KK Partizan

Igra negde u domovini, ne znam detalje. Dal je raskinut ili "pozajmljen do daljnjeg"..

Ostoja: Ni u jednom trenutku Vučić nije smetao da Partizan napravi bolje rezultate. On je dovoljno pomogao nama i dovoljno pomaže. Pre neki dan me zvao i kaže: "Ovaj vam je slab, na toj poziciji ste tanki...". Ali moramo i sami nešto da uradimo.

Sunce ti ala je ovaj limar omasio skretanje. :hahaha:

Predsednik, premijer, kandidat za gradonacelnika Beograda, Bora i Negotina, a ocigledno i pretendent na klupu Partizana, studira nase utakmice i savetuje Ostoji koga da dovede. Popravi mi dan sa ovim. z:mrgreen:

Poslednja izmena:
Panterski umnobolnik. Ali da, dobro se secamo da je Tadic zvao Vesica i Ziku Pauka da im sugerise kadrovska resenja, tako da je sve OK.

Sto se naprednog limara tice, za ovako kratko vreme se izlupetao i izleteo sa obecanjima vise puta (da ne upotrebljavam reci kao "slagao"), podize pa spusta lestvicu ambicija, nema misljenje o Obradovicu i Ivkovicu ali je na telefonu sa Vucicem, i UPPR mu je realna opcija - i to UPPR koji bi bio verovatno po zakonu i mnogo tezi od Coviceve protivzakonite sprdnje koju je sproveo uz pomoc Djilasa pa Vucica.

Политикант се огласио поново:
5a5e0920-ead4-4462-ae25-02600a0a0ad9-screen-shot-2018-01-16-at-15-14-04-preview.png

“Dabogda država bila još veći 'neprijatelj' Partizanu”

16. 01. 2018

Ostoja Mijailović, predsednik Košarkaškog kluba Partizan, tvrdi da država preko sponzora daje 1,5 miliona evra crno-belima i zato ne razume priče “da država želi da ugasi ekipu iz Humske”.
On, takođe, ističe da je taj iznos duplo veći kada su u pitanju davanja Crvenoj zvezdi.
Deo simpatizera i navijača Partizana misli da je Ostojić kao naprednjak došao “da zakuca poslednji esker u kovčeg Partizana”.
“A šta rade ti naprednjaci? Oni, tačnije država, preko raznoraznih sponzora i ugovora donose nam 1.500.000 evra godišnje, kao što Zvezdi donose duplo više, je l tako? I onda država koja daje tolike pare želi da zatvori Partizan. Pa, dabogda država bila još veći neprijatelj Partizanu. Situacija je teška i ne treba je otežavati. Ne treba se siliti nad nekim ko je u problemu. A, to što će oni na svojim telefonima da pišu komentare, mene to ne zanima. Ja dobro znam ko sam, šta sam, šta znam, a šta ne znam da radim”, rekao je Ostoja Mijailović u intervjuu za sajt Espreso.
Na pitanje da li sa predsednikom Aleksandrom Vučiće ponekad priča o Partizanu, predsednik crno-belih kaže:
“O tome smo pričali pre nekoliko dana. Istina je da on navija za Zvezdu, ali nije istina da ne želi stabilizaciju Partizana. Želi da nam pomogne, nekoliko minuta smo pričali o tome. Zašto bi predsednik države koji je svestan da su navijači Partizana, njih 2.500.000, njegovo biračko telo, mrzeo svoje birače?”
Ostojić je objasnio i odnos sa Duškom Vujoševićem, nekadašnjim trenerom s kojim je zbog dugova razmenio mnogo oštrih reči.

“Ranije u Partizanu nije postojao ni UO, ni predsednik kluba, postojao je samo jedan čovek koji se za sve pitao. On se zvao Duško Vujošević, to svi govore. Nisam bio u klubu i ne mogu da optužujem čoveka koji je ostavio veliki trag, ali mnoge stvari koje se oko njega dešavaju mi ne prijaju. Kao ni mnogim partizanovcima. Bez obzira na sve šta je on izjavljivao, ne želim nijednom svojom izjavom da ga uvredim. Obaveze prema njemu nisam ja napravio, napravio je on sam prema sebi. Ostoja mu ništa nije dužan. Duško je čovek od dostojanstva i uveren sam da neće uraditi ništa što bi naškodilo klubu”.

Ima predsednik Partizana mišljenje i o Crvenoj zvezdi i Nebojši Čoviću.
“Ne želim da vodim Partizan na način na koji on vodi Zvezdu. Ne želim da budem apsolutista, da se sve vrti oko mene. Čović je, doduše, pokazao da zna da vodi Zvezdu, pokazao je rezultate i on ju je doveo u položaj u kom nikad nije bila. Ali, nije je on doveo tu jer je neki preveliki umetnik, nego samo što je Partizan mnogo pao. Meni ne smeta ništa što Čović radi, ali Zvezdu ne volim. Kad Zvezda igra, ja televiziju ne gledam. Kao što on ne voli Partizan. Niko ne može da me natera da ih volim. Videli ste kroz razne komentare, oni pričaju da je Partizanu loše, a njima dobro, ali tu nije kraj - oni nam žele još gore".
http://sport1.rs/clanak/224/dabogda-drzava-bila-jos-veci-neprijatelj-partizanu
видећемо се ми на крају мандата.

To je samo drugi deo intervjua od pre koji dan. Nije on Svakosatno Klepetalo kao Vucic ili Covic, a valjda nece biti... Nije mu to uloga. Njegova uloga je da bude Vucicev kontrolor u najboljem slucaju, a u najgorem bas ono sto pise u intervjuu - da zakuca ekser.

Dovedosmo i poslednje pojacanje za ovu sezonu, Bandja Sy, nemam pojma kako se izgovara z:mrgreen:

Francuz igra 3-4, ono sto Cakar treba da igra, ali ne igra, jer on igra dobro samo kod Mute (kad nije na bolovanju).

Sva sreca kompletirali smo roster na vreme, 6 kola pre kraja kada su bar 2 ekipe u boljoj poziciji od nas kad je PO u pitanju. I da primetim da su Gos, Sani i Salic jedini "novi" igraci koji u stvari igraju, a dovodili smo igrace na veliko. Bravo kreteni!

To je samo drugi deo intervjua od pre koji dan. Nije on Svakosatno Klepetalo kao Vucic ili Covic, a valjda nece biti... Nije mu to uloga. Njegova uloga je da bude Vucicev kontrolor u najboljem slucaju, a u najgorem bas ono sto pise u intervjuu - da zakuca ekser.

On namace omcu, sef nam izmice stolicu, prosta podela rada.

Taj nece biti zastupljen kod Canjka, sudeci po njegovim recima.

Може ли још нека реч о томе,нисам то испратио?Због чега ?
Хвала...
И мислим да је стварно велика штета не давати му минуте да игра...и расте....
Чини ми се да је баш потенцијал...

Ostoja nam formira tim u januaru, dobro pa nije februar. Taman da pruzimo mutantu zestok otpor u kupu ako nas ponovo ne potruju i taman da se u junu jos bolje uigramo za sparing partnera u Kls plejofu.

Може ли још нека реч о томе,нисам то испратио?Због чега ?
Хвала...
И мислим да је стварно велика штета не давати му минуте да игра...и расте....
Чини ми се да је баш потенцијал...

Rekao je da on igra samo jer nema ko drugi. Mislim da mu nije spreman da isprati timski i defanzivno ono sto on hoce. Potencijal svakako ima, pokazao je.

Ne znam, i jos dovode ove crnce sa dna kace.

