KK Partizan

Pregovori Beograda i Prištine već pokazuju napredak u pregovorima.

Ajoj, zivote...
Tvoja pismenost jos ne pokazuje napredak u pismenosti. :rumenko:

Inace, da, da, urota grobarske izdajice (tu je i Kokeza) da zajedno sa samozvanom drzavom Kosovom rusi Srbsku Zvezdu sa trona. Dovodjenje Skina, mocnog pojacanja koji se krije i od Wikipedie, je samo korak u tom pravcu.

Sad su osetili krv, ili bolje reci opstu bezaniju iz predgradja, ali ja ne sumnjam da ce Legenda Cova osposobiti u poslednjem trenutku posustalu marketing masinu.

150,000 duga za Murica. Pola miliona za Marinkovica je velika cifra (da se ne frljamo kao Limena Legenda celim milionima), ali ostajemo bez, za nase uslove, solidnog igraca.

Panteri uzeli igrace sa kojima su nasi, navodno, pregovarali: Radicevic i Jankovic, il kako se vec zovu. Naravno, oni su u gadnim problemima da nadju srpske igrace i bilo sta sto lici na pojacanje, a sasvim je moguce da su nasi planski pustali buve "evo mi nesto radimo", tako da je sve to razumljivo i jasno. Ono sto mi nije jasno je da, uprkos "saradnji" sa Dinamikom, jedini igrac za kog se tvrdi da je ista talentovan tamo, odlazi u Mega Frizuru misleci da ce tamo vise napredovati negoli kod svog dojucerasnjeg trenera Mutinja.

Toliko i o Mutinju i nama i svemu.

Kod nas je situacija takva da onaj Tresac dolazi na probu i navodno samo od njega zavisi da li ce potpisati ili nece. Jos jedan Tosha-Mutisha marketinski trik, evo ga onaj veliki partizanovac, ludujmo.

Nije problem ni u Tresacu, mucenom Obradu, centru koji je igrao na Kosovu gde svi mi mozemo igrati, vec upravo u svodjenju Partizana na lelemudaski klub koji prosto ne zeli da se sportski bori, vec se otvoreno stavljaju ciljevi "da budemo simpaticna ekipica", da "promovisemo dva igraca za reprezentaciju" (umesto da ih promovisu dva FMP-a i Mega Frizura), i tako neke gluposti za ubijanje vremena izmedju dva Mutishina mamurluka i do Tosine penzije.

Mutinjo od "u Partizanu ima para samo kukaju" do "hoce da nas uniste", za samo nekoliko meseci:
http://www.mozzartsport.com/vesti/m...ica-nece-ni-igrati-menadzeri-su-sakali/174073

Sad se setio, kad je seo na klupu, a ranije je cutao (kao i svi ostali) i pravio se lud.

Inace, Panterima je sve to cak i rezonska kupovina, mada ako zaista dovedu nekog EL centra kao sto navodno traze, opet ce to da bude slucaj Novak, Rakicevic i slicno... Samo uzimaj da ne ode kod konkurencije, upropasti ako treba.

Mutinjo od "u Partizanu ima para samo kukaju" do "hoce da nas uniste", za samo nekoliko meseci:
http://www.mozzartsport.com/vesti/m...ica-nece-ni-igrati-menadzeri-su-sakali/174073

Sad se setio, kad je seo na klupu, a ranije je cutao (kao i svi ostali) i pravio se lud.

Inace, Panterima je sve to cak i rezonska kupovina, mada ako zaista dovedu nekog EL centra kao sto navodno traze, opet ce to da bude slucaj Novak, Rakicevic i slicno... Samo uzimaj da ne ode kod konkurencije, upropasti ako treba.

On kao da ne zna sa kim ima posla. Zavrsice kao Dule ako bude pricao previse glasno.

On kao da ne zna sa kim ima posla. Zavrsice kao Dule ako bude pricao previse glasno.

Ja mislim da lik pravi predstavu za novu publiku. Svestan je da ga partizanovci ne vole previse, a da verovatno nista znacajno ne moze da napravi, pa prica ono sto se drugima dopada. Nikada taj nece udariti na Najvaznijeg, mozda malo po Covicu i toliko. Pa samo pre mesec-dva je pricao kako u Partizanu kukaju, a imaju pare. Sad odjednom Kakanj jedino pojacanje, a cilj opstanak u ABA.

