KK Partizan

Pavlovic je najveci grobar,tesko ima veceg od igraca..Leto kad je zavrsio nba finale pricao je o Partizanu i sve zivo pratio i znao..I ljudina,znam momka koji je ostao hendikepiran na zeleznickoj pruzi iz Bara i donirao mu novac da moze da ode u inostranstvo,ugradi proteze i koliko toliko zivi normalno.

Pavlovic je najveci grobar,tesko ima veceg od igraca..Leto kad je zavrsio nba finale pricao je o Partizanu i sve zivo pratio i znao..I ljudina,znam momka koji je ostao hendikepiran na zeleznickoj pruzi iz Bara i donirao mu novac da moze da ode u inostranstvo,ugradi proteze i koliko toliko zivi normalno.

Posle Hečerovog pisma ovo je emocija no.2 :rida:

Gagi Milosavljevic, kad vec nabrajamo. :) Covek koji je radom i borbenoscu zasluzio kapitensku traku i zvanje jednog od voljenijih igraca Partizana.

Mlada, talentovana i borbena generacija. Jedna od vecih sportskih nepravdi je sto nismo imali priliku da ih gledamo zajedno kada su poceli da se uzdizu. Kad su prosli "decije bolesti" bas su delovali mocno i pored toga se videlo da mogu jos mnogo bolje. A onda su krenuli maleri Berta, pa Leo i na kraju Gagi.

Zofri je juce na terenima na Kalemegdanu na pitanje vezano za proslu sezonu Partizana, rekao, parafraziram: "Partizan je moj tim i kad osvaja trofeje i kad ne osvaja". Pozdrav za sve koji su se kleli u "beton ligu", a okrenuli ledja prvom prilikom pod izgovorom SNS Pekovica, odustajanja od EC, trenera koji nije ispunio ocekivanja ili neceg treceg.

Beton liga je oduvek bila sumanut koncept. Nikada mi nije bilo jasno zasto ima toliko poklonika medju navijacima Partizana. Odlazak u najnizi rang takmicenja je ravno gasenju i poprilicno sam siguran da bi mnogo vode proteklo Dunavom dok se opet ne dokopamo najviseg ranga, ako bismo uopste i uspeli. Fora je sto 'beton liga' ne znaci automatsko brisanje dugova i cist start od nule. Dugovi bi ostali, jedino se ne bi pravili novi jer bismo imali amatersku ekipu. Takodje servisiranje starog duga bi postalo nemoguce jer bi nam budzet bio par hiljada evra. Drugo, kosarka bi bila negledljiva i sumnjam da bi meceve pod otvorenim nebom pratio i trocifren broj ljudi, a nesto vise od toga je cista fantazija. Eventualno na pocetku dok traje hajp, posle ne.

Za sada to nam je sto nam je. I verujte mi, bolje ovo nego beton liga.

Upravo. Partizan treba da pregrmi nekako vladavinu iskompleksiranog sipkasa, a da ne bude sveden na tim za koji nikog nije briga, kao sto su zavrsili Radnicki KG, Metalac, Hemofarm, Vojvodina itd. Zato me nerviraju razmazeni grobari koji se "lako vredjaju" i ne dolaze, jer pazi molim te tim koji ide u blokadu ako neko slucajno vikne "Vucicu ped.." ne razvija koncept, ne dovodi prave talente, ne forsira decu koja nisu spremna.

Kad ti nesto smeta, dodji u halu i kazi. Zvizdi Todorosaurusu i Sikusu. Daj da ih nerviramo brojnoscu, kad nemamo cime drugo.

Upravo. Partizan treba da pregrmi nekako vladavinu iskompleksiranog sipkasa, a da ne bude sveden na tim za koji nikog nije briga, kao sto su zavrsili Radnicki KG, Metalac, Hemofarm, Vojvodina itd. Zato me nerviraju razmazeni grobari koji se "lako vredjaju" i ne dolaze, jer pazi molim te tim koji ide u blokadu ako neko slucajno vikne "Vucicu ped.." ne razvija koncept, ne dovodi prave talente, ne forsira decu koja nisu spremna.

Kad ti nesto smeta, dodji u halu i kazi. Zvizdi Todorosaurusu i Sikusu. Daj da ih nerviramo brojnoscu, kad nemamo cime drugo.

To je najgore, kao sto si rekao - bili bismo baceni na marginu kosarkaske mape, a odatle je povratak gotovo nemoguc.

Grobari su uvek bili razmazeni. Mnogi se ponasaju kao dete kome je oduzeta igracka. Ekipa mora da se podrzi, zarad grba na grudima, tradicije, istorije. Ni ja nisam zadovoljan mnogim stvarima u klubu, ali ipak uskracivanje podrske mi nije ni na kraj pameti. Zasto su Novica i Marinkovic, nebitno, krivi za raspad na organizacionom nivou? Poslednje sto im je potrebno su prazne tribine. Lako je biti tu kad se nizu vrhunski rezultati, hajde sad da se skupimo kad je ocajna situacija. Sada smo najpotrebniji klubu. Partizanu. Ne Pekovicu, ne Todoricu, ne Silobadu, nego Partizanu.

Sve je to super, naravno.Ja sam rekao i ponavljam rado: draze Partizan u beton ligi nego VuciciCoviciFMPArapiRusipomocdrzaveIDEA u Evroligi.

Mislim da sam bio jasan. Padnemo li na ciganski nivo, mene taj vestacki klub vise ne zanima.
Te fuzije i slicne zajebancije su isto sto i katanac. Nema razlike. Tako da ni za mene to nije opcija, niti bih pratio takav klub. Prica se povela oko toga sta nam je najpametnije ciniti u ovoj situaciji, a beton to definitivno nije. Moramo da drzimo glavu iznad vode kako znamo i umemo, da sacuvamo klub do nekih boljih vremena.

Pogodite ko je na slici:

DC7lnn_XkAA9Q5p.jpg

Back