Videh, i presece me nesto.

Na Daloa mislim.
Miler nije bitan sraf u onome sto Canak pokusava da napravi. On je bio idealan za onu Mutinu indijanstinu, na postavljen napad je 50 posto slabiji igrac. Mi da bi usli u PO u sutini ne smemo da kiksnemo ni jednom do kraja, napravimo eventualno neki brejk protiv jacih i nadamo se da ce nam se ostali rezultati poklopiti. I sve to da bi nas neko ispreskakao, a vec smo kiksnuli u startu 2/3. Sada je najbitnije da se ekipa (tu mislim narocito na Nenada) upozna i uigra, kako ne bi potrosili jos jednog dobrog coveka i nekoliko obecavajucih klinaca.
Aranitovic igra previse za moj ukus, ipak je to decko koji je pre punoletstva "prelezao" 2 puta tesku povredu. Navijam da uspe iz sve snage, ali moraju biti pazljivi sa njim.
Mislim da je dogovor sa Vanjom prioritet. Nije on jos uvek igrac za velike klubove. ali moraju da vide da li on zeli da se jos uvek bakce sa nama. Ako zeli, produzetak ugovora za jos 2 godine bi bio pogodak.
- - - - - - - - - -
Pre neki dan je muceni Svetislav u stilu danasnjeg zeleznickog mejnstrima trovao (verujem bez zle namere, vec zato sto samo zeli da se ulize vladajucem naprednjackom ukusu) o Partizanovom sistemu rada sa mladima, koji je zrtvovan zarad titula. U tom svetlu se uvek vredi setiti Partizanove dece koja mogu da se pokazu na najvecem svetlu.
Imao je i biser kako je Zvezdin "sistem" sa FMP-om kao filijalom pravi nacin da se u isto vreme i razigravaju mladi i da se ide na rezultat.
Naravno Svetislave da je imati 2 tima (odnosno 40-50 igraca odjednom) u istom rangu takmicenja koji mogu da se rotiraju kako im volja pravi sistem. Jeste malo protiv pravila, ali je sjajan sistem.