Odlicna utakmica s obzirom na to da su igrala i 2 nova igraca. Po prvi put imam utisak da ove sezone gledam KKP - igraj svoju igru, bori se, i kad ide lose, znas da nece dati protivniku da se odlepi i da ce okrenuti i skrckati pobedu do kraja.

Velickovic povukao energijom u trecoj, Aranitovic resio utakmicu, odbio im poslednji nalet. Velickovic naravno kao i uvek rupa u odbrani, a ovaj mali odlican u oba pravca. Zali boze tela Marinkovicu i Salicu kad mozga nemaju, a Gagica da ne komentarisem. Napravi zakucavanje pa atraktivnu rampu, pa mu odma iz auta protivnik primi loptu iz auta i ocas posla napravi 2 faula i leti iz igre.

Uvek zabavne utakmice sa Cibosima. Novica nastavlja da bude motor ekipe, stuca i trokira kadkad, al izvlaci kola uzbrdo. Gagic odigrao odlicno, drzao nam je reket kad god je bio u igri, ocigledno je da nema snage za punu utakmicu. I naravno ovi ludacki potezi na kraju, napalio se budak, ispao iz igre, ne moze da sedi na stolici cupka i smeta ostalima. z:mrgreen: Sani solidan u oba pravca, jedan od igraca koji bi imali mesto i u Duletovom Partizanu. Nista spektakularno, ali borba na vrhuncu. Mnogo mi je krivo sto je Vanja u kontraritmu, i dalje mislim da moze je (u perspektivi) jedan od nasih najboljih igraca.

Djoko je bas kvalitetan komad budale. Sto je najgore, on kad upadne u minus fazu, tu nema nazad. Znaci Canak pred utakmicu da upali svecu i pomoli se da Djoko nece da prezupci. Ubaci ga na 5 minuta da vidi kakva je situacija, ako ide super, ako ne klupa i vise srece drugi put.

Ovaj novi plej odigrao prilično tanko protiv Cibone.
Nadam se da je to samo posledica nepriviknutosti na novu ekipu.

Banđa će biti od koristi. Od njega ne možemo da očekujemo neki značajan napadački repertoar, a i defanzivno je tanak kada brani jedan na jedan.
Međutim, on može da "visi" na obruču i protrčava uz čeonu liniju kako bi uhvatio neki ofanzivni skok ili asistenciju za alley-oop.

Mene je prijatno iznenadio mali Gavrilović. Odradio je jako korisne stvari, posebno u defanzivi.

Odbrana na picku mora da se popravi, posebno defanzivne rotacije kod iskakanja.

Generalno, vide se pomaci u igri, ta energija, borbenost, ono što je Dule nekad znao da usadi igračima.

Lukovic skoro da sam ima veci ucinak od svih nasih igraca koji su igrali centra, tu brojim i Gavrilovica, Cakarevica, pa i Novicu, koji su svi glumili u virtuoznim bravurama bivseg nam trenera. A i zasluzio je i on i Mornar da udju u PO. Ako dovrse Zadar, a sva je prilika, jednom nogom su vec tamo. Nama su potrebne 2 pobede vise od njih u 5 kola, a raspored nam je cak i malo tezi.

Ovaj tim je sezonu mogao da zapocne sa Lukovicem, Bircevicem i Vrapcem i ne bismo imali vise od pola sezone problem da nam skidaju loptu sa glave i ubacuju 80 posto za 2 jer odbrana unutra ne postoji. Umesto toga su nas zatrpali sa Obradom, Ozijem, Djokom, Muta doveo svoju rodbinu, cetvoricu igraca od kojih jedino Gavrilovic sada radi nesto po nekoliko minuta, na borbu jer znanja objektivno nema.

Edit:
Odradio Mornar posao do kraja, bravo za njih. Odlicno rade i ove i prosle sezone. Deluju kao zdrava prica.
Brat Luki se zaustavio na 34 indeksna poena, kako bi njegov najbolji drug Novica ipak bio MVP kola. :konfete:

Poslednja izmena:

Back