Number3
Ističe se
- Poruka
- 2.274
Pise Blic da je nas novi centar, pazi sad, Dordje Gagic!
Doduse nije Tegi potpisao pa da budemo sigurni.
Sve, ali da ovog magarca vracaju. Pa lik nas je napustio (nagovoren ili ne svejedno) u sred sezone cim je dobio priliku zbog 2 neisplacene plate.
Mislim, za nase ostale centre je Karl Meloun, ali to vise govori o njima nego o njemu. Gomilanje drvenarije se nastavlja. Ako je prosek poseta u Pioniru pao na 3,5k, sad ce da padne za jos 500, a bar 1000 njih ce da zvizdi ovom glavonji.
Edit:
Potvrdio Misko. Ja i dalje ne verujem sta su uradili. Jos po twittu cenim da je potpisao ovu i sledecu sezonu. Odoh po Bromazepam family pack.
Doduse nije Tegi potpisao pa da budemo sigurni.Sve, ali da ovog magarca vracaju. Pa lik nas je napustio (nagovoren ili ne svejedno) u sred sezone cim je dobio priliku zbog 2 neisplacene plate.
Mislim, za nase ostale centre je Karl Meloun, ali to vise govori o njima nego o njemu. Gomilanje drvenarije se nastavlja. Ako je prosek poseta u Pioniru pao na 3,5k, sad ce da padne za jos 500, a bar 1000 njih ce da zvizdi ovom glavonji.
Edit:
Potvrdio Misko. Ja i dalje ne verujem sta su uradili. Jos po twittu cenim da je potpisao ovu i sledecu sezonu. Odoh po Bromazepam family pack.

Poslednja izmena: