KK Partizan

Ovaj Ozi nam dolazi provereno. Visegodisnji ugovor, nadam se trogodisnji. I da se zakljuciti da je planiran za draft sledece godine.

Very excited to announce that Australian @Tomwilson734 has signed a multi year deal with European club Partizan Belgrade! #NBADraft2018

Moram priznati da mi je malo laknulo. Posto nam Sikusa predstavljaju kao trenutno najodgovornijeg, ne bih se iznenadio ni da sam video da je jednogodisnja pozajmica, uz nasu doplatu. :mrgreen:

Nije mi bas najjasnija situacija sa predsednikom. Ocigledne su dve stvari. Prvo, ponudili su mesto raznim biznis-Partizanovcima i svi su ih odbili. Drugo, vec godinu ipo, od Micinog odlaska, funkciju predsednika obavlja Iskrin. Zasto onda on ne preuzme funkciju zvanicno? Po onome sto Tegi prica o njemu, jedan je od retkih koji radi nesto. Mislim konkurencija mu nije bas neka, al opet daj sta das. Izmedju nekog ko radi prosecno i nekog bizgova ala Vazura, lak je izbor.

Poslednja izmena:
Od Vilsona moze da bude nesto, a i ne mora. Macka u dzaku, ali visestruko bolji transfer od raznih Robinsona i Gordona. Podrzavam ovakve potpise.

Sto se tice Mute, nisam za njega jer je poznat jebivetar. Nama treba neko posvecen i spreman da zasuce rukave, a ne neko ko ce da obilazi kafice i splavove. I da dodam da mi se povraca od krilatice bice bolje za dve godine.

Naravno sve ovo su manje bitne stvari, mi jos uvek nemamo predsednika. Dakle, nema odgovornosti.

Ni od jednog od ovih igraca koje "dobijamo" ne ocekujem nista posebno. Iste price su se vodile i kad je dolazio Kuzeloglu, Dalo.. Ovi iz Dinamika su kao neki domaci potencijali koje Misko nije hteo ni da primirise, a gazda Covic nije znao gde ce sa njima jer su ovi koje ima bolji, a treci klub u hijerarhiji je bas tog leta morao da zamrzne.

Muta nece raditi na izgradnji tima. Covek zivi u ladovini od svog imena poslednjih 10 godina. Najbolje cemu mozemo da se nadamo je da ce gurati ove polutane, da bi mogao da zaradi nesto na njima, a mi dobijemo donekle korisne. Ako oni dodju do nivoa jednog Andrica, da se sutamo u dupe od srece.

Zato mislim da nam treba Novica, a prica se da pokusavaju da ga zadrze. Nas covek u svlacionici i kontra-autoritet Muti. Neko ko ce naterati igrace da shvate Partizan ozbiljno, a ne kao usputnu stanicu do neke Bugarske, Belgije..

19665409_1600162796685102_3197599165913769921_n.jpg

Кући добијамо све сем оних Руса, наравно да доведу иоле крштене играче, не нешто вансеријски добро.На страни бод узети нећемо.

Za nas ovakve je to preteska grupa. ;)

Кући добијамо све сем оних Руса, наравно да доведу иоле крштене играче, не нешто вансеријски добро.На страни бод узети нећемо.

Rekao bih da je istina negde izmedju. Prolaze samo prvi i drugi iz grupe (sto je, kako Keeper tacno kaze, za nas ovakve skoro nemoguca misija).

U gostima necemo sve izgubiti, i u to sam siguran.

Rekao bih da je istina negde izmedju. Prolaze samo prvi i drugi iz grupe (sto je, kako Keeper tacno kaze, za nas ovakve skoro nemoguca misija).

U gostima necemo sve izgubiti, i u to sam siguran.
Valjda prolaze 4 od 6, pa se onda prave 4 grupe po 4 tima, gde prolaze prva 2 i ona se igraju serije na tri dobijene. Razlika u odnosu na bivsi format EL je samo sto nema F4, vec se i polufinale i finale igraju na tri dobijene. Nisam cuo da se nesto menjalo...

Grupa moze da bude neprolazna, a mozemo i lagano da idemo dalje, zavisi iskljucivo od nas i kakav tim cemo imati.

Raspored Partizana u Evrokupu
1. kolo (11. oktobar): Alba - Partizan
2. kolo (18. oktobar): Partizan - Lijetuvos Ritas
3. kolo (25. oktobar): Bilbao - Partizan
4. kolo (31. oktobar): Limož - Partizan
5. kolo (8. novembar): Partizan - Lokomotiva Kubanj
6. kolo (15. novembar): Partizan - Alba
7. kolo (6. decembar): Lijetuvos Ritas - Partizan
8. kolo (13. decembar): Partizan - Bilbao
9. kolo (20. decembar): Partizan - Limož
10. kolo (27. decembar): Lokomotiva Kubanj - Partizan

http://www.doubledouble.rs/blog/nacionalne-lige/aba-liga/tomic-blizu-partizana/

Tomić je prošlu sezonu proveo u Kaknju, gde je beležio 11.4 poena i 9.8 skokova za skoro 29 minuta po meču. U ovom klubu je sarađivao sa trenerom Josipom Pandžom, koji je postavljen za asistenta selektoru Vujoševiću u reprezentaciji BiH.

Takođe, Obrad Tomić se našao na širem spisku kandidata za nacionalni tim BiH, koji je nedavno sastavio selektor Vujošević, uz mnogo poteškoća.

Kako portal Double-Double saznaje, Tomića od dresa Partizana dele samo formalnosti.

S obzirom u kakvoj je letargiji klub i da nas trenira Muta, i protiv koga bi se trebalo boriti da se uopste bori, jedan simpatizer "ponosa grada" Zeleznika nam je najmanji problem. Narocito ako kosarkaski ima pojma, u sta ne verujem previse.

Nego, dobar mi je Mutisha, pre nekoliko meseci prica kako Partizan mora prestati da kuka jer para ima i plate su redovne (zahvalite se Vucicu), a danas kako kaze, sklapa tim u skladu sa losom finansijskom situacijom. :cool:

Al samo nek nam je on dobar sa Tosom.

Back