KK Partizan

Marina Maljkovic izjavila da bi prihvatila da vodi Partizan. Ja bih najiskrenije voleo ovo da vidim. :mrgreen: Bar po necemu da pomeramo granice, kad vec do igraca ne mozemo da dodjemo.

Kapiram da je trenirati muskarce i zene dva razlicita pojma, al zena zna kosarke. A deluje i da ima ...hrabrosti. Voli izazove, pricala je da su u radu ugleda na Duleta. Ako (nekim neverovatnim spletom dogadjaja) dodje do izbora Gagi Nikolic, Canak, Kecman ili Marina, ja obe ruke dizem za Marinu.

http://www.sportskacentrala.com/index.php?s=read&cat=2&id=181202

Pa ne znam baš... a zašto ne Muta?

Da smo ozbiljan klub sa ozbiljnim ambicijama onda bih se složio, ali nismo niti ćemo biti u naredne dve sezone. Ako želimo da krenemo u period konstrukcije tima onda nam treba trener koji će da ubaci mlade igrače u vatru, natera ih da iznalaze rešenja, umesto da postuju šablone i da igra na kocku zvanu "stvaranje napadača" koja može da se debelo isplati. Nije tu Muta loše rešenje, naprotiv.

Uostalom, kao što Sherlock piše, imamo mi bitnija pitanja koja moramo rešiti, sa stanjem tima u ovom trenutku trener je relativno nebitan.

Pa ne znam baš... a zašto ne Muta?

Da smo ozbiljan klub sa ozbiljnim ambicijama onda bih se složio, ali nismo niti ćemo biti u naredne dve sezone. Ako želimo da krenemo u period konstrukcije tima onda nam treba trener koji će da ubaci mlade igrače u vatru, natera ih da iznalaze rešenja, umesto da postuju šablone i da igra na kocku zvanu "stvaranje napadača" koja može da se debelo isplati. Nije tu Muta loše rešenje, naprotiv.

Uostalom, kao što Sherlock piše, imamo mi bitnija pitanja koja moramo rešiti, sa stanjem tima u ovom trenutku trener je relativno nebitan.

Ja to ovako vidim. Muta je u teoriji dobar trener. U pravu si da ume da gurne igraca u vatru, da mu promeni poziciju kad smatra da moze da bude bolji, ima svoj stil igre koji moze da se nekom svidja ili ne svidja (meni se ne svidja), ali ga ima. Jedino pitanje je da li on hoce da se trudi, a imam osecaj da nece. Ako ce on da cirka sa Tosom dok popunjavaju tikete, a da sav posao rade Kecman i Canak, teraj ga sto dalje.

Jedine pozitivne strane koje vidim su sto je pismen trener i sto u slucaju neuspeha ne bi istrosili jos jednog Partizanovca.

Све наопако уместо да се доведе прво председник па формира управа која ће да доведе тренера и да формира стручни штаб, они кренули обрнуто.Бизгови.

- Zaista postoji ideja da naš trener Nikolić ode u Partizan, ali još nismo ništa definitivno dogovorili. Što se nas tiče, iako ima ugovor sa Dinamikom još tri godine, on može da ode u Partizan bez obeštećenja.

Kakvu mi upravu pljujemo, ispregovarali Mutu bez obestecenja. :worth:

Daćemo i nekoliko naših igrača, takođe bez obeštećenja, pa ćemo na kraju, kada oni budu otišli iz Partizana, uzeti neki procenat od transfera

Ocekivan dil koji nije uopste los. Znaci da se planira rad na mladjim igracima koji imaju potencijal za napredak i prodaju u nekom trenutku. Mali korak unapred kad se uzme da smo od igraca zaradili nula evra u poslednjih par godina. Pretpostavljam da kad kaze nasi igraci misli na Lazica i Stevanovica.

Vec vidim Malinu i Dacu Mijatovica u timu sledece sezone. Trebaju nam Novica i Milenko samo tako ili ce tim da bude vidjen kao crno-beli Radnicki-Dinamik. Takodje, ako stvarno dodje Muta, ocekujem da ostane i Majstorovic i da odigra bolje (citaj rasterecenije). On i Vrabac su mi sve vreme delovali da se plase Dzikica.

Nama treba neko ko zna i moze da proizvodi igrace, a takav je oteran od kafe kuvarica.

ko li postavi te kufarice u skupstinu :think:

http://kkpartizan.rs/uploads/gallery/14325515515563007f9ac89.jpg

nasi ljudi vole da igraju saha. fora je samo sto 95% njih igra rukom dok ne dodje u izgubljenu poziciju, a onda krene da razmislja. pa majstore, kasno je sad za rzmisljanje... samo me davis bzv. tako i sad kkp. razmisljati se trebalo pre 5 godina kad su nas dukljanin i medjed saranjivali. umesto sto se seralo o instiutuciji i nismo isti. sad dobrih poteza nema. iz nekih 6 milki razloga (dao bog da je palo na 5).

moze kurta, moze muta... isti mu qracc.

Muta OK, zanimljiv lik i sve, vise onako na egzotican nacin, domaci trener sa reputacijom, ali naravno da nije za Partizan jer njegovi timovi ne igraju sampionsku (pobednicku) kosarku.

Naravno, ne ocekujem od bilo koga da postaje sampion u ovakvim uslovima, ali mora da neguje tu kosarku, a ne sutiranje i pik do nesvesti, o'brane i bilo kakvog slozenijeg sistema igre bez, fizicki inferiorne igrace, itd.

Ko nama bira igrace kad zvanicno nemamo ni predsednika ni trenera!? Sikija smorilo da bira predsednike, pa presao na igrace?
Jedina ako sa Mutom nije vec sve dogovoreno.

Moze da bude dobar potez. Domace kvalitetne klince dobiti necemo.

Back