KK Partizan

Vrabac na instagramu. :worth: Interesantni su mi lajkovi, vide se Miha i Hecer. Ispod se javio Lukovic.

20994312_680403515488662_5015095585277418815_n.jpg

A nas BCPartizan je u fazonu: "Cestitamo rodjendan nasem navijacu Number3!!!" (nije mi rodjendan). Za to vreme ce Tosine twitterasice i avangardni duduci da mantraju "Neko je Lovernj, a neko Bertans". To sto su se naguzili, a nisu dobili nista ni da se pomene.

Ja mislim da je Vrabac igrac kakvog Dule voli par excellence. Radnik i borac, jos sa dobrim fizikalijama. Naspanovao bi ga i naterao da radi samo ono sto zna najbolje moguce.

Dzikicu ne zameram selekciju igraca, jbg probao je da napravi nesto sa raspolozivim sredstvima. Ali mi se nije svideo odnos prema Vrapcu, imam osecaj da ga je ovaj nervirao, a da se Adin sa druge strane plasio Dzikica. Slicno mi je izgledalo i sa Vanjom. Te mlade igrace je bilo potrebno drzati pod kontrolom i vise usmeravati. Nikako pustiti da rade sta hoce pa kako se snadju. Taj pristup moze sa Hecerom, Bircevicem, Novicom, pustis ga pa ako ide super, a ako ne smanji minutazu na toj utakmici i teraj dalje.

Situacija u svetu sporta u Srbiji je jako teška i vrlo retko se neko odlučuje da pomogne klubovima, a da nema nikakvu korist. Međutim, predsednik KK Dinamika, Velibor Jojić razmišlja drugačije, on je pomogao Partizanu u godini kada mu je najteže. Iako su mnogi zlonamernici počeli da pričaju kako će biti fuzije Jojić tvrdi da to nema veze i da Dinamik nije Partizanu ono što je FMP Zvezdi.

– Postoje dve stvari tu. Prvo pomažem Miroslavu Nikoliću, jer bez obzira što je u Partizanu, on je šef struke u Dinamiku. On planira sve vezano za mlađe kategorije, planira programe, prati talente, i to će tako biti i na dalje. Drugi razlog je što sam ja Partizanovac i što želim da pomognem. Došli su u situaciju da su im svuda vrata zatvorena jer svima duguje i nema novca. Inače, što se tiče njih oni su drugi klub i ne postoji nikakva fuzija. Ali kao Partizanovcu i čoveku iz košarke, neprijatno mi je da Partizan nema gde da trenira. Međutim, da je tako i sa Zvezdom bilo, ja bih isto ovo uradio – kategoričan je Jojić.

Partizan u Dinamik sportskom centru ima uslove kao u NBA ligi.

– Ovde su im na raspolagnaju sala, teretana, bazen, medicinski blok za lečenje igrača i sve što im treba u ovom trenutku. Međutim, to je sad do starta sezone, ako budu želeli da nastave dalje, ako se ne vrate u Pionir, ja sam spreman da im prepolovim troškove za salu. Prošle godine su platili salu 180.000 evra. A ove godine, ako žele ja ću im tu sumu prepoloviti i mogu da treniraju ovde i da imaju sve – objanšnjava Jojić.

http://kkdynamic.rs/razgovor-sa-novinarom-portala-telegraf-rs/

Jojic je biznismen i ne bi rodu rodjenom dao nesto, a da od toga nema bar malo zarade. Ova njegova velikodusnost se svodi na "nece nas odrati". Sa druge strane mi je potpuno neprihvatljivo da Muta u isto vreme bude trener Partizana i koordinator mladjih selekcija Dinamika.

Ni jedan normalan klub ne bi dozvolio da u svojim redovima ima coveka ciji je drugi posao da bira talente za nekog drugog. Ova "sjajna" saradnja bi funkcionisala tako sto bi mladi talenti isli u Dinamik, a onda kada se spreme za seniorsku kosarku bili bi ponudjeni Partizanu s tim sto bi Dinamik mogao da diktira uslove.

Mene i dalje zanima da nam neko od rukovodstva objasni kako smo to u ovo vreme prosle godine imali tim spreman za EC/CL koji je objektivno bio dovoljno dobar da prodje barem grupu (mislim da bi dogurali i dalje da nije bio onih trovanja), a ove vec najavljuju da zaboravimo na Evropu i da cemo biti kanta za napucavanje. Sta se to promenilo nagore? Jedina razlika u odnosu na pre je sto su smenili trenera kojeg od pocetka nisu zeleli i povukao se kartonski predsednik koji i onako nije radio nista sem sto se zahvaljivao u prazno.

