KK Partizan

Muka mi je pripala od naseg zatvaranja reketa. Smesno, tuzno i zalosno. Kao da ne treniraju.

:think:

Mala je ovo razlika za ovoliki broj pogodjenih trojki, plus su oni svasta ispromasivali. Doduse, skok nam je za zatvor, pa ovi kad promase mogu da probaju ponovo.

Ne mogu da verujem da cu ovo da napise, ali prizeljkujem Obrada. Samo da proverim dal bi on nesto zagradio.

Zagorac na Areni prica da navija za Partizan i da bi rado igrao za nas. A da je sve do njegovog menadzera i uprave Partizana.

Zlatna koka[SUP]tm[/SUP] mu je od karijere imala 3 sezone u fckin Megi, otkaz u NBA i nema klub sredinom novembra, a ovaj pokusava da ga uvalja kao da je Durent licno.

Ajde, konverzacije radi, koliko mislite da treba da kosta Zagorac? Ja bih rekao, 100-150k za jednogodisnji, 350-400 za dvogodisnji, 600-700 za trogodisnji, naravno mislim na platu zbirno.

Poslednja izmena:
Zalizani pokusava preko nas (svi oni silni natpisi o "zavrsenom" transferu) ili da digne malo cenu (kao, trazen je), ili da ga uvalja Panterima, kao sto su se ovi polakomili za Radicevica, Jankovica i Jovanovica jer smo ih mi trazili, a onda se ispostavilo da su momci korisni taman koliko i probusen kurton, a kostaju oko pola milke zajedno. I naravno, kad i ako mu sve propadne, Zagorac ce doci u Partizan za neku solidnu ali ne preveliku cenu (neka bude tih 150 hiljada), to ce biti ljubav prema klubu i tako ta prica.

A naravno, nama Zagorac nece resiti niti jedan jedini problem.

Zalizani pokusava preko nas (svi oni silni natpisi o "zavrsenom" transferu) ili da digne malo cenu (kao, trazen je), ili da ga uvalja Panterima, kao sto su se ovi polakomili za Radicevica, Jankovica i Jovanovica jer smo ih mi trazili, a onda se ispostavilo da su momci korisni taman koliko i probusen kurton, a kostaju oko pola milke zajedno. I naravno, kad i ako mu sve propadne, Zagorac ce doci u Partizan za neku solidnu ali ne preveliku cenu (neka bude tih 150 hiljada), to ce biti ljubav prema klubu i tako ta prica.

A naravno, nama Zagorac nece resiti niti jedan jedini problem.

Ja imam dojam da on nece tamo. Bas je dosta lepog rekao o Partizanu, deluje dovoljno pametno da ne bi sam sebe doveo u situaciju da ga mazu nedelju dana kasnije. I prosle sezone je Zalizani zeleo da ga posalje u Zeleznik, i kinta i EL, ali je Rade odlucio da bi radije u Megableju jos godinu dana.

Naleteo sam u nekom magazinu na tekst u kom ovaj (Rade, ne Misko :mrgreen:) daje svoje preporuke sta kupiti na sajmu knjiga. Ako nista, zbog toga bih voleo da ga vidim kod nas. Tepa 2.0 jbt. :mrgreen:

Nama ni Lebron ne moze da resi probleme, Muta bi ga prozivao da ne razigrava mlade igrace i drzao na klupi u EC. Mi do nekog rezultata mozemo samo na neku ludu seriju, kvaliteta za tako nesto ima, al tesko kad nas predvodi budala.

Poslednja izmena:
David Pick
Hearing that Rade Zagorac, waived by Memphis, is committing to sign with Partizan Belgrade.