Iskusna je to budala, poslednjih 10 godina zivi od stare slave i prosipanja viceva.

Navodno je sve zavrseno sa izvesnim plejmejkerom iz NCAA, Ian Baker, al ja bih sacekao da se mastilo osusi posto je Matic iz Novosti svaki transfer najavljivao kao u zavrsnoj fazi, i onda se "izjalovio". :roll:

Sto se igraca tice, macka u dzaku posto mu je prva seniorska sezona, ali sasvim OK pokusavati na taj nacin - za nas.

I Hecer je bio ziheraski potez, pa je ispao dobar potez. Hocu da kazem da kod jednogodisnjih crnaca nije bitno za kakvu mlad/star, proveren/amater itd. varijantu se opredelis. Vazno je sano kako ce odigrati i da se sto brze adaptira. Imali smo i matorog povredjenog Vilsona, koji je na pocetku igrao 10 puta gore od Robinsona, pa je do kraja sezone cesto bio medju najboljima.

Kod visegodisnjih vec treba razmisliti. Meni se npr. svidja sto smo ovom iz Peci uvalili 1+1 gde mi biramo izmedju dve sezone. Low-risk potpis koji moze da ispadne dobar. Citam sad da smo i ovom ponudili 2 godine, sto mi se takodje svidja. Mada je malo indikativno kad imas crnca koji tek sa 24 pocinje profesionalnu karijeru.

Nadam se da necemo dovlaciti onu dvojicu sminkera iz Dinamika, nek se rastrce Sloba i Tanaskovic. I sta je na kraju bilo sa onim Ozijem? Jer ga obavestio neko da je bila mosa jer se Muti ne dopadaju strani talenti.

Ja cu se do pocetka sezone nadati nekom Novici, Milenku ili nekom od te fele. Za sada nam tim nema ama bas nista grobarsko.

Poslednja izmena:
Ne mozemo da dovedemo bas nista dobro domace sto iole zna, nece da nam dodje jedan Lazic iz Dinamika, Stevanovic i Gavrilovic (spominjani sminkeri) glume neke profesionalce pa njihovi menadzeri pregovaraju uslove sa Partizanom..a nasi ni ne razmisljaju o Vrapcu i Potu koji su se privikli na tim. Pot je vec pridodat FMP-ovoj galeriji svega domaceg sto ima bar prizvuk talenta. Ja bih obojici jos na kraju sezone ponudio 2 ili 3 godine produzetak.

Nece Muta ni raditi sa igracima, za to vuce stalno iste pomocnike za sobom, on je tu da ponekad baci po koju foru i progura svoje "talente" na neki (malo) visi nivo.

Pekar zvanicno potpisao na 2 godine. Da li je ovo prvi visegodisnji crnja u Partizanu, cini mi se da sam vec pitao?
http://kkpartizan.rs/sr/vest/2096/ijan-bejker-je-novi-partizanov-plejmejker

Bozo Djumic u FMP-u. :rotf: Cova bas voli nase vise nego leba da jede, ne pita dal valjaju il ne. Da zalepimo na Tosu "na prodaju" pa da i njega uzme. Sikija dobije gratis, ako pozove u narednih pola sata. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Mislim da je prvi visegodisnji crnac bio Boris Dalo. :hahaha: Al dobro on se ne racuna u crnce iako je crn, on se racuna u Pota i slicno.

A verovatno je prvi crni Amer na vise od jedne sezone, ne znam dal su neke od onih prvih mozda potpisali na vise.

U svakom slucaju, ako se ovaj pokaze kao dobar, otici ce posle prve sezone za sto iljada obestecenja il tako nesto. Ako ne bude bio dobar na terenu, bice dobar kao Bokica za sprdnju, mozda ga Muta bude vodio po kafanama da mu privlaci ribe koje bi da probaju nesto novo.

Videćemo na šta će sve ovo da liči kada se formira tim.
Sigurno je da će neko od igrača da "eksplodira" i demonstrira svoj individualni kvalitet, pošto je kod Mute garantovana sloboda u igri.
Jbg, evidentno je da nas sapliću lešinari, to smo i mogli da očekujemo, ali nadam se da ćemo ubosti neko dobro pojačanje, makar kada su u pitanju stranci.

Back