Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.231
Ode 200,000 u zeleznicku kasu. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Srećan Janković svima koji slave. Kaže Tegi da je potpisao i da je moguće da zaigra sutra.![]()

Bitno je samo da se napakosti suprotnoj strani.
Meni je tu veci problem sto ja u upravi ne vidim ko ima viziju da proceni da li Canjka treba cekati ili ne.
A Karapandžić nama nije bio ni u planovima, ali kapiram da će mali čovek sa velikom torbom to predstaviti kao svoju neverovatnu pobedu. Nas baš briga, imamo Trifunovića, imamo malog Mateju Gorunovića koji su talentovaniji i veći prospekti.Pudla imala spreman odgovor na Partizanovo dovodjenje Jankovica - doveo je klinca 2001. god iz naseg kluba, navodno jedan od visoko rangiranih prospekata u svom godistu.
Mozes misliti, ali sta radi neko ko je opterecen, iskompleksiran, i bolestan u glavu...![]()
Poznata su vaša otimanja igrača tako da samo nemoj ti da pametuješ.Kakav bot. Pa tako ste vi cokijevci doveli tog igraca, i Jovanovica, Radicevica, Rakicevica... Svi pusteni niz vodu samo da ne bi presli u Partizan... I jos botovanje preko mreza i saopstenja, cimanje da se igrac sto kasnije pusti, maltretiranje, tako svojstveno vasem gazdi i predsedniku vaseg novog klubica.
I jos nemas blama nego dolazis ovde da botujes. Ali sta reci za navijaca zeleznickog Zvezdo-FMP-a, obraz djon. More mars na RSB.
Jankovic je znacio veceras, ako se po jutru dan poznaje, bice pojacanje.
Uzasna kosarka, pad forme smo i ocekivali ali moralo se nesto odbraniti. Sve ovo ide na dusu Canjku, ali treba trpeti i trenera, a ja se nadam da ima dovoljno stofa i da uzvrati. Problem je sto nam je EK skoro pa pusten niz vodu. Sve ekipe u grupi su nam ovakve, prosecno-solidne, iskusnije i imaju dovoljno kvaliteta da nas izrutiniraju, sve dok se mi trazimo kao ekipa.
Sto se tice novog Amerikanca, rezonski je sacekati last cut da bi doveo igraca, ali on se dovodi na mesto Marinkovica, Aranitovica i Zagorca. Meni to nije rezonski. Ali kad vidim zasto Zagorac jos nije napravio neku karijericu iako je sve pokusavano kod njega... pola-igrac, pola-povreda... Mozda i ima rezona, ako ce nam projektovani lider presedeti trecinu sezone rovit ili povredjen... Videcemo. U suprotnom, bacanje para, koje je nadam se Ostoja pribavio od sefa svoga ******og.