Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.805
Preko trrnja do zvezda. Bilo bi steta da je ova nasa mlada ceta izgubila, moze Cedevita imati brdo novca, strance, ali ime se ne kupuje preko noci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ocekivano slabije drugo, nemamo mi ni rotaciju da sa onakvom energijom igramo celu. Skuplja su ekipa, krenuo ih je sut, Slovenci pripomagali kad god su mogli. Povlacenje mrezice bez kazne, peta licna Gagica itd. su za anale bescasca.

Oni su krali od druge cetvrtine i to im se moglo jer smo vodili +20. A zavrsili su time da smo imali 14 sekundi za nov napad i da su stelovali i pomerali vreme. Materijalne povrede pravila.
Kriminalna liga, ali od koga je osnovana...![]()
E ta situacija mi nije bas najjasnija. Ok, ima ono novo pravilo da trener moze da bira posle TO da li zeli loptu pod kosem i 24s ili polje napada i 14s. Ali zasto smo mi posle isteklog napada dobili loptu u polju napada i 14s umesto pod nasim i 24?
Sasvim normalna utakmica, potpuno realno sudjenje ceo meč.....
Ali imao je nekoliko poteza, kao onaj prodor na polaganje u finisu, kad je menjao ritam driblinga, poprilicno inteligentno. I naravno, preuzeo odgovornost svaki put.Po JTD standardima svakako, gde se maksimalno zasticuju najbogatiji kluboviVan komentara zaista. Sudije su zasluzne sto je Cedevita uopste spustila ispod 10, svojim sviranjem dvostrukog kriterijuma. Posle toga su se smirili i ostavili igrace na miru, mada je bilo situacija tipa, Alonso trazi faul, naprave ovi dva, svira se tek treci posle nekoliko sekundi. Jbg, celu utakmicu pustaju mlacenje Partizanovih kosarkasa, navika, trebalo im da se prilagode.
Mene zanima da li ce Marinkovic zaista postati ove sezone jedan od lidera i pouzdan igrac. Ima osnova za to zbog poslednje 3 partije, gde je pruzio konstantu i visok nivo.
Kako on uspeva da uradi sve to, kad mu je pola poteza i dalje nerezonsko i suvisno, sa onim insistiranjem na sutevima van balansa, nije mi jasno.Ali imao je nekoliko poteza, kao onaj prodor na polaganje u finisu, kad je menjao ritam driblinga, poprilicno inteligentno. I naravno, preuzeo odgovornost svaki put.

U prvom poluvremenu je Partizan igrao pozicionu odbranu, presecao lopte i imao dosta kontri, igrao na angazovanje i trcanje protiv ocito ocajno pripremljene Cedevite. Nije bilo ni potrebe igrati "u meso", niti ovaj Partizan moze to protiv ovoliko fizicki jaceg protivnika. Prosto su koristili brzinu, a ne snagu.
Cedevitino stizanje minusa od 20 potice iz suvog kvaliteta igraca, suteva preko ruke koji su ulazili na isti taj kvalitet, i umirivanje Partizanovih igraca konstantnim faulovima od kojih im je sviran svaki treci. Uz pomoc slovenackih sudija su se cupali.