Nista od Zagorca, ovaj ne moze da ubode ni kada je neko zaista povredjen, a kamoli transfere. :mrgreen:

Zanimljivo je gledati transformaciju Zagorca u ocima zvezdasrbije posle onoga sinoc. Kratak je put od preskupog mega talenta do propalog prospekta. :mrgreen:

Veceras cemo po postavi u prvih 5 minuta da vidimo da li idemo na pobedu ili razigravamo reprezentativce[SUP]tm[/SUP]. Ako krenemo mutavo sa decom i primimo 3,4 trojke odmah, mogu da kupimo kokice i odgledam do kraja kao pozorisnu predstavu. Mada imam osecaj da cemo odigrati takmicarski. Muta je neradnik, ali nije glup da okrene publiku protiv sebe u prvih 2 meseca.

Picku je Zalizani izvor (dez)informacija. Setimo se slucaja Marjanovic, kad je ona glavudza od Rudonjinog pomocnika davao Picku intervju kako je ovaj igrao sa slomljenim stopalom.

Dokle trpeti mutavog klovna? Cirkus od napada , odbrana je crtani film...
Trcanje ko muve bez glave uz promasaje i defanzivni skok koji je haotican...

Jedna ispod prosecna ekipa alba, nas cepa s pola snage... Na sta smo spali...
Mutaci konju sto pre napolje i u reprezentaciju da glumis dvorsku ludu...

Sta reci osim da smo simpaticna mutisha ekipica. Pravi covek u pravom trenutku na pravom mestu.

I posle hajd da pricamo o Zagorcu. :)

Inace, ako neko nije znao (verovatno Mutisha), ovo nam je poslednji voz za borbu u EK. Ekipa izgleda kao da igra protiv MZT-a neku pripremnu.

http://mondo.rs/a1057022/Sport/Kosarka/Miroslav-Nikolic-izjave-posle-meca-Partizan-Alba-80-96.html

Nikolić: Ako neko može bolje...

"Došao sam ovde sa željom da nešto napravimo, ali u Evropi - teško. Pogledajte malo ko igra za nas. To su sve 'bek-ap' igrači. Ja pokušavam od Marinkovića da napravim lidera, guram Pecarskog, kao što sam tokom čitave karijere gurao mlade igrače... Dovodili smo pojačanja u hodu... Ja drugačije ne mogu. Ako neko može bolje, nije problem da ja odem".

http://www.novosti.rs/vesti/sport.2...a-vratio-na-parket-da-odradi-suterski-trening

POGODILA GA LOŠA PARTIJA: Miler se posle poraza vratio na parket da odradi šuterski trening

DOn8q0pXkAAQ8vn.jpg

Najgora nasa utakmica u Pioniru ove seyone. Nista nije valjalo. Trener, navijaci, igraci. Tim redom. Izasao sam 3 minuta pre kraja jer je poceo da me drma neki virus, zazalio sam sto sam uopste otisao. Citam da su jedni terali Mutu na kraju, drugi zvizdali ovima sto teraju. Ako neko zna sta se sve izdesavalo nek napise.

Ali kakvih likova ima, pucamo po svim savovima, oni gadjaju sudije i zvizde Andricu. Jeste, Andric nam je najveci problem.

Jedino simpaticno na celoj utakmici, navijanje Defense, defense! :mrgreen:

TUGA! Spremao se da gleda crno-bele sa Albom i umro u Partizanovom dresu: Srce Strongmenovog oca nije izdržalo još jednu utakmicu

http://www.kurir.rs/sport/kosarka/2...gmenovog-oca-nije-izdrzalo-jos-jednu-utakmicu

Ivan Jovanović je bio profesor i sportista bogate naučne i sportske karijere. Bio je redovni profesor košarke na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja i gostujući profesor u Novom Sadu, Skoplju, Prištini i Banja Luci.

Ivan Jovanović bio je i košarkaš KK Partizan od 1948. do 1959. u generaciji sa Borom Stankovićem, Radomirom Šaperom, Mirkom Marjanovićem i drugima. Nakon igračke karijere trenirao je juniorsku i žensku ekipu KK Partizan.

Spremao se da gleda na TV Partizan Alba. Našli smo ga u partizanovom dresu. Umro je u 85. Imao je lep život. Bio pun energije.

Poslednja izmena:

Back