KK Partizan

Trebalo bi da nam je stigao Cakarevic.

Solidan igrac, ali verovatno nema glavu za vise i suvise povredjivan. U kakvom je stanju i sta moze da pruzi, ko zna. Meni lici na Bircevica po mogucnostima, mentalnom sklopu, i sl. Ne svidja mi se, ali je za nas ovakve sasvim OK.

http://www.mozzartsport.com/vesti/vrabac-potpisao-za-tenerife/174481

DGYl9NEWsAAl25f.jpg

Otisao je u jaci klub, a verujem da bi ostao da mu je neko ponudio. Steta, da je neko radio sa njim i usmerio ga sta da radi, a sta ne, mogli smo da imamo vrlo dobrog role-playera na duze staze. Narocito u odbrani. Mislim da je igrac koji bi se Duletu dopao.

Kako je mene zaobislo da je on KAPITEN reprezentacije. :mrgreen: Gotivan je on meni, ali Dule bas nema cemu da se nada..

Kad razmislim, da je on ostao, a ostvari se Vanjin transfer, i kod nas bi on i Miha igrali zimi-zami-zum za traku. :mrgreen: Ni mi nemamo cemu da se nadamo.

Poslednja izmena:
Vlada Jovanovic osvojio zlato na Evropskom prvenstvu za juniore. :ok: Nije se pokazao kao prvi trener seniorske ekipe ni kod nas ni u Laktasima, pa mi je drago kad pokaze da je dobar za neke druge stvari. Cuo sam da je kvalitetan u radu sa centrima.

Podaecanja radi, jedan koji je ovaj posao dobio preko veze, nije prosao grupu.

DGpWf6FWAAAiXah.jpg

Na slici vidimo 3 igraca koji su sigurno nasi, i imamo jos toliko koji nisu tu. Imace se za 3 na 3. Vanja bez opreme, Majstorovic verovatno trenira jer nije nasao klub. Od ovih ostalih prepoznajem samo Tresaca, ne znam ko je ovaj skroz desno, a ima i jedan celavi, tetovirani nizi igrac.

Kecman izgleda resio da ne mrda, meni on ne smeta mada znam da ga mnogi ne vole posle tuzbe. Krenuo za Tosinim primerom, svi se menjaju ja cu sedim, cutim i dodajem lopte. Mislim da je jedna od vecih gluposti sto nisu sacuvali Canka.

Tosa dosao lagano u sorcu za plazu, briga ga. :mrgreen:

U SC "Dynamic", pored standardnih prvotimaca Partizana, na treningu su se našli i Đorđe Tresač, Aleksa Novaković i Vuk Obradinović.

Pozivu Miroslava Nikolića su se odazvali i prvotimci Nikola Tanasković, Slobodan Jovanović, Đorđe Majstorović i Mihajlo Andrić. Vanja Marinković zbog zdravstvenih problema nije mogao da trenira.

Što se tiče ostalih seniora, Obrad Tomić se trenutno nalazi sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, sa kojom pokušava da se domogne kvalifikacija za Svetski kup. Dvojica Amerikanaca, Džejmi Skin i Ian Bejker u Beograd stižu 13. avgusta. Takođe, okupljanju je prisustvovao i Novica Veličković, kome je istekao ugovor i sa kojim se pregovara oko potpisivanja novog. Trebalo bi pomenuti da on nije trenirao sa ekipom

Kecman zaista krece transformaciju ka Todoricu, sad vise nije trener nego nam je tim menadzer. Gledao sam ljude na nasoj klupi x puta, al da me ubijes ne znam dal nam je iko ikad bio tim menadzer i cemu to sluzi u situaciji kad nemas tim.

Canak je postao prvi trener Suboticana.

Poslednja izmena:
Matic pise da smo potpisali Sanija na tri godine, mada je on samo ove godine izbacio vise netacnih informacija nego ukupno. I kako smo ga potpisali kad on jos uvek nije slobodan igrac!? Jedino ako je potpuno izvesno (a sa nama nikada nije nista izvesno) da ce dobiti spor, pa neki predugovor (kao sa Rakicevicem :mrgreen:)

Da uzmemo da je tacno. Mali je talenat, bio je velika nada pre nego sto su ga povrede unazadile za jako kratko vreme, 2 puta ACL. Mnogo za lika od 19 godina. Grobar, prica se da smo zbog njega drzali Petra kod nas, dograbio ga Covic u periodu kad mi nismo znali ni ko kosi ni ko vodu nosi. Otprilike kao i sad, samo sto je tada bio pozeljan i drugima.