Kazu da cemo ove godine imati mlad i perspektivan tim !?

http://sportklub.rs/Kosarka/ABA-Lea...Vranes-Janis-Dimakopulos-blizu-Partizana.html

Košarkaški klub Partizan postigao je načelni dogovor sa polaznikom univerziteta Irvin Janisom Dimakopulosom, a grčki portal "Nova sport" tvrdi da će transfer biti ozvaničen narednih dana.

Janis Dimakopulos ima 218 centimetara i 22 godine. Prošle sezone je beležio prosečno 11 poena, četiri skoka, asistenciju i blokadu, igrajući 21 minut po utakmici.

Poslednja izmena:
Kazu da cemo ove godine imati mlad i perspektivan tim !?

http://sportklub.rs/Kosarka/ABA-Lea...Vranes-Janis-Dimakopulos-blizu-Partizana.html

Košarkaški klub Partizan postigao je načelni dogovor sa polaznikom univerziteta Irvin Janisom Dimakopulosom, a grčki portal "Nova sport" tvrdi da će transfer biti ozvaničen narednih dana.

Janis Dimakopulos ima 218 centimetara i 22 godine. Prošle sezone je beležio prosečno 11 poena, četiri skoka, asistenciju i blokadu, igrajući 21 minut po utakmici.

Decko je od juce na probi. Moze da bude interesantan igrac, ali bi nam i dalje bilo goruce pitanje prvog centra. Ni Kakanj, ni Grk to definitivno nisu.

Daje poene ili iz horoga/poluhoroga ili sa distance. Ne ume da zagradi, slabo skace, spor je sto je i ocekivano za ovu visinu. U proseku je imao 4 skoka i 0.6 blokada sto je smesno za coveka visokog 218. Odbrana mu je nepostojeca.

Mlad je, a centri ionako imaju kasno paljenje, tako da bi moglo da ispadne nesto od njega ako potpise na 3 godine, ali za sada bi mogao da sluzi samo po 10-ak minuta max, za neke takticke promene jer je specifican.

Sa njim nam definitivno treba jedan provereno kvalitetan 4/5 igrac. I uz Novicu i ocigledno Cakarevica (cenim da se on premislja, Muta bi ga doveo na keca odavno) to bi bilo to sto se tice sastava. Jos uvek se nadam da nece doci do realizacije Stevanovic/Gavrilovic transfera.

Bejker, Sloba, Vilson
Vanja, Sani
Miha, Tanaskovic
Novica, Cakarevic, (Pecarski?)
Zver, Kakanj, Grk

Edit
Sad kad pogledam, fale nam igraci na poziciji Iza kosa pored Tegija. Tako da ili jos juniora ili ova dvojica sto ih hejtujem.

Poslednja izmena:
Dule, ponovo pobedi!
http://kkpartizan.rs/sr/vest/2102/dule-ponovo-pobedi

Posle nekoliko dana zatocenistva, nas PR uspeo da se odveze i postavi podrsku na net. :mrgreen:

U toj bici, KK Partizan NIS mu stoji na raspolaganju i želi da iz nje izađe kao pobednik, baš kao što je to činio nebrojeno puta kraj aut linije košarkaškog terena!

:worth: Napisa i ostade ziv! Pare mu ne vracamo 2 godine, a celni ljudi Partizana mogu samo da mu podignu pritisak. Jedino mogu da mu stave Sikija na raspolaganje da mu zaliva cvece.

Igrac koji je trebalo da bude najvece pojacanje tesko povredjen, veliki maler. Ne verujem da ce biti raskida ugovora kako navode u tekstu, vec ce ga klub cekati buduci da je vrlo tesko naci adekvatnu zamenu za njega u Partizanovim okolnostima.

Šok u Partizanu: Bejker teško povređen
Kako saznaje Hot sport, mladom košarkašu iz SAD napukla je potkolenica na treningu i očekuje ga duža pauza. Isti izvor navodi kako u Partizanu razmišljaju da raskinu ugovor sa Bejkerom.

Bejker ima 24 godine, visok je 183 santimetara i igra na poziciji plejmejkera. Studirao je na Univerzitetu Nju Meksiko Stejt, i prosečno je beležio 17,3 poena i 5,1 asistencija po meču. Prethodne sezone je proglašen za najkorisnijeg igrača Zapadne konferencije (WAC).

http://www.sportskacentrala.com/2017/08/22/sok-u-partizanu-bejker-tesko-povredjen/

