150,000 duga za Murica. Pola miliona za Marinkovica je velika cifra (da se ne frljamo kao Limena Legenda celim milionima), ali ostajemo bez, za nase uslove, solidnog igraca.
Panteri uzeli igrace sa kojima su nasi, navodno, pregovarali: Radicevic i Jankovic, il kako se vec zovu. Naravno, oni su u gadnim problemima da nadju srpske igrace i bilo sta sto lici na pojacanje, a sasvim je moguce da su nasi planski pustali buve "evo mi nesto radimo", tako da je sve to razumljivo i jasno. Ono sto mi nije jasno je da, uprkos "saradnji" sa Dinamikom, jedini igrac za kog se tvrdi da je ista talentovan tamo, odlazi u Mega Frizuru misleci da ce tamo vise napredovati negoli kod svog dojucerasnjeg trenera Mutinja.
Toliko i o Mutinju i nama i svemu.
Kod nas je situacija takva da onaj Tresac dolazi na probu i navodno samo od njega zavisi da li ce potpisati ili nece. Jos jedan Tosha-Mutisha marketinski trik, evo ga onaj veliki partizanovac, ludujmo.
Nije problem ni u Tresacu, mucenom Obradu, centru koji je igrao na Kosovu gde svi mi mozemo igrati, vec upravo u svodjenju Partizana na lelemudaski klub koji prosto ne zeli da se sportski bori, vec se otvoreno stavljaju ciljevi "da budemo simpaticna ekipica", da "promovisemo dva igraca za reprezentaciju" (umesto da ih promovisu dva FMP-a i Mega Frizura), i tako neke gluposti za ubijanje vremena izmedju dva Mutishina mamurluka i do Tosine penzije.