Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.142
Nije zvezda, nego Partizan. Mutiranim lova, nama utakmica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gotivan je on meni, ali Dule bas nema cemu da se nada..
Ni mi nemamo cemu da se nadamo.
Kako ga iskopase, sudeci po imenu Muta zaspao pijan na tastaturi. Kako se ovo izgovara?
Nije se pokazao kao prvi trener seniorske ekipe ni kod nas ni u Laktasima, pa mi je drago kad pokaze da je dobar za neke druge stvari. Cuo sam da je kvalitetan u radu sa centrima.

Kecman zaista krece transformaciju ka Todoricu, sad vise nije trener nego nam je tim menadzer. Gledao sam ljude na nasoj klupi x puta, al da me ubijes ne znam dal nam je iko ikad bio tim menadzer i cemu to sluzi u situaciji kad nemas tim.
Canak je postao prvi trener Suboticana.
)
I dalje Covic/Terzic ekonomija funkcionise na neki svoj specifican nacin. Dobro, bar smo saznali koliku je platu imao tamo, po istom principu su zaradili i na Sofou. Ali potpuno je nerealno da "gubitak" igraca koji im nije zaigrao jedan minut, moraju da pravdaju i predstavljaju kao dobar posao. Ali tako je to kad su ti navijaci ovce. Posle gore pomenutog dvojca dug nece da bude 15/50 miliona nego 30/100..a tada ce ponovo da nadju nekog spoljnjeg krivca, Partizan ili drzavu.Bez obzira što smo uvereni da bi KK Crvena zvezda mts mogao da spreči njegov odlazak iz kluba, sama namera i nezainteresovanost Aleksandra Aranitovića za klub, posle svega što je učinjeno za njega, precrtali su ga iz bilo kakvih daljih planova KK Crvena zvezda mts.
Aleksandru Aranitoviću, kao i klubu koji ima dugu istoriju ovakvog „skautinga" i „pronalaženja" igrača koji su kasnije napravili „ozbiljne" karijere, želimo svu sreću u ovoj eventualnoj zajedničkoj saradnji.

Broj igraca koje je Covic doveo iz Partizana ove godine (a i inace) 0, broj igraca koje je Partizan doveo iz Zvezde 1. :mrgreen:
Na njihovom zvanicnom sajtu metili da ce dobiti obestecenje 100k, za slobodnog igracaI dalje Covic/Terzic ekonomija funkcionise na neki svoj specifican nacin. Dobro, bar smo saznali koliku je platu imao tamo, po istom principu su zaradili i na Sofou. Ali potpuno je nerealno da "gubitak" igraca koji im nije zaigrao jedan minut, moraju da pravdaju i predstavljaju kao dobar posao. Ali tako je to kad su ti navijaci ovce. Posle gore pomenutog dvojca dug nece da bude 15/50 miliona nego 30/100..a tada ce ponovo da nadju nekog spoljnjeg krivca, Partizan ili drzavu.
Za udzbenike psihologije:
Hocemo jos, hocemo jos!![]()

Mislim da je ocigledno da je covek ironican, al jbg kad nisi pri (emocionalnoj) inteligenciji.
Ja sam inace navijao da Legenda dovede i jednog ex-Partizanovca, jer je Gangula bio u opticaju, da bude 1:1, al je izgleda bankomat proradio u medjuvremenu.
Bas bi bilo lepo da Gangula i Legenda nastave svoju saradnju zapocetu pre koju godinu, ali avaj, bice dana.