KK Partizan

Zagorac mora da nastavi ovako da igra svaku utakmicu ako misli da postane veliki igrač, predispozicije ima.

Ovi ne kupuju sezonske karte. Oni ih otmu i preprodaju. Grupa kriminalaca koja se naziva navijačima je ipak veće zlo od Vujoševića sa svim njegovim manama...

Slažem se u potpunosti s tobom.
Samo.....
Postojao je period kada je Partizan, iza sebe imao svu snagu državnog aparata.
Što se Vujošević nije tada oglasio?
Što s enije oglasio kada je to tek počelo, kada je bilo lako to saseći u korenu?
Dozvolio je da to uzme maha, da navijači postanu gazde u klubu, da vodje navijača Zvezde počinju da budu vodje navijača Partizana, jer tamo ima para i razumevanja za njihov kriminal.
I nemoj misliti da skidanje dresova i postrojavnaje koje smo videli na fudbalu nije krenulo prvo iz Pionira.
A u svemu tome svojim ponašanjem i izjavama veliki udeo ima Vujošević.

Što se utakmice tiče, očekivano.
Zagorac i treba da bude lider tima, a ne Vanja.
Velike utkamice se same igraju sa ovakvim rosterom.
Male će biti problem za ovakvu ekipu.

Slažem se u potpunosti s tobom.
Samo.....
Postojao je period kada je Partizan, iza sebe imao svu snagu državnog aparata.
Što se Vujošević nije tada oglasio?
Što s enije oglasio kada je to tek počelo, kada je bilo lako to saseći u korenu?
Dozvolio je da to uzme maha, da navijači postanu gazde u klubu, da vodje navijača Zvezde počinju da budu vodje navijača Partizana, jer tamo ima para i razumevanja za njihov kriminal.
I nemoj misliti da skidanje dresova i postrojavnaje koje smo videli na fudbalu nije krenulo prvo iz Pionira.
A u svemu tome svojim ponašanjem i izjavama veliki udeo ima Vujošević.

Није се огласио зато што је лако могао да наговори тај полусвет да,рецимо,целу утакмицу скандирањем некога вређа или да врши притисак на некога.Вујошевић је показао много пута по одласку из клуба колики је лицемер и колико је зло,да га нису занимали толико "часови љубави" колико лова коју је добијао,део наравно,од продаје одређених играча.Искрено ми је жао што је таква особа ипак део историје Партизана.

Kako znalac Kole rece, imamo problem s ovim malim utakmicama. :mrgreen: Ove slabije ekipe prave problem nasem mocnom rosteru.

Bas losa kosarka, inferiorni smo u svemu, bez mnogo energije, narocito ideja. Ovi su kvalitetniji i iskusniji, odradjuju nas samo tako. Vecini igraca ne sme padati na pamet da tako lako uzimaju suteve, previse se solira, lose se krece. U odbrani nas odradjuju na kvalitet, vezu 2,3 kosa kao od sale.

Mozemo biti srecni razlikom na poluvremenu.

Bravo, odlican zaokret u drugom poluvremenu, na kraju su momci jos i rutinirali zavrsnicu. :hahaha:

Jos jedna teska pobeda, ali opravdana uloga velikog favorita. :cool:

Energija Nikolica konstantno... Zagorac je povukao prvu seriju, a onda Bandja u finisu izvukao one trojke, tj. faul pa trojku... i za finis, Djordje-Jovana sa dva sigurna suta iz reketa, zapecatio sudbinu.

Probijen led u Pioniru, vrlo dobar posao u ova 3 dana.

Eto, večerašnja utakmica je slika onoga što sam rekao PRE neki dan, pa da podsetim one koji vole da prosipaju pamet POSLE meča.

- - - - - - - - - -

Bravo, odlican zaokret u drugom poluvremenu, na kraju su momci jos i rutinirali zavrsnicu. :hahaha:

Jos jedna teska pobeda, ali opravdana uloga velikog favorita. :cool:

Energija Nikolica konstantno... Zagorac je povukao prvu seriju, a onda Bandja u finisu izvukao one trojke, tj. faul pa trojku... i za finis, Djordje-Jovana sa dva sigurna suta iz reketa, zapecatio sudbinu.

Probijen led u Pioniru, vrlo dobar posao u ova 3 dana.

Ne zna više šta da kaže, pa kao u školi kad učeteljica da prvačićima.
-Ajde deco, da mi prepričate to što ste videli.......

I onda to servira ovde kao komentar.:hahaha:
Verovatno Dejanu Matići i Stivi Vonderu koji ovo čitaju......:hahaha:

To je to, u određenim delovima utakmice kao nekada. Pionir se trese, grmi, ovi naši carevi na terenu bukvalno u borbe, bre momentu, ubilački pogled u očima i odbijanje da se izgubi utakmica. Muda nam se vuku po podu otprilike.

Zagorac je fenomenalan. Već se iskristalisao u pravog lidera ekipe. I mnogo mi je drago zbog njega, burazer živi svoj san, igra za Partizan. Nikolić isto, kakva odbrana, pravi pit bul, agresivan je i non stop je u zoni kontakta sa igračem, od njega se odbijaju lagano, ma reči su tu suvišne. Si je doista dobrog doneo, u odbrani je odličan na strani pomoći, sve radi.

