozda jos bolje: "Sigurno je tu nesto trulo, ali sta sad, predati se.." Skapirao je gde je dosao i deluje mi da nece ostati, osim ako ne dobije garancije.
Koje poltron Ostoja sigurno ne ume, ili nece da ispuni. Eventualno mozda odresi kesu..

Pitanje Trinkijerija je i pitanje koje me mesecima kopka. Suvise je on velik i ozbiljan trener da bi ucestvovao u ovoj u sustini izreziranoj predstavi za panterodelijske debilcice, ciganski mediokritet i lecenje kompleksa cokiju, nebojsi ilicu, braci vucic, itd. Ne znam. Covek bi trebao da ide i bavi se ozbiljnom kosarkom, a opet ako ode, opet se vracamo nekoliko koraka unazad i manje smo spremni za vreme kad ce proci vreme ove "Vuciceve sljake".

Ostoja je naravno od starta vidjen kao naprednjacki debil, onaj klasican, za mene je samo postojala neka nada da ipak van okvira bazicnog zaduzenja moze da se uradi nesto i za sam klub, ali vise dilema nemam. Sve sto on radi je zamajavanje i marketing. I sto je najgore, identicno je u svojoj sustini onome kako Coki vodi klub, osim sto je liseno one njegove kriminalne i sustinski iskompleksirane ostrice, vec ima taj tupi i ljigavi prizvuk.

Razmisljam kako cu se odnositi prema klubu ukoliko kupe EL, i nastave sa daljim ponizavanjem i zamajavanjem. Ne zato sto klub kao Partizan ne zasluzuje WC, vec zbog drugih stvari. Ponos nam se ljulja konstantno, a i moje strpljenje ima kraj. A sa druge strane, KKP je i dalje nesto sto ima odredjenu tezinu i znacaj, vredno zivaca, iako je dosta umanjeno.

Ja mislim da ne odrzavaju privid pobedivosti, da mnogo gube u prethodne 2 sezone jer su prosto skrnavi. Zavrsili su sa renesansnom fazom (dve sezone sa Rudonjom posto su pobedili i sklonili Vujosevica), i sad su dve sezone u nekom baroku sa svim ovim preterivanjima i nakaradnostima. Nije da nisu krali ni u renesansi (setimo se onih Dziletovih utakmica, lazinja i gudurinja i njihovih bravura), ali to je sitno po znacaju u odnosu na ovo. Rad od ove sezone se moze meriti samo sa onom njihovom prvom sampionskom sezonom, kad se moralo bas puno raditi van terena.

Ali odrzava se privid jednakih uslova, u kojima se svakako zna pobednik, a vecinska Srbija pod time misli da je Partizan favorizovan (jer njih vode nestranacke licnosti i oni svoj novac moraju da rode i propisaju), i koji bi bio zaokruzen davanjem WC i budzeta za EL.

Prosto, ovako je lakse za kontrolu, sa covekom direktno iz vrha, koji ce svirati po tacnim notama.

Jbt, mene je malo i od sebe sramota, koliko mi je laknulo sto je gotovo sa gledanjem tih idiota, ali koliko je ovo unapred izrezirano i jasno je sada jezivo.

Pokupise kos iz cetiri koraka, pustise vreme da iscuri do kraja, Beron i neki igraci sa sudijama otrcase u svlacionicu kao da su pokrali tezgu na pijaci, nasi tu nesto sire ruke u cudu i nikom nista. Kao, zalicemo se. Sad ti uporedi to sa normalnim finalima koja se resavaju na takav nacin.

Poslednja izmena:
Logicno mi je da ne postoji materijalna povreda pravila kada su sudije u pitanju. Oni su veceras izabrali da im se vise isplati da ostete Partizan nego da ih Covic jase. Isto im se vise isplatilo da daju u prvoj 20+ bacanja vise.

Eventualno, moze da prodje to sto su prekinuli utakmicu pre vremena. Kada je dat kos, pogledao sam na semafor i dalje se vrtelo. Bilo je barem pola sekunde.