Broj igraca koje je Covic doveo iz Partizana ove godine (a i inace) 0, broj igraca koje je Partizan doveo iz Zvezde 1. :mrgreen:

Na njihovom zvanicnom sajtu metili da ce dobiti obestecenje 100k, za slobodnog igraca :hahaha: I dalje Covic/Terzic ekonomija funkcionise na neki svoj specifican nacin. Dobro, bar smo saznali koliku je platu imao tamo, po istom principu su zaradili i na Sofou. Ali potpuno je nerealno da "gubitak" igraca koji im nije zaigrao jedan minut, moraju da pravdaju i predstavljaju kao dobar posao. Ali tako je to kad su ti navijaci ovce. Posle gore pomenutog dvojca dug nece da bude 15/50 miliona nego 30/100..a tada ce ponovo da nadju nekog spoljnjeg krivca, Partizan ili drzavu.

Za udzbenike psihologije:
Bez obzira što smo uvereni da bi KK Crvena zvezda mts mogao da spreči njegov odlazak iz kluba, sama namera i nezainteresovanost Aleksandra Aranitovića za klub, posle svega što je učinjeno za njega, precrtali su ga iz bilo kakvih daljih planova KK Crvena zvezda mts.

Aleksandru Aranitoviću, kao i klubu koji ima dugu istoriju ovakvog „skautinga" i „pronalaženja" igrača koji su kasnije napravili „ozbiljne" karijere, želimo svu sreću u ovoj eventualnoj zajedničkoj saradnji.

Hocemo jos, hocemo jos! :klap:

Poslednja izmena:
Coveku jednostavno nije dobro, i to je to. Umesto da se takve pojave sutnu iz kosarke i posalju u odgovarajuce institucije (sudstvo, npr), ovakvi ti vedre i oblace.
To je ta tvorzanska ekonomija, kao sa Sofoom i Mekelom, kad su zaradjivali ono sto im nisu isplatili.

Sto se klinca tice, sve znamo, on je zaista talenat ali i mnogo hendikepiran tim povredama. Videcemo kako ce ici.

Broj igraca koje je Covic doveo iz Partizana ove godine (a i inace) 0, broj igraca koje je Partizan doveo iz Zvezde 1. :mrgreen:
Na njihovom zvanicnom sajtu metili da ce dobiti obestecenje 100k, za slobodnog igraca :hahaha: I dalje Covic/Terzic ekonomija funkcionise na neki svoj specifican nacin. Dobro, bar smo saznali koliku je platu imao tamo, po istom principu su zaradili i na Sofou. Ali potpuno je nerealno da "gubitak" igraca koji im nije zaigrao jedan minut, moraju da pravdaju i predstavljaju kao dobar posao. Ali tako je to kad su ti navijaci ovce. Posle gore pomenutog dvojca dug nece da bude 15/50 miliona nego 30/100..a tada ce ponovo da nadju nekog spoljnjeg krivca, Partizan ili drzavu.
Za udzbenike psihologije:
Hocemo jos, hocemo jos! :klap:

Koliko je vama malo potrebno pa da budete srećni. :rotf::rotf::rotf::rotf:

Mislim da je ocigledno da je covek ironican, al jbg kad nisi pri (emocionalnoj) inteligenciji.

Ja sam inace navijao da Legenda dovede i jednog ex-Partizanovca, jer je Gangula bio u opticaju, da bude 1:1, al je izgleda bankomat proradio u medjuvremenu.

Bas bi bilo lepo da Gangula i Legenda nastave svoju saradnju zapocetu pre koju godinu, ali avaj, bice dana.

Mislim da je ocigledno da je covek ironican, al jbg kad nisi pri (emocionalnoj) inteligenciji.

Ja sam inace navijao da Legenda dovede i jednog ex-Partizanovca, jer je Gangula bio u opticaju, da bude 1:1, al je izgleda bankomat proradio u medjuvremenu.

Bas bi bilo lepo da Gangula i Legenda nastave svoju saradnju zapocetu pre koju godinu, ali avaj, bice dana.

Zaboravio sam Pota i Djumica, propade mi slavlje. :sad2:

Sa druge strane po analogiji, za Pota smo uzeli 500k obestecenja, a za Djumaru 650k trening kompenzacije. Odlican posao. :mrgreen:

Back