Partizan ove godine mnogo bolje radi u odnosu na proslu godinu, mlad i perspektivan tim se gradi. Muta je istakao da ce jos jedan Amer doci na poziciji 4.
Ovaj tim deluje obecavajuce i dosta tu ima prospekata koji mogu da napreduju . Grk ima meku ruku, visinu i tip je igraca koji se uklapa u Mutin stil . Spolja dosta ocekujem od Bejkera, Vilson ne verujem da ce praviti razliku ali bice solidan. Uz Marinkovica, Aranitovica koji ukoliko ga zaobidju povrede moze da odigra iznad ocekivanja, Stevanovic je sasvim solidan rezervni plej bice to respektabilan mlad sastav.
Ispod kosa treba da se jos rascisti situacija oko Majstorovica, mislim da on ovde i nema mesta ali jos je pod ugovorom, Tomic, Grk, Pecarski, Velickovic i jos jedan Amer koji ce doci bi trebalo solidnu centarsku liniju da cine, dosta ce zavisiti od poslednjeg pojacanja jer bi taj igrac trebalo da pravi razliku.

Poslednja izmena:
Dobili smo rezultate magnetne rezonance na kojoj je Bejker bio posle povrede i jasno je da ga čeka pauza. Sačekaćemo da prođe vikend. U ponedeljak bi trebalo da bude više vesti po tom pitanju. Ali, možda ćemo čak biti prinuđeni da tražimo zamenu za njega. Videćemo. Kažem, da sačekamo ponedeljak. Tada bi sve trebalo da bude mnogo jasnije, rekao je Todorić za Sportski žurnal.
http://www.sportskacentrala.com/2017/08/27/todoric-potvrdio-da-bejkera-ceka-duza-pauza/

Samo lagano, ima vremena. Utvrdjujte koliko je povredjen jos mesec dana. Fali nam pola tima, a do pocetka malo jace od mesec dana. "Pojacanje" im palo na sistematskom pregledu, a da nekog dovode ni u naznakama. A pritom nije da su doveli ne znam koga, pa sad traze adekvatnu zamenu. Doveli crnca iz Peci, za koga trener ladno izjavi da je na snimcima od pre dve godine izgledao dobro, ali da ga je uzivo razocarao. Pa sve vam, ne kupujete masku za telefon preko neta, nego dovodite igrace.

Koliko te boli uvo za sve od nula do uprava Partizana, nova skala.

Predsednika nemamo vise od 2 meseca, ali i to polako, jos je leto. Ne treba trositi lepo vreme na trivijalnosti. Prvi trener zabavlja reprezentaciju. Vodice tim (ako ga uopste sastave do tada) sa kojim nije proveo nedelju dana.

Poslednja izmena:
Bitno da su skartirali Stragija i doveli ex Covicevog partnera Radovanovica u omladinsku skolu.

Niko nije oterao Stragija, otisao je da radi sa Loncarom u Kragujevcu. Dogovor sa Radovanovicem je jedan od boljih poteza u poslednjih x godina, a nije ih bilo previse. Covek ima iskustva, a ako pogledamo da je FMP uvek imao najbolje klince ima itekako i znanja. Mislim, ima tu i do Coviceve infrastrukture, ali svakako neko je morao da se bavi i upravlja svim tim.

Podsecanja radi, nas prvi trener izjavljuje da ce se baviti mladjim selekcijama drugog tima. :roll:

Ju sta bi ovo! :mrgreen: Najdžel Vilijams-Gos potpisan na dve godine. Da li ovo znaci da se oprastamo od Bejkera ili cemo imati tandem Amera na 1-2? Ako je zaista duza pauza onda bolje rastanak, nemamo mi para da placamo stranca da pola sezone bude pored Tegija, a onda pola da ulazi u formu. Ako je kraca pauza, bilo bi mi krivo da ga ne vidim kakav je. Dopao mi se na snimcima. Ali zaista nisam ocekivao da posle dobrog beka, dovedu jos boljeg.

http://kkpartizan.rs/sr/vest/2104/najdzel-vilijams-gos-dve-godine-u-partizanu

Novica je neophodan da bi ovo bio Partizan, a ne crno-beli Radnicki Dinamik. Ugovor do kraja karijere. Novica je igrac na poziciji kapitena, i zbog njega i zbog nas ne bi valjalo da igra duze od 15-20 minuta. I za to vreme bi bio najbolja cetvorka lige, ali treba razmisljati sta sa preostalim minutima. Znaci fali nam jedan sifonjer 5/4 da moze na 4 da Novica ne bi crkavao, a i na 5 ako Kakanj ne ume.

Ja verujem da ce ostati. Ovo je vece 2-3 godina zaredom kako on u septembru ne trenira sa ekipama, nego sanira povrede, skida stomak i slicno. To kod ozbiljnijih ekipa ne prolazi. A mislim da mu je pored porodice i privatnog biznisa draze da bude u Beogradu za 100k nego da se za 200 vucara po nekim Astanama, 2. turskoj..

Novica sa pola noge >>> Cakarevic

Poslednja izmena:

Back