Mora četvorka što pre, da se rastereti Rade malo, ne bih voleo da konstantno igra 35+ minuta. Kad dođe Janković sve će to lepo da se posloži. Takođe, greh bi bio da zaboravim da spomenem Vanju. Vidi se da je malo sazreo, ima veće poštovanje prema lopti, racionalnije i raznovrsnije igra, trudi se da napada prodorom... Šut se vratio tako da je super za sada.

Čanak raste sa ekipom i to je još jedan plus. Takođe odavno nismo imali u ekipi ovoliko Grobara, sve puca od Partizanštine. Ma sve u svemu prezadovoljan sam. Bravo Partizan lavljeg srca! Teraj dalje!

Na pitanje koliko puta "izgori" na ovakvim utakmicama, Zagorac je odgovorio: "Deset puta".

Usledilo je i pitanje ko ga "gasi" u takvim momentima.

- Gagić me gasi, on je tu neki glas razuma - rekao je Zagorac.

Kratka horor prica. :mrgreen:

Juce sam, mislim, oborio rekord u kasnom dolasku na utakmicu, usao na 4 minuta pre kraja (i tako na sledece 2 u EC nazalost). Video pobedu, obradovao se i odgledao na miru posle snimak. :mrgreen:
Zagorac, Nikolic, Si i tango smrti :worth: I Gagic koji je verovatno presudio na kraju. Sto neko napisa, on je uvek igrac odluke, ili za nas, ili za protivnika.

Ovom timu fali jedan KJ i da se pokrljamo bukvalno sa svima. Bice padova, ne mozemo cele sezone da igramo ovako ludacki. Ali zelja sa kojom igraju i sreca na kraju su neprocenjive.

Pod naprednjacima smo, proslo je vreme zivljenja od prodaje ulaznica, sezonskih i igraca. Sad samo slusamo sefa. :cool:

Bice neugodno u Baru. Mornar je pobedio veceras, probili su led i bice bolji nego u prvim utakmicama. Ali to nije onaj Mornar od prosle sezone...

Kratka horor prica. :mrgreen:

Juce sam, mislim, oborio rekord u kasnom dolasku na utakmicu, usao na 4 minuta pre kraja (i tako na sledece 2 u EC nazalost). Video pobedu, obradovao se i odgledao na miru posle snimak. :mrgreen:
Zagorac, Nikolic, Si i tango smrti :worth: I Gagic koji je verovatno presudio na kraju. Sto neko napisa, on je uvek igrac odluke, ili za nas, ili za protivnika.

Ovom timu fali jedan KJ i da se pokrljamo bukvalno sa svima. Bice padova, ne mozemo cele sezone da igramo ovako ludacki. Ali zelja sa kojom igraju i sreca na kraju su neprocenjive.
Kasniš na utakmice Partizana? Opravdanja nema, ako je do žene razvedi se, ako je do posla daj otkaz. :mrgreen:

Mora doći do pada i trenutka kada zaređamo par poraza, tu će se videti pravi karakter ekipe, mada ja iskreno ne sumnjam u isti jer, kao što rekoh, nikad više Grobara u timu.

Premekan ulazak u utakmicu sa sve Lendejlom i Pecarskim, a oni su probili led na prosloj utakmici i sad budze samopouzdanje trojkama i rampama. Sto bi Muta rek'o, trpaju nam m__a u usta. :lol:

Njih se.re, a mi nismo dosli na utakmicu. Tesko ce ovo da ide. Ubacili su nam za poluvreme onoliko trojki koliko ubacuju inace na celoj. Imaju 70% za 2 i 50% za 3. Mi 32 i 20.

Vanja i Zagor da se samaraju medjusobno na poluvremenu, da se trgnu. Gagic ne mora, on vec bije svoje.

Inace, da preporucim hrvatskog komentatora sa arene, znam da svi jurimo strimove. Vrlo realno prenosi, cak sa dozom britanskog humora.

Relationship goals :mrgreen:

DpexqC0X4AEyaFY.jpg:large

Poslednja izmena:
Steta je sto Partizan nema nekog iskusnijeg pleja. Pejdz nije ni blizu Gosa od prosle godine i iako nije los igrac, mogao se naci kvalitetniji plej koji bi u ovom trenutku dao veci doprinos. Ocekujem da se uskoro prikljuci Jankovic koji ce ispod kosa sigurno doneti cvrstinu u odbrani i vise opcija u napadu.

Nema mnogo mudrosti, dali smo im mnogo prostora na pocetku. Usli su motivisanije, izgradili samopouzdanje, i kad su se nasi vratili u mec, uvek su imali resenje sa teskim sutem za 3p.

Dakle, Mornar definitivno probudjen, bice nam izgleda rival za plej-of, ali odlicno je uprkos porazu sto su se momci vratili i verujem da ce nadoknaditi u Beogradu ovaj mali minus, za medjusobni skor.

Osim naseg ocajnog ulaska u mec, presudila je i neartikulisana borba, mnogo gresaka, narocito u trecoj cetvrtini.

Jako je tesko vracati se iz minusa od skoro 20 pa jos preokrenuti, videlo se odma' da nece to ici, a Vranjes je stavio na to tacku sa onom trojkom sa 9m.

Back