Mislim da ce satro kazniti sudije, al ce im se to vratiti ispod zita. Kao kad Vucic uhapsi nekog svog, a ovaj za mesec dana ode u diplomatiju.
Krivo mi je sto Nikolic nije pokazao mu.d.a Bas sam ga nahvalio pre neki dan. O Ikinoj i Ukijevoj kicmi ne vredi raspravljati.

Koraci su sudijsko uverenje, ne moze cak ni da se proverava na ekranu, ali moze da se proverava koliko je vremena ostalo, a ostalo je izmedju 0,3 do 0,6sec recimo (dovoljno za kos iz odbojke ili cak normalan sut). Tako da, to drugo je materijalna povreda pravila.

Koraci su sudijsko uverenje, ne moze cak ni da se proverava na ekranu, ali moze da se proverava koliko je vremena ostalo, a ostalo je izmedju 0,3 do 0,6sec recimo (dovoljno za kos iz odbojke ili cak normalan sut). Tako da, to drugo je materijalna povreda pravila.
Dakle korake ne mozes da proveris?
Ne vredi snimak?

E pa onda namerna kradja. Nema tu price vise. Moro je da ukrade, zato je beron i uteko odmah i svi igraci...

Što bi rekli Ameri - are you ******* kidding me? I'm done.

Neka ih je sramota. Mislio sam da ništa ne može biti gluplje od tehničke Zagorca, al eto dočekasmo i to. Jako očigledna krađa, pustili su čoveka da napravi tri koraka za pobedu. ****** se, samo se prosto ******, u čemu je poenta sporta uopšte?

Bilo je koraka (samo malo manje ociglednih) i u prethodnim napadima koje je zavrsavao. Jednom je dobio 2+1 (faul Zagorca).

Uglavnom, bruka i sramota, cemu sudije i sudjenje sluzi ovde, da bi se coki, vucici i poltroni poput sluzavog tomica i slicnih zayebavali i glumili kosarkaske radnike i eksperte.

Cetiri koraka su bila, poslednji put spustio loptu pre trojke, Ivana Spanovic da mu pozavidi. A kls odavno nema svrhu osim da se raznorazni bednici izivljavaju.

Trazim barem jednu limenku koju je sramota, ali mi ne ide.

Beron svaki koš da iz koraka i na Kupu je igrao kolce. Ma nema svrhe se nervirati više. I neka dobiju na ovaj način, ciganski, to su oni, ide im uz karakter.

Prethodnih godina je to radio i Gudurinjo redovno.
Ajde sudije, coki, pritisak, neregularnosti, cigani=panteri, meni je to ocekivano.

Ali fascinira me kakvi su to igraci koji to rade, na taj nacin traze pobedu, raduju se takvim pobedama. Slave celu noc. :roll: Vidim na tviteru izdvojen neki snimak kako se Beron sprda sa tim koracima. Jbt, decko, i ti se posle nazivas sportistom i kosarkasem.

Prethodnih godina je to radio i Gudurinjo redovno.
Ajde sudije, coki, pritisak, neregularnosti, cigani=panteri, meni je to ocekivano.

Ali fascinira me kakvi su to igraci koji to rade, na taj nacin traze pobedu, raduju se takvim pobedama. Slave celu noc. :roll: Vidim na tviteru izdvojen neki snimak kako se Beron sprda sa tim koracima. Jbt, decko, i ti se posle nazivas sportistom i kosarkasem.
Sta ti je to cudno???? TO SU ONI!!!!
TERZA COVKE VUCIC BANDA LOPINGERSKA!!!

Sta ti nije jasno ? Ko sportista?
Igrac u derbiju iz gol auta po metra, jasno vraca loptu kangi i posle trci kangi da se svi raduju! I navijaci njihovi i klupa....

Gamad.

I ti nasao posle toga da se cudis?

To su instrukcije.

Ako je slika na netu prava, ladno su se zalili na KORAKE, a ne na vreme.
Ko god je pisao je ljigavac (ili ekstremno nesbosoban) koliko i limenke. Kao sto rekoh, ima da kazne sudije nesto mizerno i to bi bilo to.

Back